Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

RISEBA

Reitings 69
Reģ: 06.12.2022
Sveikas. Vai ir kāda, kas studē RISEBĀ psiholoģiju un biznesa vadību bakalauru. Ir kaut kas ko pateikt par šo studiju programmu?
Esmu dzirdējusi tikai 1 vispusīgu viedokli un gribētos dzirdēt vēl kādu.
10.08.2023 13:13 |

Reitings 456
Reģ: 03.08.2022
Paziņa mācījās to biznesa psiholoģiju, neredzu tādām studijām jēgu, galā nav nekādas profesijas, kko mācies, bet galā nekas īsti neesi. Par ko tu vēlies strādāt?
10.08.2023 13:21 |

Reitings 69
Inna86 @ 10.08.2023 13:21
Paziņa mācījās to biznesa psiholoģiju, neredzu tādām studijām jēgu, galā nav nekādas profesijas, kko mācies, bet galā nekas īsti neesi. Par ko tu vēlies strādāt?
Esmu pabeigusi pirmā līmeņa personāla vadību un vēlu papildus bakalauru pabeigt. Turpmākā attīstība arī vairāk saista ar personāla vadību.
Esmu apskatījusi citu augstskolu piedāvājumu biznesa vadībā, bet nav īsti pieredzes, kas būtu vērtīgāk studiju turpināšanai.
10.08.2023 13:25 |

Reitings 560
Reģ: 09.06.2023
Nekā personīga, bet nevajadzīgas studijas. Personālvadībā bieži tiek strādāt cilvēki pat bez jebkādas izglītības, ar valodu prasmēm vai kādu darba pieredzi vien. Turklāt, labāk izmācīties jebkuru citu noderīgāku profesiju un tāpat var tikt strādāt personāldaļā.
Tādēļ iesaku paskatīties citā virzienā, ko nopietnāku, jo biznesa psiholoģija arī nekas konkrēts nav.
10.08.2023 14:40 |

Reitings 69
Elizabeteeee @ 10.08.2023 14:40
Nekā personīga, bet nevajadzīgas studijas. Personālvadībā bieži tiek strādāt cilvēki pat bez jebkādas izglītības, ar valodu prasmēm vai kādu darba pieredzi vien. Turklāt, labāk izmācīties jebkuru citu noderīgāku profesiju un tāpat var tikt strādāt personāldaļā.
Tādēļ iesaku paskatīties citā virzienā, ko nopietnāku, jo biznesa psiholoģija arī nekas konkrēts nav.
Paldies arī par šādu viedokli. Kamēr vēl tikai domāju jebkurš viedoklis liek apdomāties.
10.08.2023 19:36 |

10 gadi
Reitings 747
Reģ: 29.01.2009
Gribēju ieteikt RTU bakalauru, bet skatos, ka tā programma vairs nav. Daļēji piekrītu viedoklim, ka jomā var tikt arī bez izglītības, tomēr, ja nav bakalaurs, ieteiktu kaut ko radniecīgu tomēr apgūt. Pati plānoju RTU ņemt kursus atsevišķi no kataloga https://stud.rtu.lv/rtu/discpub/list un konkrēti apgūt to, kur padziļinātākas zināšanas prasās. Es gan ar citu izglītību (tuvu), gan strādāju nosacīti saistīta ar HR.
10.08.2023 23:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits