kafijasburka @ 16.07.2026 20:13Nu? Stāvoklī, vai tomēr “ sarkanā armija” atnāca uz viņas mājām ?
Raita Uzule tagad atpūšās cietumā par braukšanu bez apdošināšanas un salietojusies, tagad būs laika daudz padomāt par dzīvi un kas to zina vai pēc tam vēl nedeportēs uz Latviju pēc tam.Detectiv777 @ 21.07.2023 12:23
Raita ir traka vecene no facebook, kādreiz cītīgi visas par resnām un pumpainām nodirsa māmiņu forumā, pēc tam pārvilkās uz anglijas māmiņām un tur visas pa resnām nosaukāja, ja kādai nesakrita viedoklis ar miss visumu Uzuli tad momentāli tika nolikta no galvas līdz papēžiem, visideālākā māte kura gadiem parazitēja uz vīra kakla un ar to lepojās, nu jau krietnu laiku bija nozudusi no interneta, sakasijās ar savu padrugu Kristīni Miljoni , jo izrādijās ka abas ne tikai kopistiski nodirš visus par visu, bet aiz muguras apdirsa arī viena otru. Viena par otru iznesa netīro veļu internetā un Uzules depresija to neizturēja un izgaisa no visiem forumiem, vai arī tika nobloķēta par savu nemitīgo diršanu.
Pontojās ka vīrs šai visu pērk visu dod, bet kā nu ne, ja vīrs nodarbojās ar nelegālām mahinācijām, tad nu šis forums bija pēdējā vieta kur Uzules kundzei vajadzēja ienākt par kādu paņirgt.
Tas tā— lielos vilcienos.
ka vinu fb?Sandra2025 @ 30.08.2026 13:18Raita Uzule tagad atpūšās cietumā par braukšanu bez apdošināšanas un salietojusies, tagad būs laika daudz padomāt par dzīvi un kas to zina vai pēc tam vēl nedeportēs uz Latviju pēc tam.
Sandra2025 @ 30.08.2026 13:18Raita Uzule tagad atpūšās cietumā par braukšanu bez apdošināšanas un salietojusies, tagad būs laika daudz padomāt par dzīvi un kas to zina vai pēc tam vēl nedeportēs uz Latviju pēc tam.
un Jā man bija avarija , un ja nu si ir resnaa Sandra , Tad pat ar abam lauztam kajam es Neesmu tik resna kaa tu :DUzuleraita @ 05.09.2026 22:06
Wow , šeit es esmu , rakstu no uk , un pirmo reizi dzirdu par cietumu vai deportesanu , lai kas tu ari nebutu , parliecinies par to ko raksti , lai tev veicas dzive neveiksmiga zurka :)
🤣Uzuleraita @ 05.09.2026 22:07un Jā man bija avarija , un ja nu si ir resnaa Sandra , Tad pat ar abam lauztam kajam es Neesmu tik resna kaa tu :D
Uzuleraita @ 05.09.2026 22:07un Jā man bija avarija , un ja nu si ir resnaa Sandra , Tad pat ar abam lauztam kajam es Neesmu tik resna kaa tu :D
wtf? Par ko jūs te runājat? 🧐 neizskatas, ka par Jeļenu. Škic promDuhhjhhhh @ 06.09.2026 17:25Ko Man Citu atbildēt uz šo murgu ? Sēž te viena un murgo par cietumu , deportāciju un Dievs vien zin ko …. Varētu padomāt ka te kaut vienai galvā nebūtu tukšums , ja jānodarbina prāts ar to Kas ar mani noticis . Kura Tad ar mani sēdēja vienā kamerā, ka tā apgalvo ka esmu cietumā . Jā bija laiks Kad biju tik pat tukša un nelaimīga kā jūs un tupēju forumos lai apdirstu citus , sen šis laiks ir pagājis , un tapēc ar tādām komentātājām pat netaisos normāli sarunāties , atcereties ka ik viena no jums var nonākt manā situācijā , neviens nav pasargāts no nervu sabrukuma .
reklāmaVārdotāja @ 07.09.2026 08:36wtf? Par ko jūs te runājat? 🧐 neizskatas, ka par Jeļenu. Škic prom
Duhhjhhhh @ 06.09.2026 17:25Ko Man Citu atbildēt uz šo murgu ? Sēž te viena un murgo par cietumu , deportāciju un Dievs vien zin ko …. Varētu padomāt ka te kaut vienai galvā nebūtu tukšums , ja jānodarbina prāts ar to Kas ar mani noticis . Kura Tad ar mani sēdēja vienā kamerā, ka tā apgalvo ka esmu cietumā . Jā bija laiks Kad biju tik pat tukša un nelaimīga kā jūs un tupēju forumos lai apdirstu citus , sen šis laiks ir pagājis , un tapēc ar tādām komentātājām pat netaisos normāli sarunāties , atcereties ka ik viena no jums var nonākt manā situācijā , neviens nav pasargāts no nervu sabrukuma .
šie nav mati, bet parūka tas jau ir apspriests “ietekmeļi” mēnesi atpakaļ, tā pat kā turks, kuram 99,9% ir sen jau cita,visu laiku telefonā viņš .Vārdotāja @ 08.09.2026 07:56Aiz neko darīt paskatījos Jeļas profilu un izskatās, ka Ševkets vairs neapdāvina ar dārgām Chanel dāvanām. Agrāk kurpes, somas, tagad tikai šokolādes😁
Kad bija tie tumšie mati viņa bija glītāka
Jeļai vajag sadarbību pie lūpu meistares. Storijos riktīgi augša šķībakafijasburka @ 08.09.2026 10:25šie nav mati, bet parūka tas jau ir apspriests “ietekmeļi” mēnesi atpakaļ, tā pat kā turks, kuram 99,9% ir sen jau cita,visu laiku telefonā viņš .