sākumā brauc ar kādu blakam,un izvelies lauku celus, vai vietas, kur nav intensīva satiksme un daudz cilvēku. Pats galvenais ir pierast un aprast ar auto un viss būs labi!☺️Sofiiaa @ 09.07.2023 14:56Sveikas ?
Gribēju padalīties ar savām bēdām varbūt kādai tā arī ir bijis. Tātad stāsts par to , ka pirms dažiem gadiem noliku tiesības uz manuālās. Pirmo gadu sanāca vēl braukt ar tādām mašīnām, pēc tam bija pauze un braucu tik ar automātu. Pirms pusgada ģimenē nopirkām auto ar manuālo, dažas reizes izbraucu, bet dēļ tā ka manuālā bija sajūta ka braucu briesmīgi. Labprāt kaut kur aizbrauktu pati, bet dēļ tā manuālā pat vīrs nevēlas dod auto, gribu atzīmēt to, ka savulaik, uzreiz pēc tiesību nolikšanas un vēlāk braucu ar manuālo ļoti labi. Kā arī nebraucu slikti dēļ ka, ka nezinu noteikumus vai braucu bailīgi. Tagad sajūta, ka pieredze ir pazudusi ar manuālo galīgi. Vīrs atsakās dod mašīnu pat lai es varetu atkal pierast braukt ? ko jūs ieteiktu, vai man paņemt kādu kas mani apmāca braukt uz manuālo atkal, vai aizmirst par to un nopirkt auto ar automātu?
Tad tā ari saki ka virs sev auto nopirka, nevis ģimene. Noperc pati sev auto ,miers mājas .Sofiiaa @ 09.07.2023 14:56Sveikas ?
Gribēju padalīties ar savām bēdām varbūt kādai tā arī ir bijis. Tātad stāsts par to , ka pirms dažiem gadiem noliku tiesības uz manuālās. Pirmo gadu sanāca vēl braukt ar tādām mašīnām, pēc tam bija pauze un braucu tik ar automātu. Pirms pusgada ģimenē nopirkām auto ar manuālo, dažas reizes izbraucu, bet dēļ tā ka manuālā bija sajūta ka braucu briesmīgi. Labprāt kaut kur aizbrauktu pati, bet dēļ tā manuālā pat vīrs nevēlas dod auto, gribu atzīmēt to, ka savulaik, uzreiz pēc tiesību nolikšanas un vēlāk braucu ar manuālo ļoti labi. Kā arī nebraucu slikti dēļ ka, ka nezinu noteikumus vai braucu bailīgi. Tagad sajūta, ka pieredze ir pazudusi ar manuālo galīgi. Vīrs atsakās dod mašīnu pat lai es varetu atkal pierast braukt ? ko jūs ieteiktu, vai man paņemt kādu kas mani apmāca braukt uz manuālo atkal, vai aizmirst par to un nopirkt auto ar automātu?
Miuce @ 09.07.2023 16:58Es ceru, ka vīrs pirka auto par savu naudu un par savu naudu apmaksā visu auto nepieciešamo nevis par kopīgo, jo izklausās, ka auto ir viñam nevis gimenei? Vienīgā opcija ir ñemt un braukt, nebraucot neiemācīsies. Un nevar būt tik briesmīgi, lai vispār neprastu, ja tiesības noliktas ar manuālo. Pirmās reizes varbūt noraustās/noslāpst, nu bet ne jau tik łoti neproti, ka nedod braukt?
Ni šis gan tad ir cūciski .Ja tu vēl maksāji un autob uz tava vārda.Sofiiaa @ 09.07.2023 17:34
Auto pirkām kā ģimenei. Auto skaitās vispar uz mani, un pirkām pa daļām. Sākotnēji, pirkām ar domu, ka vīrs lietos vairāk, bija labs piedāvājums un tādēļ paņēmām ar manuālo. Jau teicu, ka priekš manis būs jāpierod ?bet tā kā kādreiz jau braucu labi ar manuālo, nodomāju, ka tā nav problēma. izbraucām kopā, biju pie stūres un ta arī bija, ka braucu dēļ manuālās ne visai pārliecinoši. Vīrs teica, ka man tad auto nedos. Tādēļ nezinu, ko darīt, atteicās arī man pasēdēt blakus un pabraukāt ar mani.
Pašai vajag aizbraukt un beigas pat nav iespējas.