akul12 @ 14.08.2023 12:19
Sugar daddy visām patīk ?
Jebkurā diennakts laikā nomainīs nice guy with sugar daddy.
akul12 @ 14.08.2023 12:29
Sugar daddy nav jabūt ar birstošām smiltīm ?
Kura gan negribētu par sugar daddy Jauno biznesmeni Greju no populārās sieviešu filmas. ?
Bet viduvējo pelēko garlaicīgo veci Tu arī negribi..Helita @ 14.08.2023 12:38
Nē, nu tā jau ir cita lieta. :D
Bet nu būsim reāli, cik meitenēm ir reāla iespēja pie tāda tikt. Es apzinos savu vērtību, un es zinu, ka man tāds ne mūžam nespīdēs. Arī tad, kad man bija 18-25 gadi nē. Tas ir cits līmenis, tā ir cita dzīve.
Un būt vienai no daudzām? Arī negribu.
Jānis Parastais @ 14.08.2023 12:34
Precīzāk, patīk viņa resurss ne viņš pats. Ja viņam šos resursus atņemtu, un abus noliktu blakus, tad situācija bieźi vien būtu citādāka. Ne velti ir neskaitāmi gadījumi kur, ja vecis cieš biznesā neveiksmi un naudas vairs nav, tad it kā mīlošā dāmīte ātri vien paceļ asti un prom ir.
Helita @ 14.08.2023 12:38
Bet nu būsim reāli, cik meitenēm ir reāla iespēja pie tāda tikt. Es apzinos savu vērtību, un es zinu, ka man tāds ne mūžam nespīdēs. Arī tad, kad man bija 18-25 gadi nē. Tas ir cits līmenis, tā ir cita dzīve.
Aldis30 @ 14.08.2023 12:43Bet viduvējo pelēko garlaicīgo veci Tu arī negribi..
Kura gan negribētu par sugar daddy Jauno biznesmeni Greju no populārās sieviešu filmas.
Helita @ 14.08.2023 12:38
Aldis30 @ 14.08.2023 12:43Bet viduvējo pelēko garlaicīgo veci Tu arī negribi..
GhostGG @ 14.08.2023 13:03
Tās filmas vispār bija ļoti interesantas, kas daudz ko arī atspoguļoja kā realitātē notiek, kas lieliski parādija kā ar attiecīgo līmeni un vizuālo tēlu, attiecīgā izturēšanās pret sievietēm ir pieļaujama, un kas pats galvenais, viņas pat par to kaifo un slapjas paliek. Kaut kā protesti un cancel culture un runas par "misogyny" izpalika :D Tagad iedomājies, kas būtu darījies, ja filmas galvenais varonis būtu resns, noēdies traktorists, kurš dzīvo lauku dāčā :D
Būtībā tā arī ir, arī no personīgās pieredzes - katram vīrietim savi noteikumi un sievietēm, kas ir pieņemami un kas nē, ir akarīgs no vīrieša ?
Helita @ 14.08.2023 13:06
Protams, neviens negrib garlaicīgu dzīvi pēc tam.
Bet ja čalis nodarbojas ar kaut ko arī ārpus darba (sporto, dodas pārgājienos, interesējas par citām lietām, skrūvē mašīnas utt.), ir ar mērķiem, dzīvē kaut ko sasniegt, tad viņš jebkurai sievietei būs interesants.
"Sēdēt kompī un spēlēt spēlītes" čaļi reti kurai sievietei būs interesanti.
Jānis Parastais @ 14.08.2023 13:06
Atceros, ļoti agrā jaunībā satusēju ar vienu beibi, mums bija ideāla saskaņa, toreiz viņas dēļ biju gatavs uz daudz ko, bet viņa izvēlējās pavecāku čali, kas bija diezgan turīgs. Es vēl biju ļoti jauns, kā jau vairumam, nebija man arī bagāti vecāki, līdz ar to visus šos finansiālos labumus nevarēju viņai sniegt. Ok, saprotams, tā bija viņas izvēle.
Bet rezultāts, protams, standarta, gadiem ejot, šis viņu nomainīja pret citu jaunāku. Šī uzzinot, cik esmu izsities, asarām acīs klāt, un stāsta, cik ļoti nožēlojot savu izvēli, tā bijusi viņas lielākā kļūda utml. muļķības. Beidzās ar to, ka izdrāzu un pasūtīju nah, pagātne jāatstāj pāgātnē, un nav ko ar šitādām krāmēties, par savām kļūdām dzīvē ir jāmaksā.
Sievietes uzticības pārbaudījums ir kad vīrietim nav nekā, vīrieša
Tad jau Tev Aldis ar jebkurai ir interesants, viņš visu naudu atstājot mašīnā, pieņemu, ka pats arī skrūvē.
Mašīnu skrūvētāju "viduvējo parasto" Tu točna negribētu, viņiem mūždien nav naudas nekam citam, viss aiziet mašīnās, detaļās 😄😭 esmu tēmā.Helita @ 14.08.2023 13:06
Protams, neviens negrib garlaicīgu dzīvi pēc tam.
Bet ja čalis nodarbojas ar kaut ko arī ārpus darba (sporto, dodas pārgājienos, interesējas par citām lietām, skrūvē mašīnas utt.), ir ar mērķiem, dzīvē kaut ko sasniegt, tad viņš jebkurai sievietei būs interesants.
"Sēdēt kompī un spēlēt spēlītes" čaļi reti kurai sievietei būs interesanti.
Aldis30 @ 14.08.2023 13:21Mašīnu skrūvētāju "viduvējo parasto" Tu točna negribētu, viņiem mūždien nav naudas nekam citam, viss aiziet mašīnās, detaļās ?? esmu tēmā.
Mašīnu skrūvētājs/profiņš kas ar to pelna naudu - tā ir cita lieta??
Helita @ 14.08.2023 13:26
Nez, brālis skrūvē mašīnu, un kaut kā nesūdzās, ka trūktu naudas.. Varbūt vienkārši vairāk jāpelna..
akul12 @ 14.08.2023 13:29
Tad jau galvenais nečīkstēt, ka nauda nav ?
Ta tas ir nevienai nepatīk čīkstuļi ?
Aldis30 @ 14.08.2023 13:21Mašīnu skrūvētāju "viduvējo parasto" Tu točna negribētu, viņiem mūždien nav naudas nekam citam, viss aiziet mašīnās, detaļās ?? esmu tēmā.
Mašīnu skrūvētājs/profiņš kas ar to pelna naudu - tā ir cita lieta??
Tāpēc vajag viduvējo parasto vīrieti, tiem ir daudz brīvā laika :DMartaElza @ 14.08.2023 13:43
Toties mašīnu skrūvētājam - profiņam nekad nav laika. Draudzenei ir draugs -skrūvētājs, savs bizness, viss forši. Bet kaut ko ieplānot, tas ir ārprāts un šausmas, jo nekad nevar rēķināties.
Vienmēr kādam kaut ko vajadzēs saskrūvēt, salabot, un tūlīt un tagad. Darbs ir nedēļām uz priekšu. Bet jā, pelna un dzīvo labi.