Vārdotāja @ 31.12.2023 13:57Nopietni??? Tā rozā istaba…. Skapji… viss. Es tur neredzu, ka vīrietis tur vispār varētu uzturēties..
Vārdotāja @ 31.12.2023 13:57Nopietni??? Tā rozā istaba…. Skapji… viss. Es tur neredzu, ka vīrietis tur vispār varētu uzturēties..
Vispār mājoklis ir baltā krāsā ,ar rozā akcentiem meitenēmVārdotāja @ 31.12.2023 13:57Nopietni??? Tā rozā istaba…. Skapji… viss. Es tur neredzu, ka vīrietis tur vispār varētu uzturēties..
Un viņai neesot nekādu ēšanas traucējumu, tikai perfekta vielmaiņa. Lai nestāsta. Tos saldumu kalnus, ko viņa katru rītu rāda un it kā apēd brokastīs, neviens normāls, veselīgs cilvēks nevar noēst, neiedzīvojoties liekajā svarā un sabeigtos zobos. Lai nemuld.HiacinteBurkaa @ 23.01.2024 13:18Beidzot Karadžanai jautājumu diena ?
VissIrSlikti @ 23.01.2024 13:59Un viņai neesot nekādu ēšanas traucējumu, tikai perfekta vielmaiņa. Lai nestāsta. Tos saldumu kalnus, ko viņa katru rītu rāda un it kā apēd brokastīs, neviens normāls, veselīgs cilvēks nevar noēst, neiedzīvojoties liekajā svarā un sabeigtos zobos. Lai nemuld.
oh Jesus :D, nebiju tā pētijusi, bet izskatās, ka Stefānijai varbūt jau pat tagad ir lielākas un glītākas krūtis nekā mātei :D.HiacinteBurkaa @ 23.01.2024 15:24Par pupiem gan tizla atbilde. Ja cilvēks sev tā pieķūnējis seju, ielikt glītus A izmēra pupeļus jau varēja. No kurienes stereotips, ka fake krūtis uzreiz ir lielas. Neticu, ka Ševketam nekur citur nav sievietes ar apaļumiem.
VissIrSlikti @ 23.01.2024 13:59Un viņai neesot nekādu ēšanas traucējumu, tikai perfekta vielmaiņa. Lai nestāsta. Tos saldumu kalnus, ko viņa katru rītu rāda un it kā apēd brokastīs, neviens normāls, veselīgs cilvēks nevar noēst, neiedzīvojoties liekajā svarā un sabeigtos zobos. Lai nemuld.
aauuu @ 27.01.2024 18:14
Man ir paziņa, kura ēd kā uz kaušanu un pilnīgi visu. Svars stāv uz vietas. Problēmas ar vairogdziedzeri. Izmisīgi mēģina pieņemties kaut cik svarā, bet nereāli. Tā ka šis varētu būt arī viņas iespējamais iemesls.
HiacinteBurkaa @ 11.02.2024 18:43Tāda dirsēja- nesen rakstīja, ka sīkā aizgājusi uz podiņa, svaigajos storijos pampers rēgojas.
meitene tā centās un pat uztaisija dikti glaunu un gaumīgu manikīru, Malacis! Kā arī makeup izlaizīts un dabīgie mati sakopti, super!Nav_vispar @ 30.04.2024 11:58Kas tas Jeļenai par bezsakarīgu braucienu uz Romu - komandējums vai atpūta? Brīnums, ka vīrs palaida.