ha ha 😀 nu lai būtu vismaz kāds komentārs , teikšu , ka diez vai tā ir kāda zināma persona. Drīzāk vietējā meitene x , kuru neviens tā pat nezina izņemot radus un paziņas. 😊Gribuzinaat6 @ 06.08.2023 18:23KAADAS IR JUUSU DOMAS KURS/KURA PARRVALDA IETEKMELES PROFILU INSTAGRAMAA . KO JUS PAR TO DOMAJAT .
BalamuteSalija @ 06.08.2023 19:45Tur sēž pāris nepieskaitāmas skauģes kurām nav savas dzīves 100%
fioanaa @ 06.08.2023 21:15
Pati ne labāka! Ko tad tu par Karadžanu un citiem nicinoši izsakies? ? 60gadīgais papucītis par maz labumus dod, ka esi tik īgna?
BalamuteSalija @ 06.08.2023 21:20
Ko tu bāzies visur ar savu Karadžanu, pāris meitenes kuras reizi pa reizei pasmird forumā noliekotkaut kādu wannabe rich lady Karadžanu ir jādedzina elles liesmās, bet šeit tiek slēpat identitāte patiesi apsēstajai ar Didrihsoni.
fioanaa @ 06.08.2023 21:33
Pati vien esi wannabe rich! Atšķirībā no tevis, Karadžanai ar vērtībām viss ir kārtībā un nav jālaizās kā tev ar 60gadīgu papuci, lai tikai nopērk brendīgāku šmotku.?
BalamuteSalija @ 06.08.2023 21:41
Es esmu pieaudzis cilvēks un varu laizīties un laizīt ko vien vēlos bet tu neaizmirsti izlaizīt savai Karadžai pakaļu, tiešām nevari atčakarēties .
vivii @ 06.08.2023 23:44Vispār interesanti, kā es pieminēju Butterfly diskusijā ietekmeli un Miljoni, tā tiek uzcepts jauns profils un diskusija par to tēmu, ok ?nav jau sakritība!
Bet es balsoju par Miljoni, rakstība un stils sakrīt ??
Un vienīgā, kas varētu nodarboties ar ko tādu, arī ir Miljone.
Mīļā meitene,ja paskatijies pēdejos ietekmeles storijus,ko tev atmasko pietuvināta kajstarpe😂 vai pusnokosts kruasans.KO?tevi intresē kruasāna izmērs? ,vai raealas darbības,kurā vid var norakt uzņēmumu?Kas tevi intresē?Ar reāliem datiem nobeigt uznemumu vai pārejie nieciņi.padomā.par sevi nevis par citiem.ko pati domāmagdalena333 @ 07.08.2023 00:12Es atkal gribu zināt, kas aiz gribuzinaat konta sēž, ka speciāli vajadzēja reģistrēties, lai pajautātu citu domas, jo laikam @ietekmele neļauj baudīt veiksmīgo, apbrīnojamo, laimīgo dzīvu (nu tā, kas ir labāka par to pārējo heiteru dzīvēm) ?
Lula @ 06.08.2023 21:53DOMAAJU KA DAUDZ PAR TO NEDOMAAJU VARBUUT MAZLIET PADOMAASHU