minimālā pensija, kas ir standarts, ir ap 212 eiro nedēļā Īrijā. Tie nav tūkstoši. Kādreiz šo cilvēki darīja, bet šodien vairs nevar dzīvot citur un saņemt īru pensiju. ES, ja pārvācies, Tev vnk maksās atbilstošu minimālo pensiju valstij, kurā dzīvo.iiieviiite @ 02.08.2023 08:17man radiniece apzināti nostrādāja Īrijā 10 gadus (cik sapratu min. vajadzēja tieši 10), lai varētu saņemt pensiju ap 2 tūkstoši, vecumdienas plāno pavadīt Latvijā savā lauku īpašumā, šo ciparu smuki saņemot kontā no Īrijas..
Pareizi ,tāpēc daudzi paliek tur dzīvot,jo aomajsa valsts velElizabeteputnos @ 02.08.2023 09:31minimālā pensija, kas ir standarts, ir ap 212 eiro nedēļā Īrijā. Tie nav tūkstoši. Kādreiz šo cilvēki darīja, bet šodien vairs nevar dzīvot citur un saņemt īru pensiju. ES, ja pārvācies, Tev vnk maksās atbilstošu minimālo pensiju valstij, kurā dzīvo.
jā, un Īrijā šobrīd nav(bet plāno ieviest), ka pensija aug līdz ar gadu stāžu. Ir vnk minimalā un pārējo krāj dzīves laikā patsKalnos @ 02.08.2023 09:37Pareizi ,tāpēc daudzi paliek tur dzīvot,jo aomajsa valsts vel
komunalos un ko tur vel
Bija taču tv paliel s sižets par to ,pensionāre ka dzīvo Īrijā visu pastāstīja,un parādīja ka dzīvo.
Laumene @ 02.08.2023 00:54
Gribi teikt, ka video stāstā abu pieaugušo varoņu nedienām vainojama viņu pašu neizdarība?
Muļķības. Labu strādnieku vienmēr paturēs, pat ar nopietnām diagnozēm. Man bija kolēģe ar epilepsiju, pāris reizes lēkmes gadījās arī klientu klātbūtnē... Bet viņa bija tik jauka kā cilvēks un izdarīga, šefiem pat prātā nenāca viņu atlaist!nikneims @ 02.08.2023 00:08
Šī puiša gadījumā ir tā cik man zināms, tad viņš dzīvo katru dienu kā pēdējo. Veic kaut kādus virtuālus darbus, saņem naudu un tā aiziet ēdienā, dzīvoklī un veselības savešanai nekad nepietiek. Darbi atteikuši, jo negrib riskēt, ka viņam paliek slikti. Kas par kaiti negribu publiski stāstīt, bet šādi cilvēki ir mums apkārt daudzi. Sevišķi mazpilsētās dzīvojošo vidū.
nepiekritīšu. Ja cilvēka veselības dēļ darbā būs nelaimes gadījums, par to atbild darbavieta un var iekļūt lielās problēmās, jo zināja, ka šim cilvēkam nebūtu tur jāstrādā drošības dēļ.. tā ir bumba ar laika degli.LuckyStrike @ 02.08.2023 12:13Muļķības. Labu strādnieku vienmēr paturēs, pat ar nopietnām diagnozēm. Man bija kolēģe ar epilepsiju, pāris reizes lēkmes gadījās arī klientu klātbūtnē... Bet viņa bija tik jauka kā cilvēks un izdarīga, šefiem pat prātā nenāca viņu atlaist!
Tā ka tam džekam gan jau vēl citas lielas problēmas, ne jau ļaunie priekšnieki pie vainas. Ja nav ģimenes, nav draugu, arī tas par kaut ko liecina.
Pie tam pieredze rāda, ka šādi nabadziņi ļoti labprāt izmanto citus, bet pat elementāru pateicību no viņiem nesagaidīt.
Tu gribi teikt, ka nav NEVIENA darba, ko tāds cilvēks var darīt?Elizabeteputnos @ 02.08.2023 12:18nepiekritīšu. Ja cilvēka veselības dēļ darbā būs nelaimes gadījums, par to atbild darbavieta un var iekļūt lielās problēmās, jo zināja, ka šim cilvēkam nebūtu tur jāstrādā drošības dēļ.. tā ir bumba ar laika degli.
Jā ir tādi kas nevar neko, kas ir guloši vai daudz cita visa . Nu labrit ..LuckyStrike @ 02.08.2023 12:24Tu gribi teikt, ka nav NEVIENA darba, ko tāds cilvēks var darīt?
Arī ielu slaucīt nevar vai mājās kastītes locīt?
Elizabeteputnos @ 02.08.2023 12:18nepiekritīšu. Ja cilvēka veselības dēļ darbā būs nelaimes gadījums, par to atbild darbavieta un var iekļūt lielās problēmās, jo zināja, ka šim cilvēkam nebūtu tur jāstrādā drošības dēļ.. tā ir bumba ar laika degli.
Laumene @ 02.08.2023 00:54
Gribi teikt, ka video stāstā abu pieaugušo varoņu nedienām vainojama viņu pašu neizdarība?
Minelūše @ 02.08.2023 14:25
Kurš gan cits pie tā būtu vainīgs? Katra dzīve ir viņa paša rokās. Nevar pavadīt visu mūžu ar pastieptu plaukstu, vienmēr lūdzot un gaidot, lai citi cilvēki nokārto tavu dzīvi. Tā tas nenotiek. Katram par savu vietu zem saules ir jācīnās pašam.
Laumene @ 02.08.2023 14:56
Bet kāpēc Latvijā šādu īpatņu bez naudas ir tik daudz? Pamatā šķiet tie ir vidējās paaudzes cilvēki, kuriem nav angļu v. zināšanas, nav augstākās izgl., lieto rupjus izteicienus un lieto alkoholu..
Laumene @ 02.08.2023 22:23Jums kādreiz kādai ir bijusi situācija, ka nav naudas?
.Eksperte. @ 03.08.2023 09:24Var kāds pateikt, kapēc jārok veci video un uz tiem jātaisa tēmas?
Lula @ 03.08.2023 09:31
Jo cilvēkam kaut kas niez un meklē jaunus troļļošanas veidus