dzīve tik netaisnīgi aizveda katru uz savu pusi.
Linduxis @ 24.07.2023 21:29Jūs neesat nodibinājusi citas ilgstošas attiecības, jo emocionāli arvien esat piesaistīta tam pirmajam puisim un, tā kā esat kontaktā, arī neļaujat sev emocionāli šo saiti pārtraukt. Te ir tikai 2 scenāriji, ja vien tiešām nevēlaties turpināt stagnēt uz vietas:
1) pateikt viņam, kā jūtaties un viņš vai nu atbildēs ar to pašu, vai nē - jebkurā gadījumā tā būs virzība uz priekšu, jo arī atteikuma gadījumā jums tas kalpos kā wake-up Call,
2) pārtraukt kontaktu ar šo cilvēku, jo pretējā gadījumā, to turpinot, Jūs emocionāli nekādi nevarat šo saikni pārraut un atvērt durvis citām stāstam ar citu personu.
Jā, abi soļi prasa lielu saņemšanos. Tomēr tikai rīcība var Jums palīdzēt tikt ārā no neziņas.
ReReReRe @ 24.07.2023 21:46
Nav tā, ka Mēs esam regulārā kontaktā, varam nerunāt gadu, divus, Abi mēgina to dzīvi dzīvot kaut kā. Un godīgi, es negribu ar vińu nekontaktēties. Es negribu no vińa atteikties. Jā, jā, manis pašas vaina tad, bet nespēju no vińa atteikties. Pēc visiem failed mēginājumiem būt attiecībās, es zinu, ka tieši vińš bija mans cilvēks. Un nav tik easy- davai esam kopā. Tā notiek tikai filmās. Tikai ar vińu man ir taureńi, tikai vińš ir kā mana miera osta. Nebiju vińu loti Sen satikusi. Satiku nedēłu atpakał, un viss ir atpakał, sirds atdzīvojās. 15gadus nebiju raudājusi dēł vīriešiem. And here I am, crying over him.
ReReReRe @ 24.07.2023 21:46
Nav tā, ka Mēs esam regulārā kontaktā, varam nerunāt gadu, divus, Abi mēgina to dzīvi dzīvot kaut kā. Un godīgi, es negribu ar vińu nekontaktēties. Es negribu no vińa atteikties. Jā, jā, manis pašas vaina tad, bet nespēju no vińa atteikties. Pēc visiem failed mēginājumiem būt attiecībās, es zinu, ka tieši vińš bija mans cilvēks. Un nav tik easy- davai esam kopā. Tā notiek tikai filmās. Tikai ar vińu man ir taureńi, tikai vińš ir kā mana miera osta. Nebiju vińu loti Sen satikusi. Satiku nedēłu atpakał, un viss ir atpakał, sirds atdzīvojās. 15gadus nebiju raudājusi dēł vīriešiem. And here I am, crying over him.
Es uzskatu, ka sliktāk par dzīvošanu ciešanās un neziņā par otra jūtām 17 gadus, ir dzīvot tādās sajūtās 17 gadus un 1 dienu. Jūsu pašas izvēle ir to pārtraukt vai turpināt. Neviens cits to nevar Jūsu vietā izdarīt.ReReReRe @ 24.07.2023 21:46
Es uzskatu, ka sliktāk par dzīvošanu ciešanās un neziņā par otra jūtām 17 gadus, ir dzīvot tādās sajūtās 17 gadus un 1 dienu.