Par šo gadījumu joprojām abi iesmejam, precējušies. 😀 Biju uzaicināta uz ballīti vienā uzņēmumā. Draudzene uz to brīdi vēlējās mani ar kādu iepazīstināt un saslavēja kādu puisi vārdā Juris, kuram te jābūt, strādājot par veterinārārstu. Ballītē bija daudz nepazīstamu cilvēku, visi viens ar otru sāka pamazām iepazīties, pienāca arī mana kārta, kad kāds puisis nosauca savu vārdu - Juris. No skata tiešam glīts, apsēdāmies pie galda blakus un sākām pļāpāt. Es gribot iepatikties, daudz runāju par dzīvniekiem, kā man tie patīk, ka pašai ir arī kaķis un suns bijis, kā par tiem rūpējos. Viņš arī padalījās par pieredzi ar mājdzīvniekiem, bet tad saka, ka saprotot, ka man laikam ļoti patīk sava veterinārārstes profesija, vai varam parunāt arī par citām tēmām? Es nosarku bietē un saku, ka neesmu vetārsts, bet man pateica, ka viņš ir tas vetārsts un es speciāli uzturēju kopīgu sarunu tematu. Viņš arī sāka smieties, sakot, ka ir būvprojekta vadītājs, nevis vetārsts. Izrādījās, ka Juris - vetārsts nemaz nebija atnācis, bet šis bija cits Juris, kuram vienkārši sakrita vārds. 😀