ZeltaZobs @ 03.08.2023 23:08
Tad vajag izsargāties, esi dzirdējusi par tādu opciju? Katrreiz, kad paplet kājas tu riskē. Arī ar prezervatīvu, spirāli, tabletēm, ĀK u. c. ir maza iespēja palikt stāvoklī. Vienkārši uzņemies atbildību par savu intīmo dzīvi. Un uztaisi vēl 1 testu pēc dažām dienām. Manā biogrāfijā arī ir strēmelīšu tests ar blāvu svītru, bija grūtniecība.
Teksta dalījums teikumos un dažas pieturzīmes palīdzētu vieglāk saprast.
es paprasu padomu a jus pretīgi izturieties fuj da nu n*** h shitaadus padomusZeltaZobs @ 03.08.2023 23:08
Tad vajag izsargāties, esi dzirdējusi par tādu opciju? Katrreiz, kad paplet kājas tu riskē. Arī ar prezervatīvu, spirāli, tabletēm, ĀK u. c. ir maza iespēja palikt stāvoklī. Vienkārši uzņemies atbildību par savu intīmo dzīvi. Un uztaisi vēl 1 testu pēc dažām dienām. Manā biogrāfijā arī ir strēmelīšu tests ar blāvu svītru, bija grūtniecība.
Teksta dalījums teikumos un dažas pieturzīmes palīdzētu vieglāk saprast.
Garden @ 03.08.2023 23:15es paprasu padomu a jus pretīgi izturieties fuj da nu n*** h shitaadus padomus
es to saprotu bet vienkārši prasu padomu vai kādam tā ir bijis ub vai kads var dot padomu un kas tas piemeram varētu būt nevis nāk un rupji sakot nodirstu.62cd5b2a78696 @ 03.08.2023 23:18
Šī nav grūtniecības testu ražošanas fabrika, mēs nevaram zināt.
es nemu vērā padomus bet jūsu aizej pie ārst uztaisi analīzes sakuma bija triksts nav iespejas kas nesaprotamsfifinators @ 03.08.2023 23:22Tev iedeva vairākus padomus, bet tu kluksti visu laiku savu “es nevaru pie ārsta tikt”. Ko vēl gaidi? Kad kāda no mums aizbrauks pie tevis un usg uztaisīs? ?
Garden @ 03.08.2023 23:20es to saprotu bet vienkārši prasu padomu vai kādam tā ir bijis ub vai kads var dot padomu un kas tas piemeram varētu būt nevis nāk un rupji sakot nodirst
Garden @ 03.08.2023 23:20es to saprotu bet vienkārši prasu padomu vai kādam tā ir bijis ub vai kads var dot padomu un kas tas piemeram varētu būt nevis nāk un rupji sakot nodirst
Garden @ 03.08.2023 23:24es nemu vērā padomus bet jūsu aizej pie ārst uztaisi analīzes sakuma bija triksts nav iespejas kas nesaprotams
Man sodien sākås mēnešreizes vinas ir mazliet mazāk kā parasti bet ir un arī vēders sāp kā parasti lad ir mēnešreizes. Ko tas varētu jozīmēt vienkārši asinosana vai īstas menešreizes kā parasti vai kādai tā ir bijis un kad tas bija?BetijaB @ 04.08.2023 00:07Man kavējās 2 dienas MR un bija viena mazliet blāvāka strīpiņa, nākamajā dienā taisīju vēlreiz uz bija izteikti 2.Pēc 11 dienu kavēšanas vajadzētu būt ļoti izteikti jau.
Garden @ 05.08.2023 03:46Man sodien sākås mēnešreizes vinas ir mazliet mazāk kā parasti bet ir un arī vēders sāp kā parasti lad ir mēnešreizes. Ko tas varētu jozīmēt vienkārši asinosana vai īstas menešreizes kā parasti vai kādai tā ir bijis un kad tas bija?