Kāpēc visi latvieši nespēj apvienoties, lai kopīgiem spēkiem cīnītos pret LGBTQ apspiešanu?
Es neuzskatu, ka tur viss ir labi un pieņemami. Tur ir arī ekstrēmisti un tie, kas ar to ir pārņemti. Savu seksualitāti uzskata par numur 1 lietu savā dzīvē. Pret tādiem vajag cīnīties, tādus vajag ņemt aiz "škirkas", jo tas jau robežojas ar debīlismu, bet tie kas normāli dzīvo - ir ok. Un arī tie, kas precas ar lietām. Tie cilvēki arī ir sagājuši sviestā. Šādus trakos pat nepieņem paši LGBT. Tieši šie ekstrēmisti ir tie, kas bojā LGBT reputāciju, pārlieku bāžoties visur iekšā.
Tas ir tāpat, kā ar reliģiju. Ir normāli kristieši vai arī tie kas vienkārši tic Dievam, bet ir arī sektanti, kas jau vairs nav galīgi ok.
Dzīvē visam jābūt līdzsvarā, bet diemžēl līdzsvara nav.
Arī praidi - ok, Latvijā nav tik traki, kā ārzemēs, bet tāpat. Tie izskatās pēc izrādīšanās. Un ne jau visi LGBT iet praidos. Un ne vienmēr tas ir baiļu dēļ. Es saprotu, ko viņi grib panākt, dodoties gājienā un piedaloties pasākumos, bet nez kāpēc man ir ļoti nelāgas aizdomas, ka praidi nekad, nekad nebeigsies. Jo tiks izdomāti ar vien jauni iemesli, kādēļ tādus rīkot. Beigās būs arguments - mēs svinam mīlestību. Nu tad jau hetero arī varēs rīkot savus svētkus...nē, nu it kā jau ir - Ģimenes diena, bet atkal...Ģimenes dienu var svinēt arī LGBT ģimenes. Njā...
Sākumā praids ir par to, lai īstenotu laulības vai vismaz Dzīvesbiedru likumu. Ok, pieņemsim, ka dzīvojam ideālā sabiedrībā (utopijā). Tiek pieņemts Dzīvesbiedru likums. Varbūt sākumā būs kādu laiku miers, bet tad viņiem būs par maz - pieprasīs laulības.
Ok. Tiek īstenotas viendzimuma laulības. Varbūt kādu laiku būs miers. Bet tad atkal viņiem kaut kas nepatiks - šoreiz prasīs atļauju adoptēt bērnus.