Malibu Steisija @ 25.06.2023 01:42Es esmu to visu piedzīvojusi tik ļoti, ka nu jau vairs galīgi neinteresē ko citi domā. ? Esmu arī speciāli troļļojusi tos kas runā par mani, palaižot vēl visādas pīles apkārt ??
Ja uztrauksies par katru slikto vārdu, var sajukt prātā. Cilvēki tieši to arī vēlas, kā tikai izsaukt negatīvu tavu reakciju un iespiest tevi dziļāk pašas prātā, lai uztraucies par katru savu soli.
Domājot par to, tu dod tikai citiem varu pār sevi.
tur jau tā lieta , ka visvairāk cilvēki baumo tie, kuri pat nepazīst… vai pazīšana aprobežojas ar mācībām 1-6c klasē un 7-12a klasē vidusskolā, vai kopīgi stāvot lielveikala kasē.. vēl kas.. es esmu nomainijusi visus savus “BEAUTY” meistarus, visas śitās nagu, skropstu tantes tik loti ievāc no visiem informāciju par visu ..izrāda tādu interesi par klientiem privāti dzivi utt utml. Tādām nekādā gadijuma neko par sevi patiesu stāstīt nevar! Viena man bija nagu meistare, kur beigās jau es “piedūros pati” kā jau te minēja “apzināti pīli palaidu reiz 10 lielaku” un stastiju visadas debilibas, redzot, ka ší ar dzirksteli acī Klausās, lai ar to visu dalītos tālāk vai nu šeit no anonima profila , vai kādiem citiem pazinam sniegt šo loti noderigo info. Bet jā… BEAUTY MASTERS Nekad nevajag stastit neko ka tev patiesi iet 😝😀 vai ar ko tu guli / neguli, vai kas notiek Tava dzive …liels red flag. Paldies Dievam es sapratu,no kuras pūta vienu brīdi vējš😀😀un viss visus nomainiju (parsvara eju pie ukrainietem) tās jau točna te nesez-nesaprot😀.Minelūše @ 25.06.2023 11:27Man šķiet, ka nav cilvēku, kuriem būtu vienalga, ko pilnīgi visi par viņiem domā. Jā, man ir vienalga, ko par mani domā tante Anna no pretējās mājas vai vietējā veikala pārdevēja, bet man nav vienalga, ko par mani domā mana ģimene, mani draugi un cilvēki, kuri man svarīgi.
Par mani ir baumojuši tie, kuri mani vispār nepazīst, bet tomēr iedomājas, ka zina, kas notiek manā personīgajā dzīvē. Tādas baumas apsīkušas pašas par sevi.
Minelūše @ 25.06.2023 11:27Man šķiet, ka nav cilvēku, kuriem būtu vienalga, ko pilnīgi visi par viņiem domā. Jā, man ir vienalga, ko par mani domā tante Anna no pretējās mājas vai vietējā veikala pārdevēja, bet man nav vienalga, ko par mani domā mana ģimene, mani draugi un cilvēki, kuri man svarīgi.
Par mani ir baumojuši tie, kuri mani vispār nepazīst, bet tomēr iedomājas, ka zina, kas notiek manā personīgajā dzīvē. Tādas baumas apsīkušas pašas par sevi.
Fifite @ 25.06.2023 10:59
Smieklīgi, ka pat palaidi vēl visādas pīles. :D Kaut es tā tagad varētu. Pēdējās naktis nevaru mierīgi gulēt un visu laiku doma sēž, kāpēc par mani jāpin intrigas aiz muguras.
Es arī domaaju,ka neredzama, ko par mani baumos,kamēr nesastapos ar 2vam raganām .Līdz sim brīdim neesmu sapratusi ko tai vienai biju izdarijusi,ka centas izpostīt visu ko var un savu fantāziju tik tāl palaida,ka vēl pec 7niem gadiem viiņas sarunatas baumas pacēlās no cita cilvēka,kaut pati nomira pāris gadus atpakaļ,atkal bija jaskaidrojas ar vienu cilvēku,kuram vajadzeja zinat taisnību. Murgs.Otrai nepatika ,ka calis pieversa man uzmanibu,kuru noskatija kaut pati aiznemta.uztaisīja mani par narkomāni. 😁ir lietas par ko var paņirgt,ko tik neizdomā, ir lietas,kas iespaido nākotni.Un vēl citreiz saproti ,ka no citu vārdiem tava dzīve intresantāka,nekā pats zini 😁greece @ 25.06.2023 12:02Atkarīgs, kādas baumas. Ir bijuši gadījumi, kad kāds kolēģis kaut ko salauž un tad vaino mani (jo domā, ka neuzzināšu). Tad, protams, ka uztrauc, jo tas var ietekmēt algu, reputāciju un daudz ko citu, un ir nācies tās situācijas risināt. Bet citādi es šaubos, ka kāds par mani kaut ko baumo. Man ir pārāk nedramatiska dzīve, tur nav materiāla baumām.
Tam es piekritīšu, un to regulāri var redzēt šādos forumos. Kur no vienas puses šādās tēmās vienmēr tiks apgalvots, ka neviena cita domas neinteresē, bet pārējās tēmas pilnas ar mēģinājumiem par sevi kaut ko pierādīt. Kaut vai Butterfly tēmā ne reizi esmu redzējusi - "Bet es pelnu vairāk nekā viņa! Bet man mājās īsts marmors! Bet man tas un tas!" Nu pieņemsim, ka tiešām tev ir 100x labāka dzīve nekā Didrihsonei - tad kāpēc jāsēž viņas tēmā un visiem jāmēģina pierādīt, ka esi tik daudz labāka par viņu? Daudzās tēmās ir šādi mēģinājumi kādam kaut ko par sevi pierādīt. Un bieži vien baumas rodas tieši no turienes.