Uvavy @ 29.06.2023 10:36
Mātes turpinājums? ..
Ja man šī māte nebūtu ļoti tuva, kā tas varētu būt šajā gadījumā, ja autore prasa viedokli forumā, nevis uzreiz brālēnam, un, iespējams, brālēna sieva arī nav ļoti tuva, un ja nebūtu salūgti visu viesu bērni, kuri gribētu ierasties, es negribētu šo māti ar turpinājumu.
Iesaku pajautāt līgavainim un līgavai, vai būs citi bērni. Ierasties vienīgajai ar mazuli, manuprāt, ir nepieklājīgi.
.Eksperte. @ 29.06.2023 11:49Es lasu un mazliet smejos. Iedomājos, ka izsūtu saviem visiem ielūgumus, pienāk svinīgā diena un viens atnācis ar savu tikko satikto draudzeni, par kuru man nav ne jausmas, jo domājis ka viņš var ņemt +1, kāda ierodas ar saviem 3 bērniem, jo tas taču loģiski, vel kāda paņem savu savu draudzeni, lai nejūtas viena tajā pasākumā. Beigās no 30 viesiem salasās 50, un puse ēd baltmaizi ar sviestu, klēpī turot savus līdzpaņemtos, jo viss jau saservēts uz tām 30 vietām. ?
Motherofdragons @ 29.06.2023 06:59Ja reiz tu prasi viedokli forumā, tad es ar 1 mēnesi vecu mazuli neapmeklētu publiskus pasākumus. Es negribētu, lai viņš saslimst pat ar iesnām. Paliktu mājās tavā vietā.
Lola12345 @ 29.06.2023 12:02
Es ietu us ceremoniju un tajā laikā, lai ar zīdaini pastaigā/pieskata otra ome/draudzene vai kāds tuvs cilvēks, kas nav lūgts. Uz vakara daļu noteikti neietu.
Arahne @ 29.06.2023 11:56
Es saprotu par tiem 3 bērniem, draudzenēm u.tml. Bet camon, tikko dzimis zīdainis - viņš principā 24/7 ir kopā ar māti. Tiešām kādai liekas loģiski atdalīt viņus, lai kādu neapgrūtinātu? Jēzus!
Arahne @ 29.06.2023 11:31
Ko, lūdzu? Noteikti kad ielūgums tika izsūtīts, tad jau pāris zināja, ka konkrētā persona ir stāvoklī un būs zīdainis uz rokām. Kurš vispār atstāj tik mazu bēbi vienu pašu uz visu dienu? Pilnīgi loģiski, ka sieviete būs komplektā ar bēbi. Ja nevēlētos lai viņa ierodas kopā ar mazuli, tad ielūgumu nemaz nesūtītu.
Stefania @ 29.06.2023 14:22
Bet kurš tad atsās bērnu vienu pašu? Vai tad tēvs nav spējīgs vienu dienu palikt ar SAVU bērnu?
Ir mātes, kas pirmos gadus ne uz dienu neatstāj bērnu bez savas klātbūtnes un ir mātes, kas pēc mēneša jau atgriežas darbā. Kā gan šim pārim zināt, kura no šīm mātēm ir autore? Tas, ka bērns nāk komplektā ar sievieti manā uzskatā nav gan loģiski.
Arabesq @ 29.06.2023 13:34Piedodiet, bet to, ka zīdainis ir sievietes turpinājums aicinājumam uz kāzām var ieodmāties tikai tās sievietes, kas nupat ir kļuvušas par māmiņām šim zīdainim ??
Arahne @ 29.06.2023 11:31
Ko, lūdzu? Noteikti kad ielūgums tika izsūtīts, tad jau pāris zināja, ka konkrētā persona ir stāvoklī un būs zīdainis uz rokām. Kurš vispār atstāj tik mazu bēbi vienu pašu uz visu dienu? Pilnīgi loģiski, ka sieviete būs komplektā ar bēbi. Ja nevēlētos lai viņa ierodas kopā ar mazuli, tad ielūgumu nemaz nesūtītu.