Ko pavadīt laiku vienam

Reitings 45
Reģ: 09.02.2023
Ilgāku laiku jau esmu viena, bez otras pusītes un vairs nav arī tas vecums, kad draugus var satikt, kad vien vēlies. Līdz ar to, bieži vien brīvdienās nav īsti ko darīt, drīzāk nezinu ko darīt un kā izklaidēties vienai. Jā, hobiji man ir, bet arī no tiem gribas dažreiz atpūsties. Vēlētos uzzināt kā citi sevi izklaidē? Ilgāku laiku gribu uz jūru aizbraukt, bet jūtos neērti viena braukt. Gribu arī uz kino aiziet, bet arī nejūtos pārāk droša par to. Kā ar to rīkoties? Kā novērst domas par to, ka citiem ir vienalga, ka viena eju kaut kur?
25.07.2023 17:42 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
Personīgi, man ir laime, kad kaut ko daru viena. Varu sakārtot domas, iepazīt sevi un arī iemācīties atraisīties un satikt cilvēkus šajā ceļā. Es eju pargājienos, pie manis ir kalni, kur doties, bet Latvijā ir tik daudz skaistu vietu ko apmeklēt - kāp mašīnā un brauc uz pilīm, muižām, maziem ciemiem, Latgalē ir super cilvēki, tāpat Vidzemē - Valmiera, Cesis, Sigulda - tik daudz, ko redzēt un izbaudīt vienatnē. Es ari uz koncertiem eju šad tad viena - un dejoju līdzi un priecājos. Eju vakariņās viena, uz kino. Uzskatu, ka tas ir mans selfcare - es sevi ar šo laiku lutinu. Jā, ir bijuši brīži, kad uz mani noskatās, bet man vienalga - es nepalaidīšu garām fantastiskus piedzīvojumus, koncertus, pārgājienus tikai tāpēc, ka draugiem šajā nogalē nav laika, vai katram savas darīšanas. Galvenais, izkāp no savas pašas galvas - lai citi domā ko vēlas, ja Tev ir forši - izbaudi. Šobrīd neesmu arī attiecībās un ļoti novērtēju, ka kādu dienu man šīs brivības var nebūt, jo kādreiz vēlos ģimeni un tur būs citas rūpes un citas lietas.
25.07.2023 23:26 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
Autore MartaOZ, ir tā pati autore Paulaaaaaaa, kas sacēla viesuļ vētru forumā par Onlyfamu😂 un apgalvo, ka ir divas augstākās izglītības(kurām es nenoticēju), kautkā nesakrīt te fakti kopā, izklausies pec mazas nenobriedušas meitenes.
26.07.2023 03:00 |

Reitings 2454
Reģ: 20.06.2023
Ļoti daudz kur eju viena. Sākumā jau ar likās - ko tad es tā.. bet tad sapratu - man taču tā filma interesē, mūziķis patīk utt, es gribu redzēt, un būtu muļķīgi laist garām tikai tāpēc, ka neviens man nenāks līdzi. Arī esmu daudz izceļojusies viena - un tas vispār lieliski, jo ne ar vienu nav jārēķinās. Dabā gan neeju neksd viena, jo man ir suns, un būtu grēks atstāt viņu mājās. 😄
26.07.2023 09:23 |

Reitings 18
Reģ: 13.07.2023
fifinators @ 26.07.2023 09:23
Ļoti daudz kur eju viena. Sākumā jau ar likās - ko tad es tā.. bet tad sapratu - man taču tā filma interesē, mūziķis patīk utt, es gribu redzēt, un būtu muļķīgi laist garām tikai tāpēc, ka neviens man nenāks līdzi. Arī esmu daudz izceļojusies viena - un tas vispār lieliski, jo ne ar vienu nav jārēķinās. Dabā gan neeju neksd viena, jo man ir suns, un būtu grēks atstāt viņu mājās. ?

Kā saņēmies ceļot viena? Šobrīd gribās kautkur aizceļot, bet neviens no draugiem netiek! Takā līdz šim neesmu baigu ceļojusi un valodas ar nav stiprā puse, tad bail ka pazudīšu kautkur😀
26.07.2023 10:59 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
esuntu18 @ 26.07.2023 10:59

Kā saņēmies ceļot viena? Šobrīd gribās kautkur aizceļot, bet neviens no draugiem netiek! Takā līdz šim neesmu baigu ceļojusi un valodas ar nav stiprā puse, tad bail ka pazudīšu kautkur?

Par valodu nesatraucies. Izmanto google translate. Ierunā latviski un tulko vajadzīgajā valodā. Esmu redzējusi, ka Anglijā tā dara. 😀
26.07.2023 11:01 |

Reitings 18
Reģ: 13.07.2023
.Eksperte. @ 26.07.2023 11:01

Par valodu nesatraucies. Izmanto google translate. Ierunā latviski un tulko vajadzīgajā valodā. Esmu redzējusi, ka Anglijā tā dara. ?

Par to pat nebiju aizdomājusies! Paldies😀 Bet varbūt iesākumā jāpaceļo tepat pa Laviju un jāsaprot vai viena to vispār spēju😀
26.07.2023 11:07 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016

Kā saņēmies ceļot viena? Šobrīd gribās kautkur aizceļot, bet neviens no draugiem netiek! Takā līdz šim neesmu baigu ceļojusi un valodas ar nav stiprā puse, tad bail ka pazudīšu kautkur?

Tagad ar google maps ir tiešām grūti pazust. :D Parādīs gan labāko ceļu ar kājām, gan saliks kopā sabiedrisko transportu maršrutus. Galvenais vienmēr līdzi power bank, lai telefons neizlādējas.
26.07.2023 11:08 |

Reitings 2454
Reģ: 20.06.2023

Pirmo reizi sanāca, jo istabas biedrene negribēja celties 5.00 un atmetās, bet man jau bija viss izplānots. Sāku ar Lietuvu, un sapratu, cik labi ir būt bez liekas “bagāžas”. 😄 vēlāk jau darbā sanāca komandējumi, kuros arī pārsvarā devos viena. Galvenais ir sagatavoties - kā tikt no lidostas līdz savai viesnīcai/dzīvoklim, ko apskatīt utt. Atceros, kā sākumā printēju pat kartes ārā ar maršrutiem. 😄 kā jau visur dzīvē - ja esi sagatavojies, tad nav par ko stresot.
Un valoda toč nav problēma, tiešām google translate. Bet bieži vien pat nav ar nevienu jārunā vispār - veikalā visu var paņemt, kafejnīcā iebakstīt ar pirkstu ēdienkartē utt.
26.07.2023 11:49 |

Reitings 25887
Reģ: 18.08.2022
.Eksperte. @ 25.07.2023 18:23
Ja uz jūru vienai braukt neērti, tad baigi žēlīgi. Patiesībā visiem ir vienalga kur tu ej un kādā sastāvā ej. Kad to sapratīsi, tad arī darīsi visu ko gribi, nedomājot ko citi varētu padomāt. Pašapziņa jāaudzē. Citu ieteikumu nav.

Tieši tā,nevienam neinteresē un neviens to pat neieverotu!
Es ik pa laikam braucu uz jūtu viena ,savējiem tā arī sāku ,ka man vajag laiku sev ,pat galvā nebija ienākusi doma ,ko par mani citi padomās!
Man loti patīk pastaigas vai skrējiens gar júru ,dod baigo energiju!
Noteikti ieteiktu autorei tomēr sanemties un pamēgināt!
26.07.2023 11:53 |

Reitings 25887
Reģ: 18.08.2022
LuckyStrike @ 25.07.2023 19:13
Es uz kino bieži eju viena. Bet uz mazajiem kino, KSuni, Splendid...Uz Forum Cinemas- kad pirmizrāžu trakums noskrien, uz mazajām zālēm. Un daudzi iet pa vienam. Man pat labāk patīk, var mierīgi paskatīties, padomāt...
Uz jūru arī esmu braukusi viena, vienkārši eju gar jūras malu.
Uz restorānu gan nevarētu aiziet viena, kaut kā nekomfortabli.
Vienreiz agrā jaunībā tā sanāca, ka uz lielo Coldplay koncertu ārzemēs biju viena, draudzene saslima. It kā jutos tizli, bet to konci atceros joprojām.

Es reiz gāju uz konci ar draugiem ,bet par cik man bija sēdvieta citā sektorā sanāca būt pilnigi vienai ,nu neko vakara gaitā iepazinos ar foršu dzeku un beigās pat kādu laiku tikāmies !
Galvenais jau ir mindset,vajag but konfidencei nedaudz un tad arī iemācīsies priecāties single statusā arī!
26.07.2023 12:00 |

Patīk
Reitings 11479
Reģ: 18.09.2021
Visu var darīt viena - kino, jūra, vakariņas kafejnīcā, koncerts, individuālie sporta veidi, es pat esmu uz kartingu bijusi viena. Un laivu braucienā, kur vajag divus, pabrīdināju, ka būšu viena, un mani ielika gida laivā. Pfff!
Ceļoju arī pamatā viena. Kā jau teikts - galvenais sagatavoties - kā uz lidostu, no lidostas uz dzīvesvietu, kā pārvietoties galamērķī, kādas cenas utt. utt. Pamēģini uz kādu kaimiņvalsti un tad var tālāk. Lietuvā un Igaunijā ir daudz skaistu vietu un pilsētu, ko apskatīt.
Galenais ir pieņemt pašai sev, ka viena - tas ir pilnīgi normāli. Tas pat nav domāšanas vērts. Nav tālāk jādomā - kāpēc viena, cik ilgi jau viena, cik ilgi vēl viena. Aizmirsti to visu! Šodien viena un viss! Jānoņem vienreiz negatīvais no šī vārda “viena”
26.07.2023 12:05 |

Reitings 2669
Reģ: 11.10.2022
es jau vairaus gadus viena un tas ir tads kaifs,ka varu darit ko gribu,nekas nav jasaskano ar kadu,nav japielagojas.Kino vispar ideali vienai,es pat vienreiz uz teatri aizgaju viena.Tapat uz juru braucu viena,uzkafuziem eju viena,patik sedet pie loga un skatities ara uz cilvekiem utt,dievigi.
Izskatas,ka driz bus ari celot jasak vienai,jo berns ir liels jau un ar mammau vairs negrib tuset.
26.07.2023 12:55 |

Reitings 87
Reģ: 20.04.2023
Es pat viena uz Indiju aizbraucu, vispār - kamēr vairākus gadus viena audzināju divus bērnus, ļoti daudz kur izceļojos. Pabeidzu jogas skolu Francijā un kursus Beļģijā. Bija pat vienai mākslas darbnīca. Atceros to laiku, kad ļoti daudz ieguldīju sevī, darbā un hobijos. Tagad, kad atkal precēta, dzīve daudz rutinētāka. Darbs, mājas, vakariņas, veikali:))) pietrūkst pat tās vienatnes
26.07.2023 17:51 |

Patīk
Reitings 11479
Reģ: 18.09.2021
Interesanta sieviete @ 26.07.2023 17:51
Es pat viena uz Indiju aizbraucu, vispār - kamēr vairākus gadus viena audzināju divus bērnus, ļoti daudz kur izceļojos. Pabeidzu jogas skolu Francijā un kursus Beļģijā. Bija pat vienai mākslas darbnīca. Atceros to laiku, kad ļoti daudz ieguldīju sevī, darbā un hobijos. Tagad, kad atkal precēta, dzīve daudz rutinētāka. Darbs, mājas, vakariņas, veikali:))) pietrūkst pat tās vienatnes

Ar visiem bērniem tajos ceļojumos devāties?
26.07.2023 22:23 |

Reitings 87
Reģ: 20.04.2023
Apple of my eye @ 26.07.2023 22:23

Ar visiem bērniem tajos ceļojumos devāties?
gan ar, gan bez.
27.07.2023 10:49 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Jautājums autore i, izmēģināji jau kaut ko ko ieteikumiem?
05.09.2023 20:58 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
Ceļot vienam ir super, vislabākais ka nav ne ar vienu jārēķinās + ļoti laba meditācija.
05.09.2023 21:12 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Aldis30 @ 05.09.2023 21:12
Ceļot vienam ir super, vislabākais ka nav ne ar vienu jārēķinās + ļoti laba meditācija.
Tīeši tā.
06.09.2023 18:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!