VissIrSlikti @ 08.10.2023 09:23
Interesanti, ka ne Kiviču, ne arī Didras diskusijā nav tik daudz negatīvo vērtējumu komentāriem. Pat saprātīgiem un normāliem komentāriem. Tas vien, manuprāt, norāda, ka Jeļena te ikdienā nāk regulāri.
Nevaru saprast, vai jūs patiešām neesat gudras vai šādi izteikumi tikai, lai pakacinātu citas lietotājas?
Jeļenu nevar salīdzināt ne ar Kivičiem, ne ar Didrihsoniem, tādēļ pie Jeļenu un viņas ģimeni noliekošiem komentāriem ir mīnusi, bet Kiviču, Didrihsonu nē. Kiviči ir degradēti alkoholiķi, kas nerūpējas par bērniem, apkrāpj un noliek citus cilvēkus. Didrihsones diskusijā gan es, gan daži citi ir centušies ko teikt viņas aizstāvībai, bet tur komentējošie to ignorē. Tomēr tāpat Didrihsone daudz vairāk dod iemeslus, lai par viņu negatīvi runā. Manuprāt, apzināti, bet kas to lai zina. Bez tā viņai arī, kā saprotu, sliktas kvalitātes drēbes par lielām cenām un tikai daļēji maksāti nodokļi. Didrihsonu diskusijā līmenis ir tāds pats kā šeit, bet tur vairs neeju, jo to zemo līmeni nevēlos lasīt un Elīnai soc.tīklos nesekoju.
Jeļenai sekoju jau sen, kopš Cosmo un viņas māsas laikiem. Ko Jeļena citiem ir izdarījusi un kādēļ citiem gribas viņu nolikt - normāliem cilvēkiem tas nav skaidrs, arī man. Un vistrakāk šķiet tad, kad iesaista vīru vai meitu tautības kontekstā - tas ir rasisms un tas nav pieņemami civilizētā sabiedrībā ne pret Jeļenas ģimeni, ne pret kādu citu (dzēlīgie izteikumi par kebabiem utt.). Tādēļ es šeit lieku mīnusus.
Ja kāds patiešām spētu izskaidrot, kādēļ ir tā uzēdies uz Jeļenu un viņas ģimeni vai turkiem kopumā - būtu interesanti šos iemeslus paklausīties.
Jeļena ir savdabīga, bet tas nav iemesls šādi izturēties. Šī diskusija balstās tikai uz negatīviem komentāriem pretēji tam, ka kāds iepriekš teica, ka tikai aizstāvji te raksta un bez aizstāvjiem diskusija nebūtu. Kādu brīdi diskusija bija nogrimusi un tad bija vairāki centieni ar negatīviem komentāriem to reanimēt, kas jums veiksmīgi sanāca.