Karadžanas fenomens jeb "tumšās dvēseles" nedienas.

Patīk
Reitings 15917
Reģ: 12.07.2022
Forums, kas tapis, lai atpestītu "IetekMeļu topu" no Jeļenas apspriešanas 😁
20.06.2023 15:18 |

Reitings 7
Reģ: 07.10.2023
un kur izgaisusi uzule ? viss izdzēsts, viss noslēpts, Jeļena vienīgā plosās, tomēr jātur sava popularitātes latiņa. 😁
07.10.2023 23:00 |

Reitings 290
Reģ: 31.10.2022
Kāpēc uztaisīji jaunu feiku, Raita? Švekets, Švekets. Paturēsim arī tavu popularitātes latiņu, lūzere! 😘

07.10.2023 23:29 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Vispār, pētot Raitas Uzules vecās fotogrāfijas, tu patiesība saproti, cik daudz cilvēku var izmanīt: plastiskas operācijas, kosmētika, filtri.
07.10.2023 23:40 |

Reitings 611
Reģ: 12.01.2021
sakuraszarins @ 07.10.2023 23:40
Vispār, pētot Raitas Uzules vecās fotogrāfijas, tu patiesība saproti, cik daudz cilvēku var izmanīt: plastiskas operācijas, kosmētika, filtri.

haha !
vispār daudz ko var izmainīt nometot svaru, un to jau nu mūsu diskusijas galvenajai varonei Jeļenai vislabāk zināt, nu jā deguns jau mazāks nepaliks un žoklis arī neizmainīsies, bet man nekādas plastiskās nav bijušas . un kāds man ar šo visu sakars ?! ejat labāk gulēt.
07.10.2023 23:50 |

Reitings 1730
Reģ: 04.11.2022
Interesanti, ka ne Kiviču, ne arī Didras diskusijā nav tik daudz negatīvo vērtējumu komentāriem. Pat saprātīgiem un normāliem komentāriem. Tas vien, manuprāt, norāda, ka Jeļena te ikdienā nāk regulāri.
08.10.2023 09:23 |

Reitings 455
Reģ: 14.08.2023
VissIrSlikti @ 08.10.2023 09:23
Interesanti, ka ne Kiviču, ne arī Didras diskusijā nav tik daudz negatīvo vērtējumu komentāriem. Pat saprātīgiem un normāliem komentāriem. Tas vien, manuprāt, norāda, ka Jeļena te ikdienā nāk regulāri.

Nevaru saprast, vai jūs patiešām neesat gudras vai šādi izteikumi tikai, lai pakacinātu citas lietotājas?
Jeļenu nevar salīdzināt ne ar Kivičiem, ne ar Didrihsoniem, tādēļ pie Jeļenu un viņas ģimeni noliekošiem komentāriem ir mīnusi, bet Kiviču, Didrihsonu nē. Kiviči ir degradēti alkoholiķi, kas nerūpējas par bērniem, apkrāpj un noliek citus cilvēkus. Didrihsones diskusijā gan es, gan daži citi ir centušies ko teikt viņas aizstāvībai, bet tur komentējošie to ignorē. Tomēr tāpat Didrihsone daudz vairāk dod iemeslus, lai par viņu negatīvi runā. Manuprāt, apzināti, bet kas to lai zina. Bez tā viņai arī, kā saprotu, sliktas kvalitātes drēbes par lielām cenām un tikai daļēji maksāti nodokļi. Didrihsonu diskusijā līmenis ir tāds pats kā šeit, bet tur vairs neeju, jo to zemo līmeni nevēlos lasīt un Elīnai soc.tīklos nesekoju.
Jeļenai sekoju jau sen, kopš Cosmo un viņas māsas laikiem. Ko Jeļena citiem ir izdarījusi un kādēļ citiem gribas viņu nolikt - normāliem cilvēkiem tas nav skaidrs, arī man. Un vistrakāk šķiet tad, kad iesaista vīru vai meitu tautības kontekstā - tas ir rasisms un tas nav pieņemami civilizētā sabiedrībā ne pret Jeļenas ģimeni, ne pret kādu citu (dzēlīgie izteikumi par kebabiem utt.). Tādēļ es šeit lieku mīnusus.
Ja kāds patiešām spētu izskaidrot, kādēļ ir tā uzēdies uz Jeļenu un viņas ģimeni vai turkiem kopumā - būtu interesanti šos iemeslus paklausīties.
Jeļena ir savdabīga, bet tas nav iemesls šādi izturēties. Šī diskusija balstās tikai uz negatīviem komentāriem pretēji tam, ka kāds iepriekš teica, ka tikai aizstāvji te raksta un bez aizstāvjiem diskusija nebūtu. Kādu brīdi diskusija bija nogrimusi un tad bija vairāki centieni ar negatīviem komentāriem to reanimēt, kas jums veiksmīgi sanāca.
08.10.2023 10:16 |

Reitings 455
Reģ: 14.08.2023
Vēl smieklīgi, ka Jeļenai vai aizstāvēm pārmet agresiju. Paskataties spogulī. Tikai daži šeit ir spējuši izteikt kritiku pamatoti un ar normāliem vārdiem. Lielākoties kritika tiek izteikta nepamatoti (piemēram, ārā tik auksts, Jeļena nav satuntulējusi bērnu, bet reāli ārā siltākais septembris un +20) un agresīvi, komentāros par vīru - bieži rasistiski.
Vienīgais, kam piekrītu jums - es Jeļenas vietā netaisītu jaut.un atbildes vai liktu privāto profilu, izdzēstu visus nezināmos sekotājus un tad liktu jaut.un atbildes. Diemžēl šī foruma dēļ jārēķinās ar neadekvātiem jautājumiem. Stulbi, ka tā jāpielāgojas, bet tas pašai būtu mierīgāk.
08.10.2023 10:27 |

Reitings 230
Reģ: 31.05.2022
VissIrSlikti @ 08.10.2023 09:23

Tāpēc, ka Jeļena, atšķirībā no Kivičiem un Didrihsones nedara neko sliktu ne citiem, ne sev, ne bērnam. Vispār nesaprotu, kā viņas var bāzt vienā maisā! Es arī lieku mīnusus visiem negatīvajiem komentāriem, un domāju, tādas ir daudz, kuras ir neizpratnē par šo neargumentēto heitu. Par ko viņa ir jāheito? Par to, ka nedzīvo tā, kā jums gribētos, lai dzīvo?
Vienīgās, kas šeit nāk regulāri, ir Raita ar Elīnu, kas lielākoties arī uztur šo diskusiju. Kā vilku piemin, tā vilks klāt.
annakranna @ 07.10.2023 23:00
un kur izgaisusi uzule ? viss izdzēsts, viss noslēpts, Jeļena vienīgā plosās, tomēr jātur sava popularitātes latiņa. ?

Nekur, Raita, tu neizgaisi. Seko šai diskusijai līdzi trakāk, kā Elīna. Un ik pa laikam uzrodies ar jauniem fake profiliem. Cik tev jau viņi šeit ir?
08.10.2023 10:33 |

Reitings 289
Reģ: 31.10.2019
Man liekas Ševkets normāli brauc ārā ar Jeļenas naivumu un uzticību :(
08.10.2023 21:27 |

Patīk
Reitings 2954
Reģ: 30.04.2020
Man ir grūti saprast to Karadžanas lētumu. Grib atstāt bagātas un lux dāmas iespaidu, bet sanāk viss caur di*su.
Piemēram tas uzkodu galdiņš Šveices radiem. Kāpēc nevarēja vienkārši nopirkt vienu kūku? 3 siera šķēles, tomāti….
Par Ševketu runājot-nav smuki apdirst viņa darbu. Visi darbi ir cienījami, arī kebabnīcā.
09.10.2023 06:42 |

Reitings 1863
Reģ: 25.01.2023
Enazenaz @ 09.10.2023 06:42
Man ir grūti saprast to Karadžanas lētumu. Grib atstāt bagātas un lux dāmas iespaidu, bet sanāk viss caur di*su.
Piemēram tas uzkodu galdiņš Šveices radiem. Kāpēc nevarēja vienkārši nopirkt vienu kūku? 3 siera šķēles, tomāti….
Par Ševketu runājot-nav smuki apdirst viņa darbu. Visi darbi ir cienījami, arī kebabnīcā.
a kas galdinam vainas?nav austeres un garneles?tomāti un siers un maizites neskaitas uzkoda vai kas?un kāds sakars uzklatajam galdiņam ar luxury?
09.10.2023 09:51 |

Reitings 289
Reģ: 31.10.2019
Kenty, kāpēc gan nevar uzlikt lasa fileju uz gada vai garneļu salātus, pautusu ,vai jūras ķemmītes? Ja garbo gaļa, bet ne zivis ir taču arī ribiņas, steiks vai liellopa tartari? Domā, ka visi viņas ģimenes locekļi štopē iekšā tikai kūkas un baklavas? :D
09.10.2023 11:05 |

Patīk
Reitings 3665
Reģ: 09.08.2016
Jeļenu nekad neesmu apdirsusi ne par ģērbšanās stilu, sejas izskatu, ne bērna audzināšanu. Tikai un vienīgi par lēkšanu augstāk par savu di***. Visi tie fake Chaneli (tas viens autentiskais lakatiņš gluži situāciju neglābj), katras VS apenes tiek atrādītas 5 storijos. Un braukšanas pa zaķi 35 gadu vecumā man arī nešķiet OK.
09.10.2023 11:12 |

Reitings 611
Reģ: 12.01.2021
Murka236 @ 09.10.2023 11:05
Kenty, kāpēc gan nevar uzlikt lasa fileju uz gada vai garneļu salātus, pautusu ,vai jūras ķemmītes? Ja garbo gaļa, bet ne zivis ir taču arī ribiņas, steiks vai liellopa tartari? Domā, ka visi viņas ģimenes locekļi štopē iekšā tikai kūkas un baklavas? :D

nu šis jau ir debili, es arī uzkodās sagriežu sieru, gałinu, tomatus, gurkus, ar kādu mērcīti, darīt man nav ko kā taisīt liellopa tartaru, kuru nemaz tā turēt uz galda ilgi nav ieteicams, tas pats ar lasi utt. vienīgi lašmaizites sataisu vel, et nu kurš zin vai tur kādam lasis garšo, man ir gadijies sataisit lašmaizites, un coemińi lasi need, pašai nav apetites jo visu gatavpjot jau piēdos, tad viss lido laukā. ir cilvēki ks vsp uzkodas netaisa ciemińiem, taka neredzu te gan par ko piesoeties 😁
09.10.2023 11:14 |

Reitings 107
Reģ: 22.06.2023
Atkal jau tie agresīvie komentāri! Kāpēc jūs domājat, ka visiem garšo jūsu smalkās jūras veltes? Jūs nezinat, kas atbrauc, varbūt tur arī bērns atbrauc, kuram tās jūsu uzskaitītās zivis ir pēdējā vietā! Jūs tiešām domājat, ka Jeļena nav apspriedusi ar ko cienāt? Nu kā var spriest par visu, ja neko nezin! Kur nu vēl pedantiskāk un glītāk salikts galdiņš? Un vēl apsaukāt to "kā caur di#su".
09.10.2023 11:18 |

Reitings 1863
Murka236 tas bija sarkasms?Ja to būtu salikusi uz galda tad varetu spriest par fake luxury vai kā viņu sauc,ne jau par vienkāršu cilvecisku ēdienu 🤔
09.10.2023 11:23 |

Reitings 1863
TinceD @ 09.10.2023 11:18
Atkal jau tie agresīvie komentāri! Kāpēc jūs domājat, ka visiem garšo jūsu smalkās jūras veltes? Jūs nezinat, kas atbrauc, varbūt tur arī bērns atbrauc, kuram tās jūsu uzskaitītās zivis ir pēdējā vietā! Jūs tiešām domājat, ka Jeļena nav runājusi ar visiem, kas viņiem labāk garšo un par ko priecātos? Nu kā var spriest par visu, ja neko nezin? Kur nu vēl pedantiskāk un glītāk salikts galdiņš? Un vēl apsaukāt to "kā caur di#su".
tur ari brauc berns un mamma
09.10.2023 11:24 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Murka236 @ 09.10.2023 11:05
Liellopa tartaru turet uz galda? Pie uzkodām?😮
09.10.2023 11:29 |

Reitings 559
Reģ: 07.04.2022
Enazenaz @ 09.10.2023 06:42

Kurā vietā ir 3 siera šķēles? Wtf ar tevi, skaisti un labi servēts uzkodu galdiņš, labi servēti groziņi, daudz izvēles, kur kas ir lēts? Tu vispār saproti, cik tavs komentārs ir neadekvāti sarakstīts? Kā tā debīlā, kura uzbrūkoši sarakstīja, ko Stefānija kleitiņā un plānās zeķubiksēs tādā aukstumā, lai gan ārā +20 grādi! Es saprastu atrādītu viņa savas glaunās kurpes un nagi būtu nolupuši, vēl varētu izteikties par lētumu, bet uzbraukt par skaisti servētu galdu, kad tu pat nezini, kas garšo viesiem, ir ārpus visām robežām!
09.10.2023 14:23 |

Patīk
Reitings 2796
Reģ: 08.05.2022
sakuraszarins @ 07.10.2023 23:40

Un? Jeļena jau to arī ir pierādījusi, ko var izmainīt plastiskās. Raita nav nemaz tik traki mainījusies salīdzinot kā savu izskatu ir mainījusi Jeļena. Tas tā, ja jau šeit tiek viena ar otru salīdzinātas . Raita ir simpātiska, tas nu ir skaidrs.
09.10.2023 14:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits