Jupiter @ 29.06.2023 14:24Visa tā nauda, ko cilvēki uzskata, ka ir normāli mūsdienās izmest uz kāzām - tas viss joprojām man šķiet vājprāts. Ja var atrast veidu, kā uzmest visu to milzīgo kāzu industriju - es esmu tikai par.
Tad stāsti par - "ak tā kleita ir kāzām? tad tā jums pēkšņi maksās 5x vairāk...." nav taisnība?.Eksperte. @ 29.06.2023 14:34
Tas, ka cilvēki kāzu dēļ nepdomīgi ņem kredītus un taisa pompozas kāzas ir cita tipa stāsts. Parastais mirstīgais sapratīs, cik vispār var atļauties tam tērēt un attiecīgi arī tādas kāzas taisīs.
Jupiter @ 29.06.2023 14:36Tad stāsti par - "ak tā kleita ir kāzām? tad tā jums pēkšņi maksās 5x vairāk...." nav taisnība?
.Eksperte. @ 29.06.2023 14:34
Tas, ka cilvēki kāzu dēļ nepdomīgi ņem kredītus un taisa pompozas kāzas ir cita tipa stāsts. Parastais mirstīgais sapratīs, cik vispār var atļauties tam tērēt un attiecīgi arī tādas kāzas taisīs.
slinkumins @ 29.06.2023 14:10Plānojam kāzas. Mēs esam tādi cilvēki,kam nevajag ballīti ar daudz cilvēkiem, viesu namiem, alkoholu utt. Mācītājs mums ieteica,ka,lai laulājamiea baznīcā un pēc tam pie baznīcas varam ar viesiem iedzert glāzi šampanieti, uzēst uzkodas un pirms pusnakts jau doties katrs uz savu pusi. Mums tas liekas ideāls variants, bet kaut kā liekas,kā tas būs no viesu puses. Nesaprotu vai man kaut kādi stereotipi,ka vajag to lielo viesu namu ar alkohola kalniem vai kas, bet šķiet,ka varbūt tas liktos citiem,ka vēlamies ko taupīt vai kā,bet nu tiešām mēs paši neesam vairs nekādi ballīšu cilvēki un negribam to ? ielūgt tuvākos pēc tam uz vakariņām man šķiet vēl neforšāk,jo tad tiktu dalīti viesi,ko negribam. Šis mums būtu arī labs variants,ka varam ielūgt visus draugus,radiniekus,ko vēlamies un,kas ar mums ir bijuši šo kopdzīves gadu laikā.
Tīri diskusijai - ko Jūs domātu par kāzām,kas notiek tikai baznīcā ar nelielu pasvinēšanu pēc tam terasē,turpat pie baznīcas!?
Lula @ 29.06.2023 14:49Biju senāk atpakaļ tādās kāzās, likās viss forši!
Mūsdienās var darīt visu kā paši vēlaties.
Vienīgi mazliet nepatika tas, ka ielūgumos norādīja, ka vēlas dāvanas aploksnēs. Itkā tas ir pilnīgi ok, bet bija savāda sajūta zinot, ka par viesu ēšanu/dzeršanu neparūpējas, bet dāvanā norāda savas vēlmes.
Loģiski, ka visi tāpat dāvinātu naudu vai dāvanas, bet to prasīt likās tā meh. Lielās kāzās citādāk, zinot, ka viņiem tie ir milzu izdevumi un ir pilnīgi cita veida pasākums.
Varbūt dīvains man tas viedoklis un nav jāņem vērā, tik iedomājos padalīties.
Arabesq @ 29.06.2023 15:25
Man liekas, ka tā kredītu ņemšana ir kaut kāds urbānais mīts. Katrā kāzu diskusijā šitie teksti tiek iemesti, bet jūs reāli zinat kādu, kas ņēmis kredītu kāzām? Pēdējo 5 gadu laikā, ne 2000. sākumā…