.Eksperte. @ 08.08.2023 09:40
Man arī tas būtu maz. Labi, varbūt viņš bez auto un dzīvo citā pilsētā, tad savādāk.
Izklausās ka tiecies ar jaunu Top G kuram vēl nav naudas (lai apmaksātu arī par Tevi)Fairytale @ 07.08.2023 13:30Sveikas! Pareizo atbildi es zinu, bet gribu skatu no malas un pārliecināties. Satiekamies 1,5 mēnesi, bet nesaņemu to attieksmi, ko vēlos. Ziedus nedāvina, lai gan skaidri esmu to pateikusi, ka vēlos. Dodos uz pasākumiem līdzi, jo aicina, bet maksāju pati par sevi. Satiekamies tikai tad, kad viņam ir laiks, tas ir divreiz nedēļā, pārējā laikā nodarbojas ar savu hobiju. Man nejautā kā pagāja mana diena, nejautā kā gulēju, ko darīju utt. Esmu pagaidu/rezerves variants, vai ne?
noor @ 08.08.2023 15:09Neklausies jāņos un aldos, kas paši ir slideni manipulatori, kam sievietes labā jo mazāk darīt jo labāk. Klausi savai sajūtai un turies tālāk no tā rezervē turētāja. Tur nekāds topg? . Tu atradīsi labāku.
noor @ 08.08.2023 15:43Autores aprakstītais nav topg, bet miskastes variants, un citi foruma miskastes varianti steidz savējo atbalstīt.
akul12 @ 08.08.2023 15:30
Nav nekā labāka par topG, simpi nespēj sievietei sniegt piepildījumu.
Jauns Top G - var saukt arī par miskastes Top G, kuram vēl nav piķa, bet ir Top G attieksme :Dnoor @ 08.08.2023 15:43Autores aprakstītais nav topg, bet miskastes variants, un citi foruma miskastes varianti steidz savējo atbalstīt.
Precīzi!! domā viņai patiktu kaut kāds duraks pielīdējs kurš katru reizi stieptu puķes un izdabātu citām vēlmēm, visu savu brīvo laiku ziedotu meičai, rakstītu pretīgi salkanos kā iet, kā gāja, es bez tevis nevaru..., nezmaz nerunājot par super cringe "labrītiņiem"akul12 @ 08.08.2023 15:30
Nav nekā labāka par topG, simpi nespēj sievietei sniegt piepildījumu.
Helita @ 08.08.2023 15:46
Starp simpu un TopG arī ir kaut kas? Nu tāda viduvējība? Es sev vīrieti negribu ne simpu, kurš karās kaklā un ceļ mani debesīs, un arī ne TopG, kuram es esmu viena no, un kuru var krāpt un uzskatīt to par normālību?
Normālas, pilnvērtīgas attiecības ir vēl iespējamas šajā pasaulē? Kur viens otru neuzskata par kaut ko zemāku un nevērtīgāku? Kur attiecībās viens otru ceļ, nevis gremdē? Kur vīrietis nedomā, ka viņu grib izputināt? Vai lai sievietei nebūtu jādomā, ka viņu izmanto tikai seksam?
Anybody?