AnnnaMannna @ 14.08.2023 22:42
Grib izklaidēties vai cer uz attiecībām. Nav jau tā, ka vienmēr krāpšana beidzas ar neko. Pārsvarā esmu redzējusi tādus cilvēkus kā iepriekš aprakstīju, kuri nepamatoti cer uz ko labāku, bet reizēm ir tiešām kāds iemesls, kādēļ krāpēji krāp, un ar nākamo partneri veidojas attiecības, kur netiek krāpts.
akul12 @ 14.08.2023 22:56
Arī "ne visiem" pieklibo cieņa, uzticība pret attiecību partneri.
Aldis30 @ 14.08.2023 22:51Nu nezinu...
Es jau ceru ka tik tiešām tā nav ? notiks brīnums un es bez naudas dabūšu skaistu sievieti.?
AnnnaMannna @ 15.08.2023 07:56
Daudziem ir tieksme demonizēt krāpējus, jo krāpšana ir slikta lieta, kas liecina par cilvēka nespēju uzņemties atbildību un izšķirties, ja attiecības ir sliktas. Bet reizēm cilvēks rīkojas slikti (nokrāpj), apzinās, kādēļ tā notika (kas ir iemesls, kāpēc attiecības bija tik sliktas, ka bija jākrāpj) un mācās no kļūdām (nepieļauj, ka nākamās attiecības tik sliktas kļūst).
Pazīstu pārus, kas sagāja kopā krāpšanas rezultātā, vecākais pāris kopā 35 gadus un turpinās, nav baigo problēmu attiecībās (kādas nebūtu nekrāpējiem).
Pazīstu vīrieti, kas katrās attiecībās skatās pa kreisi, izšķiras, pēc tam skrien pie bijušās ar vārdiem, ka kļūdījās. Šeit acīmredzama "diagnoze krāpējs".
Stāstu daudz un tie ir dažādi.
AnnnaMannna @ 15.08.2023 07:59
Ja pats skatītos plašāk arī uz "neskaistajām", tad izveidotu attiecības.
Šīs sarunas, cik balles ir sieviete vai vīrietis, cik skaists vai naudīgs cilvēks, ir seklas.
Helita @ 15.08.2023 10:16
Šim piekrītu. "Neskaistu" cilvēku nav. Bet katram jau savas ekspektācijas par skaistumu.
Apple of my eye @ 15.08.2023 11:01
Un pie tam tas vērtējums ballēs taču ir nesalīdzināms - nav jau viena objektīva skatpunkta, katram kaut kas cits šķiet skaists. Kas šo visu "ballu sistēmu" padara stulbu un bezjēdzīgu.
Atzīstu - man uzsit dusmu šie lūzeri čaļi, kas te sēž un gudri dirš (iztaisās par ekspertiem gan par skaistumu, gan attiecībām, gan seksu), bet redz gribot jaunu un skaistu meiteni dabūt bez naudas. Iedomājies, kāds ir vīrietis, kas sēž forumā un čato, un čīkst :/ :/ :/ Everything that's wrong with men
Helita @ 15.08.2023 11:44
Ir tik daudz cilvēku, kuriem nav svarīgs otra cilvēka izskats, bet gan tas kas cilvēkam darās galvā, ar ko viņš nodarbojas, kā bagātina savu dzīvi. Skaistums ir tāds stiepts jēdziens. Lieko svaru var nomest, zobus var salabot, naudu var nopelnīt - bet cilvēkam ja ir riebīgs raksturs, tad tur neko nevar labot. Skaistums nāk no iekšām.
.Eksperte. @ 15.08.2023 12:18
Gribētu teikt, tu labprāt būtu kopā ar kādu, kas ir tukls, dzelteniem zobiem, bet sapas pēc tava domu gājiena, pieklājīgs un rūpīgs?
Helita @ 15.08.2023 12:26
Dzelteni zobi jau norāda uz smēkēšanu, kas man jau nav pieņemami. Atkrīt.
Tukli cilvēki nav tas sliktākais variants. Ir man paziņa, kura nav tas tievākais cilvēks šajā pasaulē, bet viņa ir tik ļoti dzīvespriecīga, gudra, aktīva dažādās tēmās, ar augstāko izglītību, labu darbu un iedomājies, ir attiecībās jau 4 gadus ar vīrieti, kurš ir izskatīgs. Un nē, viņš viņu nekrāpj.
pepija @ 15.08.2023 12:39man jauniba ir bijis virietis,kuram nebija 5 prieksejie zobi,bet vinam bija tada harizma,ka man par tiem zobiem vispar bija vienalga.
pepija @ 15.08.2023 12:39man jauniba ir bijis virietis,kuram nebija 5 prieksejie zobi,bet vinam bija tada harizma,ka man par tiem zobiem vispar bija vienalga.
.Eksperte. @ 15.08.2023 12:43
Vot vīrieši! Harizmu mācaties. Tad jums ne tikai zobus nebūs vajadzīgs labot, bet visas pārējās neesamības kļūs neredzamas. ?
akul12 @ 15.08.2023 12:49
Ar šitadiem saietas un vēlāk nevienu nevajag.
Zobu implanti dārgi, domāju, ka daudzas te pašas nespētu zobu ielikt. Staigātu ar tiltiņu ?
Zobu implanti dārgi, domāju, ka daudzas te pašas nespētu zobu ielikt. Staigātu ar tiltiņu ?
.Eksperte. @ 15.08.2023 12:34
Un ja nesmēķē, bet vienkārši netīra? Vai arī pāris trūkst priekšā, naudas nav, bet tā jau labs cilvēks?
Helita @ 15.08.2023 12:52
Nu tas jau ir cits stāsts. Hokejistiem daudziem zobu nav, bet naudas ir. ?