Minelūše @ 13.07.2023 21:07Man šķiet, ka ja sievietei ir grūti iepazīties ar vīriešiem, tad tēva esamība/neesamība var būt viens no faktoriem, bet ne vienīgais vai galvenais. Spriežu pēc sevis. Mans tēvs ir bijis man blakus visu dzīvi, vienmēr biju tēta mīļā meitiņa, vienmēr viņa ucināta, lolota, mīļota. Tēva uzmanības man nekad nav trūcis, bet iepazīties ne vien ar pretējo dzimumu, bet vispār cilvēkiem ir grūti, jo pēc dabas esmu vientuļniece, introverta un nekomunikabla. Tās ir manas personīgās īpašības, ar tēvu nekādi nesaistītas.
Man tieši tas pats ,bēgu kā velns no krusta no tiem,kas manā uztverē kaut nedaudz lidzinātos patēvam,pat izskatā,nerunājot par runas veidu,kautkādam iezimēm pat mazākam.man bloksTuunEs @ 14.07.2023 00:20Man tēvs nomira, kad biju aptuveni gadu veca. Pēc tam mamma satika citu vīrieti, kad man palika 6 gadi un viņu es pilnīgi neuztvēru par nekādu tēva/patēva figūru. Viņam ir bijis pilnīgs pofigs uz manis un viņš tieši ir parādījis kādu es noteikti vīrieti negribētu. Pašai jau no bērnības ir ticis ļoti daudz uzmanības no puišu puses. Un man tas tieši bēsīja un dažreiz likās, ka ir par traku. Nevienam pakaļ neesmu skraidījusi. Tieši uz attiecību veidošanu esmu ļoti nopietni skatījusies un izvērtējusi un mans galvenais kritērijs(pašai nemanot) bija, viņam ir mani jāmīl vairāk nekā es viņu. Un kaut kādā mērā ir jābūt tai beznosacījuma mīlestībai.
Neesmu nekad bijusi pamesta, aiziet izlemju es.
Tagad esmu jau gandrīz 10 gadus precēta, vīrs manis dēļ dara visu un mīl tik pat stipri.
Lololili @ 13.07.2023 21:06Manai draudzenei tā bija. Patēvs ļoti agresīvi izturējās pret viņu, bļāva virsū par niekiem, manipulēja, ņirgājās par viņas izskatu. Nu jau viņai tuvojas 30 un viss daudzmaz nokārtojies, bet pusaudžu gados un agrajos 20-it viņa neapzināti meklēja puišus, kuri it kā dos to bezierunu mīlestību, ko nedabūja no tēva. Pat ne tik ļoti romantiskas attiecības, kā ciešu darudzību no vīrieša puses. Uzrāvās uz visādiem izmantotājiem, visādi gāja. Nu ir atradusi mīlošu otro pusīti, bet kā tas ietekmē šīs attiecības, nezinu. Varbūt vien tas, ka sākumā bija ļoti nepārliecināta par sevi un viņai likās, ka viņš varētu atrast kādu labāku... Kaut arī pati ir tiešām ļoti simpātiska.
TimeToDream @ 13.07.2023 22:27Varat nomētāt mani ar akmeņiem, bet man šis faktors liekas pārvērtēts, reizēm arī šķiet kā aizbildināšanās par savām kļūdām un nepareizajām izvēlēm vai vājībām. Katrs cilvēks ir individuāls un atbildīgs par to, ko izvēlas. Nevajag meklēt aizbildinājumus, bet strādāt ar īpašībām un darbībām, kas sevī nepatīk. Neviens nezina, vai šādas īpašības cilvēkam nepiemistu, ja viņš būtu uzaudzis pilnā ģimenē.
Arī esmu uzaugusi bez tēva, bet to dzīvē nejūtu. Attiecības ar vīriešiem ir normālas, nejūtos sliktāka vai dīvaināka par citām, arī bez attiecībām māku dzīvot.