Nav ne jausmas, bet godīgi - kam ir jānotiek, lai sieviete būtu gatava dārgāko, kas viņai ir - viņas ķermeni, dvēseles mājvietu, pārdot par naudu :((( Cik sačakarētām jābūt vērtībām :/Lula @ 03.07.2023 09:11Taču troļļa tēma, ne?
taču lielākajai daļai mūsdienās nauda stāv pāri visam.Linduxis @ 03.07.2023 10:46Nav ne jausmas, bet godīgi - kam ir jānotiek, lai sieviete būtu gatava dārgāko, kas viņai ir - viņas ķermeni, dvēseles mājvietu, pārdot par naudu :((( Cik sačakarētām jābūt vērtībām :/
pat ne tikai mūsdienās, bet gan vienmēr.Aldis30 @ 03.07.2023 11:22taču lielākajai daļai mūsdienās nauda stāv pāri visam.
sex ir obligātiMolle @ 03.07.2023 13:18Es tikai domāju, vai šajā visā piedien arī seksošana vai šādos gadījumos tā ir tikai publiska iziešana un tāda čubināšanās cilvēkos?
Aldis30 @ 03.07.2023 13:36sex ir obligāti
Molle @ 03.07.2023 13:43
Ā, ok. Vienkārši autore raksta, ka skūpstot viņu sajūta, kā skūpstīt nāvi. Ar ko nez salīdzinātu seksu ar veco?
Turklāt, vai 60+ gadu vecumā vispār vēl ir spēja?
Nevaru iedomāties tā savītušu kankaru bučot, kur nu vēl apčamdīt.
BalamuteSalija @ 02.07.2023 15:03Sākšu uzreiz par tēmu, esmu sākusi tikties ar turīgu kungu, šobrīd saņemu no viņa naudas atbalstu un luxury dāvaniņas, esmu nostādijusi sev mērķi , ka ar šo kungu max kopā varu būt pus gadu, vīrietis nav pirmā svaiguma, un skūpstot viņu sajūta ka skūpstos ar nāvi, padzīvojušiem kungiem ir tāda smaciņa kura sit cauri visām creed smaržām.
Šobrīd domāju, kā lai šī pusgada laikā tieku pie vairāk naudas, kādus mājienus dot šim papucim , tā lai viņš nenojauš par maniem plāniem. Aiz muguras divi ceļojumi kuros viņš grib mani apgrābstīt un pieskarties man cilvēku priekšā, ļoti neērti man , vai nu jādzer vai kas cits jālieto lai nedomātu.
Padalaties ar savām pieredzēm ar cukura tētukiem, kā vairāk iegūt labumu no šiem neķītrajiem opīšiem, neliekot viņiem nojaust , ka mana vēlme ir pēc iespējas ātrāk saraut nāsī cik vien daudz iespējams.