Jupiter @ 06.08.2023 10:41Cik skumji tas ir, ka sievietei ir tik šokējoši redzēt, ka vīrietis var darīt bare minimum priekš savas sievietes. Neviens vīrietis ar ko Tev ir bijusi darīšana nemīl/nerūpējas?
Jā, tā tam vajadzētu būt. Bet izskatās, ka dažiem cilvēkiem nav nekādu morāles principu. Nekas, ka ir draudzene, bet man viņu arī gribās sev! ☹Elizabeteputnos @ 06.08.2023 02:14Novelc savā prātā līniju un to nepārkāp. Man ir bijis kad ballītē iepatīkas virietis. Uzaicinu dejot, viņš pasaka, ka ir precējies, pasmejamies un es eju tālāk - viss, līnija ir novilkta. Personīgi neciešu sievietes, kas neprot novilkt līnijas un par katru cenu viņai vajaga otras vīrieti. Kas Tev traucē sev meklēt šādu cilvēku, kurš ir brīvs?
BalamuteSalija @ 06.08.2023 19:52Pafiltrē mazliet, uzdod divdomīgus jautājumus, pakoķetē un pavēro reakciju. Vai nu pajautā viņam kādus jautājumus, ko par tevi domā, kāda liecies un skaties kāda reakcija atkal.
Es noteikti gribētu uzzināt vai tas ir abpusēji vai tikai tev galvā tā saslēdzies viss.
tieši tā.list pa vidu attiecibām ,nedrīkst.ta samazina vērtibu sev,un gaida liela vilšanas(ja attiecibas ir labas) vai mužigas milākās statuss ,ja attiecibas būtu sliktas.Autores tauriņdejas ir idealizācija,pasapņot nav jau slikti,tas arī mēdz pāriet(jo redz to idealo pusi,tieši ar to cilvēku,ar pašu varetu būt savādāk un ne tik ideali kā redz tagad konkreto vīrieti) Autorei ieteiktu tikai un vienīgi papriecāties par pāri,un savu pašvērtējumu sakārtot,lai atnaktu istais un vienīgais princis🙂Annija35 @ 06.08.2023 19:57
Vīrietis ir aizņemts, kāpēc viņai būtu jāpievērš tam vīrietim kādu uzmanību un jākoķetē ar viņu?
Annija35 @ 06.08.2023 19:57
Vīrietis ir aizņemts, kāpēc viņai būtu jāpievērš tam vīrietim kādu uzmanību un jākoķetē ar viņu?
Kenty @ 06.08.2023 20:40tieši tā.list pa vidu attiecibām ,nedrīkst.ta samazina vērtibu sev,un gaida liela vilšanas(ja attiecibas ir labas) vai mužigas milākās statuss ,ja attiecibas būtu sliktas.Autores tauriņdejas ir idealizācija,pasapņot nav jau slikti,tas arī mēdz pāriet(jo redz to idealo pusi,tieši ar to cilvēku,ar pašu varetu būt savādāk un ne tik ideali kā redz tagad konkreto vīrieti) Autorei ieteiktu tikai un vienīgi papriecāties par pāri,un savu pašvērtējumu sakārtot,lai atnaktu istais un vienīgais princis?
Elīzīte12345 @ 06.08.2023 21:05
Kāpēc priecāties par pāri, ja Tu vari dabūt vīrieti sev un pēc tam priecāties par sevi?
Tas vīrietis jau arī ir tas princis.
Elīzīte12345 @ 06.08.2023 21:03
3 iemesli:
1. viņai viņš liekas ideāls;
2. draudzene reti parādās;
3. ne jau par velti tie aizņemtie ir aizņemti. Aizņemti vienmēr ir paši labākie.
Ja viņa dabūs to vīrieti sev, tad tas tikai cels viņai pašapziņu.
nav un nebūs..ar katru cilvēku ,otrs būs savādāks.tā ir mijiedarbiba.Uz gatavu idealu nekad neaiziesi,ja pats jutisies zemāks par to,kuram "taisies atņemt" Cilvēks nebūs tāds kādu redzi no malas,tas ir 100tiem reižu pierādijies.Elīzīte12345 @ 06.08.2023 21:05
Kāpēc priecāties par pāri, ja Tu vari dabūt vīrieti sev un pēc tam priecāties par sevi?
Tas vīrietis jau arī ir tas princis.
Elizabeteeee @ 06.08.2023 12:13Ja tā nopietni, situācija pati ir diezgan komiska un jautra, un kā jau citas minēja šeit nav sakara ar to, ka padomāt par citiem, būtu, kas aizliegts.
Visdrīzākais, kas man šķiet traki ir tas, kā autore šo ir iznesusi - “Tāds, kuru es nosauktu par 10/10., Pašai bija puisis ar kuru gāju uz randiņiem, bet viņš nebija pat puse no tā visa. Jo neesmu tāda un man pat nebūtu nekādas iespējas. “
Es nesaprotu, kādā stāvoklī ir autores pašvērtējums, ja pieaugusi sieviete šādi var uzrakstīt. Ceru, ka autorei izdosies iegūt pārliecību par sevi, un izskatīt partnerus citās piemērotās vietās un dod citiem pierādīt sevi. Citādi, ļoti atvainojos, bet šis viss ir diezgan nožēlojami.
Elizabeteeee @ 06.08.2023 20:14Manuprāt, šeit ir diezgan saprotams, ka vīrietis nav ne mazāko interesi izrādījis, autore personīgi pazīst vīrieša draudzeni. Es patiešām nezinu, cik nekaunīgajai būtu jābūt, lai mēģinātu apzināti koķetēt.
Kenty @ 06.08.2023 22:17nav un nebūs..ar katru cilvēku ,otrs būs savādāks.tā ir mijiedarbiba.Uz gatavu idealu nekad neaiziesi,ja pats jutisies zemāks par to,kuram "taisies atņemt" Cilvēks nebūs tāds kādu redzi no malas,tas ir 100tiem reižu pierādijies.
BalamuteSalija @ 06.08.2023 19:52Pafiltrē mazliet, uzdod divdomīgus jautājumus, pakoķetē un pavēro reakciju. Vai nu pajautā viņam kādus jautājumus, ko par tevi domā, kāda liecies un skaties kāda reakcija atkal.
Es noteikti gribētu uzzināt vai tas ir abpusēji vai tikai tev galvā tā saslēdzies viss.