loģika attiecībās?

Reitings 8
Reģ: 15.06.2023
Nezinu varbūt man ir kāds autisma paveids, bet es vēl aizvien savā 31 gada vecumā neizprotu attiecību conceptu. Divi pilnīgi sveši cilvēki satiekās un tad izdomā ka jādzīvo kopā, jāguļ kopā. kautkā neaiziet līdz smadzenēm, kā un kāpēc.
Jā, esmu bijis vienīgais bērns ģimenē un jā, mani vecāki ir šķirušies, Varbūt tapēc esmu uzaudzis par tādu "mežoni" kas nesaprot kā socializēšanās darbojās.
Kā jums, sievietēm ir, kas jūs mudina uz to attiecību veidošanu?
06.08.2023 21:57 |

10 gadi
Reitings 749
Reģ: 29.01.2009
.Putns. @ 07.08.2023 14:31
var arī pelnīt 900, aizmiegtām acīm, bet gribas atrast kādu ar 2k un tas LV ir reti. Spa ir jauki, bet var arī pati pakustināt smadzeni un aizbraukt uz laukiem - ezeru, ieiet pirtī un viss spa gatavs!
Un kad jāsāk maksāt par nekustamo, tad arī ar to naudu par maz, bet vecene tik grib un grib.

Man uz Tavu ezeru un lauku māju braukt?
Man (manam vīrietim) nesenā dažu dienu atpūta "laukos" prom no civilizācijas izmaksāja 130EUR/nakts ar pirti (+50EUR) un supiem (+15EUR). Vai ierēdnis man jāved uz tiem laukiem ar savu auto un jāmaksā par degvielu pašai? Cmoon.. man smadzene arī kustās attiecīgi tā, ka varu spa sev apmaksāt; bet, ja kāds piedāvātu, brauktu arī ciemos uz laukiem. Vai kundziņš gaida, ka nopirks dāma NĪ laukos ar ezeru? :D
07.08.2023 15:21 |

Reitings 3726
Reģ: 11.04.2023
lexxie @ 07.08.2023 15:21

Man (manam vīrietim) nesenā dažu dienu atpūta "laukos" prom no civilizācijas izmaksāja 130EUR/nakts ar pirti (+50EUR) un supiem (+15EUR). Vai ierēdnis man jāved uz tiem laukiem ar savu auto un jāmaksā par degvielu pašai? Cmoon.. man smadzene arī kustās attiecīgi tā, ka varu spa sev apmaksāt; bet, ja kāds piedāvātu, brauktu arī ciemos uz laukiem. Vai kundziņš gaida, ka nopirks dāma NĪ laukos ar ezeru? :D

Ja sevi grib pieskaitīt pie turīgajiem, tad laukos sava vasarnīca must have.
Iegrābties hipotēkā uz 30 gadiem par mazu dzīvokli jaunajā projektā nav turīgo dzīve.
07.08.2023 15:24 |

Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
lexxie @ 07.08.2023 15:21

Lētāk par Baltic beach hotel spa... ja par mani personīgi runā, tad man pierīgā ir liels privāts dīķis, ko varu izmantot. Pirts gan jāīrē.
Bet lai aizbrauktu uz ezeru laukos nav jāpērk īpašumi... Ir ezeri ar tādām ekstrām un ir arī mobīlās pirtis.
Runājot par to ko cik kurš maksā - Tev vēl ir kur paaugties . Ja kaut kādas vēlmes ir veidot nopietnas attiecības, tad jāmāk skaitīt visu kopīgi. Dzīvē dažādās ģimenēs ir dažādi, lielākoties gan vairāk pelna vīrieši, bet ir redzēts arī otrādi.
07.08.2023 15:35 |

10 gadi
Reitings 749
akul12 @ 07.08.2023 15:24

Ja sevi grib pieskaitīt pie turīgajiem, tad laukos sava vasarnīca must have.
Iegrābties hipotēkā uz 30 gadiem par mazu dzīvokli jaunajā projektā nav turīgo dzīve.

Paldies par rūpēm, man ir NĪ bez hipotēkas. Nesaucu sevi par turīgu un laukos vasarnīca nav, jo šobrīd nav rentabli. Ir ģimenes vasarnīca Jūrmalā, bet man patīk galīgi prom no cilvēkiem, - diemžēl uzturēt dīkstāves īpašumu tās "tukšās" 300 dienas gadā, iespējas nav.
.Putns. @ 07.08.2023 15:35
Lētāk par Baltic beach hotel spa... ja par mani personīgi runā, tad man pierīgā ir liels privāts dīķis, ko varu izmantot. Pirts gan jāīrē.
Bet lai aizbrauktu uz ezeru laukos nav jāpērk īpašumi... Ir ezeri ar tādām ekstrām un ir arī mobīlās pirtis.
Runājot par to ko cik kurš maksā - Tev vēl ir kur paaugties . Ja kaut kādas vēlmes ir veidot nopietnas attiecības, tad jāmāk skaitīt visu kopīgi. Dzīvē dažādās ģimenēs ir dažādi, lielākoties gan vairāk pelna vīrieši, bet ir redzēts arī otrādi.

Arī te paldies par rūpēm, bet es vīrieti nemeklēju. Varu tikai dalīties ar savu un paziņu pieredzi, kas iespējams atšķirās. Es pat īsti nesaprotu, ko mēģini pierādīt. Jo es jau uzrakstīju, ka var but dažādi, ir arī sievietes, kas gatavas uzturēt vīriešus. Cik vīrišķības tādās attiecībās paliek, ne man spriest, bet man tādas nebūtu.
Arī par tiem dīķiem nesapratu, jo augstāk uzrakstīju, ka man latgalē pie dīķa (kas nav mans) atpūta izmaksā dārgāk kā aiziet uz spa. Bet arī tur dodos, ja gribu mieru no pilsētas uz vairākām dienām. Man tas robu budžetā nerada. OK, mūsu ģimenei nerada, lai saproti, ka man ir vīrietis un finansiāls ieguldījums mums ir MUMS komfortablā un vēlamā veidā. Par to nav jāsatraucas. Arī vīrieti uz spa nevelku, viņš labprāt turp dodas un ierosina pats.
07.08.2023 15:50 |

Reitings 3726
lexxie @ 07.08.2023 15:50

Paldies par rūpēm, man ir NĪ bez hipotēkas. Nesaucu sevi par turīgu un laukos vasarnīca nav, jo šobrīd nav rentabli. Ir ģimenes vasarnīca Jūrmalā, bet man patīk galīgi prom no cilvēkiem, - diemžēl uzturēt dīkstāves īpašumu tās "tukšās" 300 dienas gadā, iespējas nav.
Arī te paldies par rūpēm, bet es vīrieti nemeklēju. Varu tikai dalīties ar savu un paziņu pieredzi, kas iespējams atšķirās. Es pat īsti nesaprotu, ko mēģini pierādīt. Jo es jau uzrakstīju, ka var but dažādi, ir arī sievietes, kas gatavas uzturēt vīriešus. Cik vīrišķības tādās attiecībās paliek, ne man spriest, bet man tādas nebūtu.
Arī par tiem dīķiem nesapratu, jo augstāk uzrakstīju, ka man latgalē pie dīķa (kas nav mans) atpūta izmaksā dārgāk kā aiziet uz spa. Bet arī tur dodos, ja gribu mieru no pilsētas uz vairākām dienām. Man tas robu budžetā nerada. OK, mūsu ģimenei nerada, lai saproti, ka man ir vīrietis un finansiāls ieguldījums mums ir MUMS komfortablā un vēlamā veidā. Par to nav jāsatraucas. Arī vīrieti uz spa nevelku, viņš labprāt turp dodas un ierosina pats.

Ko nozīme ģimenes vasarnīca? Vecāku īpašums? 😁
Skaidrs 😁
07.08.2023 15:55 |

Reitings 935
Reģ: 31.07.2023
Secinājums viens - katrs tiekās ar kāda ienākumu līmeņa cilvēkiem grib. Ja sievietei ir svarīgs līdzvērtīgs vīrietis, tad viņa tādu arī meklēs. Nu nebūs pilnvērtīgas attiecības sievietei kura pelna 1.5k+ uz rokas un 700+ vīrietim. Ja sievietei nekā nav, un vīrietim tas ir ok, tad manis pēc, lai viņi tiekās. Ja vīrietis gribēs līdzvērtīgi (vai vismaz ne par minimālo) pelnošu sievieti, tad viņš ar tādu arī tiksies.
Ja sieviete grib braukt uz spa un ceļojumos, tad vai nu meklēs turīgāku par sevi, vai strādās vairāk/cītīgāk, vairāk pelnīs, lai būtu neatkarīga un ceļojumos brauks par savu naudu. Katra paša izvēlē ir cik pelnīt, lai pietiktu. Ja vīrietis pasaka, ka viņam ar 700 eiro pietiek, un necels rokas, lai ietu mācīties, vai strādāt vairāk (t.i. gudrāk/labāk), lai uzlabotu savu materiālo situāciju, tad visticamāk, par sevi turīgāku dāmu viņam nedabūt.
Nevajag pat neko baigi šikot, vienkārši pieaugot algas līmenim, pieaug arī vajadzības.
07.08.2023 15:56 |

Reitings 3726
Helita @ 07.08.2023 15:56
Secinājums viens - katrs tiekās ar kāda ienākumu līmeņa cilvēkiem grib. Ja sievietei ir svarīgs līdzvērtīgs vīrietis, tad viņa tādu arī meklēs. Nu nebūs pilnvērtīgas attiecības sievietei kura pelna 1.5k+ uz rokas un 700+ vīrietim. Ja sievietei nekā nav, un vīrietim tas ir ok, tad manis pēc, lai viņi tiekās. Ja vīrietis gribēs līdzvērtīgi (vai vismaz ne par minimālo) pelnošu sievieti, tad viņš ar tādu arī tiksies.
Ja sieviete grib braukt uz spa un ceļojumos, tad vai nu meklēs turīgāku par sevi, vai strādās vairāk/cītīgāk, vairāk pelnīs, lai būtu neatkarīga un ceļojumos brauks par savu naudu. Katra paša izvēlē ir cik pelnīt, lai pietiktu. Ja vīrietis pasaka, ka viņam ar 700 eiro pietiek, un necels rokas, lai ietu mācīties, vai strādāt vairāk (t.i. gudrāk/labāk), lai uzlabotu savu materiālo situāciju, tad visticamāk, par sevi turīgāku dāmu viņam nedabūt.
Nevajag pat neko baigi šikot, vienkārši pieaugot algas līmenim, pieaug arī vajadzības.

Attiecībās ir citi kriteriji, kā algas lielums. Tāpat dzīves laikā ntās reizes jāmaina darbs un ienākumi mainas ne tikai uz augšu.
07.08.2023 16:05 |

Reitings 935
Reģ: 31.07.2023
akul12 @ 07.08.2023 16:05

Attiecībās ir citi kriteriji, kā algas lielums. Tāpat dzīves laikā ntās reizes jāmaina darbs un ienākumi mainas ne tikai uz augšu.

Tāpēc jau tā ir dzīve. Kāpumi un kritumi. Daži tikai te negrib saprast, ka dzīvē viss negriežas ap naudu. No sērijas: "Sievietēm jau tikai naudu vajag, es viņām neesmu vajadzīgs."
Abi var būt pilnīgi nabagi un dzīvot laimīgāk kā miljonāri ar villu, baseinu un vasarnīcu laukos. Laime nav naudā.
07.08.2023 16:16 |

10 gadi
Reitings 749
akul12 @ 07.08.2023 15:55

Ko nozīme ģimenes vasarnīca? Vecāku īpašums? ?
Skaidrs ?

Laikam tiešām nepielec, kas tik smieklīgs, ja vecākiem ir īpašums 🤦🏻‍♀️ es jau tur nedzīvoju. Varbūt tur arī problēma, ka uztver 1 teikumu no visa teksta ignorējot, ka ar savu ģimeni (vīrs/bērns) varam atļauties īrēt lauku māju pa nedēļām, apmeklēt maksas izklaides, ceļot? Vai man jānopērk māja turpat Dubultos blakus? Cmon. Nu cik šauri.
Helita @ 07.08.2023 15:56

++
Un es tik izteicu, ka, spēdama nopelnīt sev atpūtai, kāda nu sievietei patīk, un kaut vai ceļojot pati vai ar draudzenēm, kas arī ir maksātspējīgas, kur tad tās attiecības aizvedīs? Kas ir vīrieša pienesums un ko ar viņu vispār tur darīt? Arī teātri 30-40€ būs pa dārgu, ledusskapis arī sadalīts 🤣 kāpēc vīrieši tā vietā, lai strādātu pie izaugsmes un attīstītos, tik kaismīgi aizstāv finansiālu pieticību?
07.08.2023 16:33 |

Reitings 3726
Kas smieklīgs? Nopelni savam ni Jūrmalā un tad sapratīsi. 😁
07.08.2023 16:39 |

10 gadi
Reitings 749
Paldies, tas nav sliktākais novēlējums. Gluži tāpat kā mans vēlējums (abstrakts) vīrietim pelnīt virs 700-900€ un spēt tikt pie jebkāda Nī. Vienīgi izpētot tirgus situāciju un savas vajadzības, tomēr nonāku pie fakta, ka sava māja man nav nepieciešama. Un es nečīkstu, ka viss slikti un mani nemīl bez mājas Jūrmalā. 😉
07.08.2023 16:48 |

Reitings 3726
Kam vīrietim NI, ja viņam arī ir ģimenes NI. 😁
07.08.2023 17:02 |

10 gadi
Reitings 749
Dzīvot ar vecākiem nav ģimenes NĪ 🤣🤣
07.08.2023 17:07 |

Reitings 3726
lexxie @ 07.08.2023 17:07
Dzīvot ar vecākiem nav ģimenes NĪ ??

Ja vīrietim ir atsevišķa istaba no vecākiem, tad jau gandrīz kā kopīpašums, ne tikai ģimenes NI. 🙃
07.08.2023 17:11 |

Reitings 656
Reģ: 28.07.2023
Vai kundziņš gaida, ka nopirks dāma NĪ laukos ar ezeru?

Un kāpēc ne, ja dāma var atļauties? Vai tad vienmēr viss kundziņiem būtu jāpērk? Ko tādi dubulstandarti, ja kundziņš pērk tad ir ok un pat vēlams, ja dāma, tad tas nekam neder?
Man, piemēram, kaimiņos dāmai labs darbs, kundziņš algotu darbu nestrādā, bet ikdienā remontē māju un vairāk ar bērniem ņemas. Un acīm redzot abi tā ir apmierināti.
07.08.2023 17:37 |

Reitings 3726
Jānis Parastais @ 07.08.2023 17:37

Un kāpēc ne, ja dāma var atļauties? Vai tad vienmēr viss kundziņiem būtu jāpērk? Ko tādi dubulstandarti, ja kundziņš pērk tad ir ok un pat vēlams, ja dāma, tad tas nekam neder?
Man, piemēram, kaimiņos dāmai labs darbs, kundziņš algotu darbu nestrādā, bet ikdienā remontē māju un vairāk ar bērniem ņemas. Un acīm redzot abi tā ir apmierināti.

Tev kaimiņos dzīvo traka feministe, kura nabaga vīru par mājsaimnieku paverdzinājusi 🙃
Cerams dāma redz cik čakls mājsaimnieks un pēc sava darba iet palīdzēt vīram.🙃
07.08.2023 17:50 |

10 gadi
Reitings 749
akul12 @ 07.08.2023 17:11

Ja vīrietim ir atsevišķa istaba no vecākiem, tad jau gandrīz kā kopīpašums, ne tikai ģimenes NI. ?

😂 lai “viņam” veicas
Jānis Parastais @ 07.08.2023 17:37

Atkārtošos - es tikai par sevi un tuviem cilvēkiem apkārt varu teikt. Kādam var būt cits modelis un viss ok kamēr der abiem.
Manā gadījumā “kāpēc ne” - JO tas pazemina manu dzīves kvalitāti. Banāls piemērs, nepiesiesimies faktiem. Es ceļojumu varu atļauties pa 1,5K braucot viena vai ar draudzeni. Ja vīrietis nevar ieguldīties, tad ir 1,5K uz abiem; ja vīrietis var atļauties budžetā likt 2,5K, tad abi varam ceļot pa 4K uz diviem. Tas ir super vienkāršs piemērs. Bet man negribās ērtības pa 750€, ja varu atļauties 1,5K.
07.08.2023 18:08 |

Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
lexxie @ 07.08.2023 16:48
Paldies, tas nav sliktākais novēlējums. Gluži tāpat kā mans vēlējums (abstrakts) vīrietim pelnīt virs 700-900€ un spēt tikt pie jebkāda Nī. Vienīgi izpētot tirgus situāciju un savas vajadzības, tomēr nonāku pie fakta, ka sava māja man nav nepieciešama. Un es nečīkstu, ka viss slikti un mani nemīl bez mājas Jūrmalā. ?
jā, es gan pelnu daudz reizes vairāk, bet ne LV. LV tas ir līdzīgi kā spēlēt ruleti...jo īpaši vīriešu jomās. Kas tur notiek pa ofisiem, nav ne mazākās nojausmas.
07.08.2023 23:39 |

10 gadi
Reitings 749
.Putns. @ 07.08.2023 23:39
jā, es gan pelnu daudz reizes vairāk, bet ne LV. LV tas ir līdzīgi kā spēlēt ruleti...jo īpaši vīriešu jomās. Kas tur notiek pa ofisiem, nav ne mazākās nojausmas.

Arī Latvijā uzņēmīgi un motivēti cilvēki, kam galva savā vietā, zudībā neiet. Neapšaubu, ka ar līdzīgiem parametriem citās valstīs potenciāls augt ir augstāks!
08.08.2023 00:19 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
Vīriešiem atšķirībā no sievietēm, partnera finanses nekad nav bijušas svarīgas, es pat teiktu jo mazāk sieviete pelna jo labāk.
Helita @ 07.08.2023 16:16

Tāpēc jau tā ir dzīve. Kāpumi un kritumi. Daži tikai te negrib saprast, ka dzīvē viss negriežas ap naudu. No sērijas: "Sievietēm jau tikai naudu vajag, es viņām neesmu vajadzīgs."
Abi var būt pilnīgi nabagi un dzīvot laimīgāk kā miljonāri ar villu, baseinu un vasarnīcu laukos. Laime nav naudā.
Tikko pa radio bija Bon Jovi leģendārā dziesma "Livin' on a prayer"
Dziesmas vārdi ir riktīgi cringe - ja attiecinām uz mūsdienām.
"Tommy used to work on the docks, union's been on strike
He's down on his luck, it's tough, so tough
Gina works the diner all day, working for her man
She brings home her pay, for love, mmm, for love
She says, "We've gotta hold on to what we've got
It doesn't make a difference if we make it or not
We've got each other and that's a lot for love
We'll give it a shot"

Tommiju mūsdienu meičas ātri pamestu jo neviena negrib tādu lohu kas pelna minimālo vai nepelna nemaz..
Izņēmus ja Gina ir resna kroksene...
Vai arī ja Tommys ir ar 20cm locekli un ir mega macho badboys kas regulāri visus iekausta, tsk. Ginu ik pa laikam... tādi vīrieši sievietēm ĺoti patīk (lai arī viņas to noliedz)
08.08.2023 00:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits