profile picture @ 07.07.2023 20:56Jā, es gribētu dzīvot laukos. pārvākties no pilsētas uz laukiem. Tādēļ man šī tēma ir aktuāla un gribu dzirdēt, pieredzi, ar ko reķināties. Gribētos dzirdēt meiteņu pieredzi, kā ir dzīvot laukos.ar kādām grūtībām saskaraties?
Man tieši pretēji, tāpēc es mīlu LV, pabraucot nieka 50km prom no Rīgas jebkurā virzienā var nokļūt pilnīgā nekurienē - kā viens teica Introvertu sapņu zeme.Minelūše @ 07.07.2023 22:49Nē, neparko. Es esmu tīrs pilsētnieks. Man ļoti vajadzīga rosība un kņada aiz loga, mašīnas, cilvēku balsis, utt. Tajā lauku klusumā un mierā, pēc kā daudzi tiecas, es zaudētu prātu.
Nu kas tur pirks to dārgo kosmētiku, ja nu vienīgi Multilux filiāli.Reya @ 07.07.2023 22:59Es arī esmu pilsētniece , bet dzīvo puiša radi un redzu kaut kādas iespējas.
Kurzemē , ja nedzīvo lielpilsēta viss ir lauki ??
Nav baigie lauki, ir veikali pārtikas , kaut kādi apģērbu divi , trīs kafejnīcas , viena jau skaitās vairāk izklaides vieta.
Laukos gan es negribu strādāt algotu darbu , tāpēc sāku domāt ko izveidot , jo ejošās lietas jau ir.
Piemēram, nav tāda kosmētikas veikala vai higiēnas preču veikali.
Reya @ 07.07.2023 22:59Es arī esmu pilsētniece , bet dzīvo puiša radi un redzu kaut kādas iespējas.
Kurzemē , ja nedzīvo lielpilsēta viss ir lauki ??
Nav baigie lauki, ir veikali pārtikas , kaut kādi apģērbu divi , trīs kafejnīcas , viena jau skaitās vairāk izklaides vieta.
Laukos gan es negribu strādāt algotu darbu , tāpēc sāku domāt ko izveidot , jo ejošās lietas jau ir.
Piemēram, nav tāda kosmētikas veikala vai higiēnas preču veikali.