Karadžanas fenomens jeb "tumšās dvēseles" nedienas.

Patīk
Reitings 15917
Reģ: 12.07.2022
Forums, kas tapis, lai atpestītu "IetekMeļu topu" no Jeļenas apspriešanas 😁
20.06.2023 15:18 |

Reitings 167
Reģ: 24.02.2021
Jeļena dusmojas arī uz normāliem jautājumiem. Nav tā, ka tikai uz agresīviem.
Ko īsti dara viņas vīrs? Pamēģini to pavaicāt, uzreiz dusmojas. Pēc attieksmes skaidrs, ka vietējās kebabnīcas darbinieks un nevēlas to atklāt. Un šis nav vienīgais piemērs. Negribi atbildēt, beidz reklamēt sevi. Un punkts. Gribi būt "populāra", esi gatava, ka ne vienmēr glaudīs pa spalvai. Tik vienkārši.
07.10.2023 12:04 |

Reitings 290
Reģ: 31.10.2022
Mežakaķis @ 07.10.2023 12:04
Ko īsti dara viņas vīrs? Pamēģini to pavaicāt, uzreiz dusmojas. Pēc attieksmes skaidrs, ka vietējās kebabnīcas darbinieks un nevēlas to atklāt. Un šis nav vienīgais piemērs. Negribi atbildēt, beidz reklamēt sevi. Un punkts. Gribi būt "populāra", esi gatava, ka ne vienmēr glaudīs pa spalvai. Tik vienkārši.

Un ko tad tas "kebabnīcu darbinieks" ne reizi nav uzgatavojis kebabu? Nedirs.
07.10.2023 12:37 |

Reitings 167
fioanaa @ 07.10.2023 12:37

ko tik agresīvi? Jebkurš normāls cilvēks sarkasmu saprot, bet tiem, kas nesaprot, paskaidrošu. Nekas viņas vīrs nav. Būtu kkas wow, sen būtu izreklamējusi, lai viņas IG lapa nav tik garlaicīga.
07.10.2023 13:03 |

Reitings 25184
Reģ: 18.08.2022
fioanaa @ 07.10.2023 12:37

Ā kā Tu zini ,ko vinš gatavo vai negatavo?😅😂
07.10.2023 13:04 |

Reitings 559
Reģ: 07.04.2022
Mežakaķis @ 07.10.2023 12:04

Kāpēc tu raksti ar tādu agresīvu nicinājumu? Kāda tev daļa, kas viņš ir? Nu kāda?
07.10.2023 13:26 |

Reitings 167
sinddyy @ 07.10.2023 13:26

Kāpēc tu raksti ar tādu agresīvu nicinājumu? Kāda tev daļa, kas viņš ir? Nu kāda?
kas konkrēti ir agresīvs nicinājums? Tad, ka norādu dēļ kā Jeļena uzvelkas? Manuprāt, ja cilvēks vēlas sevi parādīt visiem, nebūtu jāuzvelkas pie tik easy jautājuma.
Viņai ir sekotāji, kuriem viņa patīk. Un es neredzu neko sliktu, ka tiek pajautāts kkas. Bet Jeļenai tas gan nešķiet tik nevainīgi, tātad ir ko slēpt.
Nekā agresīva no manas puses, tikai secinājums.
Kādēļ Tu pati elementāri komentāru uztver kā agresīvu? Nu kādēļ, es nesaprotu?
07.10.2023 13:38 |

Reitings 559
Mežakaķis @ 07.10.2023 13:38
kas konkrēti ir agresīvs nicinājums? Tad, ka norādu dēļ kā Jeļena uzvelkas? Manuprāt, ja cilvēks vēlas sevi parādīt visiem, nebūtu jāuzvelkas pie tik easy jautājuma.
Viņai ir sekotāji, kuriem viņa patīk. Un es neredzu neko sliktu, ka tiek pajautāts kkas. Bet Jeļenai tas gan nešķiet tik nevainīgi, tātad ir ko slēpt.
Nekā agresīva no manas puses, tikai secinājums.
Kādēļ Tu pati elementāri komentāru uztver kā agresīvu? Nu kādēļ, es nesaprotu?

Viņai nav jātaisnojas par to, ko viņa negrib rādīt vai stāstīt! Tu nezin kāpēc uzskati, ka tavs agresīvais nicinājums nav agresīvs tikai tāpēc, ka viņa neatbild visās detaļās par to, ko negrib atbildēt? Viņa pati var izvēlēties, ko un cik daudz atklāt! Un ne tu noteiksi, vai tagad viņai jārāda savus un vīra bankas konta izrakstus!
Uz kāda pamata tu domā par viņu un viņas dzīvi visu to sliktāko? Kāpēc tu ceri, ka viss ap viņu ir sūds? Un tad viņai ir jāpierāda, ka tomēr nav nekāds sūds? Viņa ko, ir kaut kāda bomze no nelabvēlīgas ģimenes vai strādāja webčatos, prostitūcijā, reklamēja lēti savu ķermeni?
Viņa dzīvo savā rozā fancy stila pasaulē un tas nenozīmē, ka pret viņas dzīvi jāattiecas ar tādu agresīvu riebumu! Padomā labāk, kāpēc tevi tik ļoti uzvelk tas, ka viņa izvēlas ģērbties savādāk un no tā veidot uzreiz tādu agresīvu antipātiju!
07.10.2023 13:55 |

Reitings 5329
Reģ: 19.09.2016
Miuce @ 06.10.2023 10:07
Kaapeec vispaar tas lupatlasiigais turks tiek reklameets, it kaa miljardieri buutu nopreceejusi ??? Jebkuraa Francijas miestaa paarejiet pa ielu vienatnee, ja vien esat jaunaakas par 70 un neesat parandzhaa, varat appreceet 99%no gluunoshajiem turkiem. Par Turciju vispaar nekomenteeshu, pietiek izliist no kuurorta un liigavainji staajas rindaa. Vinji visi maak uzcept kebabu un noteikti nopirks feiko shaneli. Te nopreceets tieshi taads kebabu cepeejs un feiku pirceejs, bet iztaisiijusies par ietekmeli, skaisti pasniegts miskastes saturs.

Kā var par cilvēku tā vispār pateikt? Lupatlasīgs,miskaste…Trūkst vārdu,šis bija riebīgi.
07.10.2023 20:07 |

Reitings 1864
Reģ: 25.01.2023
sinddyy @ 07.10.2023 13:55

Viņai nav jātaisnojas par to, ko viņa negrib rādīt vai stāstīt! Tu nezin kāpēc uzskati, ka tavs agresīvais nicinājums nav agresīvs tikai tāpēc, ka viņa neatbild visās detaļās par to, ko negrib atbildēt? Viņa pati var izvēlēties, ko un cik daudz atklāt! Un ne tu noteiksi, vai tagad viņai jārāda savus un vīra bankas konta izrakstus!
Uz kāda pamata tu domā par viņu un viņas dzīvi visu to sliktāko? Kāpēc tu ceri, ka viss ap viņu ir sūds? Un tad viņai ir jāpierāda, ka tomēr nav nekāds sūds? Viņa ko, ir kaut kāda bomze no nelabvēlīgas ģimenes vai strādāja webčatos, prostitūcijā, reklamēja lēti savu ķermeni?
Viņa dzīvo savā rozā fancy stila pasaulē un tas nenozīmē, ka pret viņas dzīvi jāattiecas ar tādu agresīvu riebumu! Padomā labāk, kāpēc tevi tik ļoti uzvelk tas, ka viņa izvēlas ģērbties savādāk un no tā veidot uzreiz tādu agresīvu antipātiju!
es arī nevaru saprast.Manuprat Jeļena aybild adekvāti.Es uz dažu jautājumu atbildētu 2vkaršiem lamuvārdiem.
07.10.2023 20:14 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Eh. Jeļena mani nobloķēja. Mēģināju atkārot rozā lezbju paņēmienus. Gribēju vismaz izklaidēt forumu, bet nekā. Rakstīju: kā viņai izdodas būt tik seksīgai un skaistai, ka viņa ir modes ikona un iedvesma daudzām sievietēm, kā viņai izdodas veidot tik interesantu un labu saturu, kā izdodas būt tik gudrai? utt. Bija vēl divi jautājumi. Atkoda mani, kaut, gan ar Kivičiem šis paņēmiens vienmēr nostrādā. Nebija, nemaz tik tupa, ka izradījās. 😂😂😂😂😂😂
07.10.2023 21:02 |

Reitings 7042
Reģ: 10.01.2023
sakuraszarins @ 07.10.2023 21:02
Eh. Jeļena mani nobloķēja. Mēģināju atkārot rozā lezbju paņēmienus. Gribēju vismaz izklaidēt forumu, bet nekā. Rakstīju: kā viņai izdodas būt tik seksīgai un skaistai, ka viņa ir modes ikona un iedvesma daudzām sievietēm, kā viņai izdodas veidot tik interesantu un labu saturu, kā izdodas būt tik gudrai? utt. Bija vēl divi jautājumi. Atkoda mani, kaut, gan ar Kivičiem šis paņēmiens vienmēr nostrādā. Nebija, nemaz tik tupa, ka izradījās. ??????
nu viss, tūliņ tad Kiviči Tevi arī nobloķēs😁
07.10.2023 21:04 |

Reitings 167
sinddyy @ 07.10.2023 13:55

kāda skaista Tev valodiņa. Tikai interesanti uzzināt kur un kad es teicu, ka es domāju par viņu sliktu, ka man nepatīk viņas stils un viss pārējais ko minēji. Kā zirgam klapes. Tik agresīvi un naidpilni jāatbild. Briesmīgi, ka cilvēks nemāk lasīt un saprast elementāras lietas.
Es tikai runāju par viņas atbildēm. Tik vien. Iedomājies? Manuprāt, cilvēkam, kas reklamē visu savu dzīvi tiktāl, ka jau paliek garlaicīgi, jo nekas jauns dzīvē nenotiek, būtu jāmāk, jāsaprot, ka kāds viņai pavaicās kko. Un ne vienmēr tas ir agresīvi. Bet nu mātes, advokātes piesaukšana, ka tiks ar vaicātāju galā, ir slimi. Manuprāt, ļoti slimi. Un tikai nesaki, ka tā nav bijis. Ir. Un arī jautājumos, kas ne cik nav agresīvi vai pārāk liela līšana privātajā dzīvē.
07.10.2023 21:11 |

Reitings 559
Mežakaķis @ 07.10.2023 21:11
kāda skaista Tev valodiņa. Tikai interesanti uzzināt kur un kad es teicu, ka es domāju par viņu sliktu, ka man nepatīk viņas stils un viss pārējais ko minēji. Kā zirgam klapes. Tik agresīvi un naidpilni jāatbild. Briesmīgi, ka cilvēks nemāk lasīt un saprast elementāras lietas.
Es tikai runāju par viņas atbildēm. Tik vien. Iedomājies? Manuprāt, cilvēkam, kas reklamē visu savu dzīvi tiktāl, ka jau paliek garlaicīgi, jo nekas jauns dzīvē nenotiek, būtu jāmāk, jāsaprot, ka kāds viņai pavaicās kko. Un ne vienmēr tas ir agresīvi. Bet nu mātes, advokātes piesaukšana, ka tiks ar vaicātāju galā, ir slimi. Manuprāt, ļoti slimi. Un tikai nesaki, ka tā nav bijis. Ir. Un arī jautājumos, kas ne cik nav agresīvi vai pārāk liela līšana privātajā dzīvē.

Vai tava noniecinoša attieksme ir normāla un skaista? Kāpēc tu uzreiz iedomājies, ka viņš ir mazāk respektabls darbinieks, nevis ieņem nopietnu amatu un tāpēc negrib bazūnēt pa visu pasauli par ko arī vienojās ar Jeļenu? Ja nemaldos tu tikko kā izkāpi no depresijas, tad acīmredzot mācību nekādu neesi guvusi, ja jau tev tik ļoti patīk noniecināt pilnīgi tev sveša, bet laimīga cilvēka dzīvi, kamēr pati dubļus bridi.
07.10.2023 21:19 |

Reitings 167
sinddyy @ 07.10.2023 21:19

Vai tava noniecinoša attieksme ir normāla un skaista? Kāpēc tu uzreiz iedomājies, ka viņš ir mazāk respektabls darbinieks, nevis ieņem nopietnu amatu un tāpēc negrib bazūnēt pa visu pasauli par ko arī vienojās ar Jeļenu? Ja nemaldos tu tikko kā izkāpi no depresijas, tad acīmredzot mācību nekādu neesi guvusi, ja jau tev tik ļoti patīk noniecināt pilnīgi tev sveša, bet laimīga cilvēka dzīvi, kamēr pati dubļus bridi.
nebija slinkums lasīt un meklēt visu kur esmu komentējusi? Tas arī ir slimi. Tikko no depresijas? Hmmm, arī to neesmu teikusi, tikai to, ka ir bijis. Ar lasītprasmi īpaši neizcelies. Tā rodas tās baumas.
Es īsti nezinu kas notiek tavā pasaulē, bet iesaku pamēģināt uztvert lietas tādas kādas viņas ir. Nevajag fantazēt, mēģināt saskatīt to kā nav un būs Tev viss labi. Neuztversi visu tik agresīvi.
07.10.2023 21:24 |

Reitings 559
Mežakaķis @ 07.10.2023 21:24
nebija slinkums lasīt un meklēt visu kur esmu komentējusi? Tas arī ir slimi. Tikko no depresijas? Hmmm, arī to neesmu teikusi, tikai to, ka ir bijis. Ar lasītprasmi īpaši neizcelies. Tā rodas tās baumas.
Es īsti nezinu kas notiek tavā pasaulē, bet iesaku pamēģināt uztvert lietas tādas kādas viņas ir. Nevajag fantazēt, mēģināt saskatīt to kā nav un būs Tev viss labi. Neuztversi visu tik agresīvi.

Sāc tad ar sevi, nevis noniecinoši komentē un piebalso agresīvām mobingotājām. Tā arī rodas tās baumas. Un tie ir tavi vārdi, tad arī pildi to, ko pati raksti. Nevis met kažociņu uz otru pusi tad, kad sāk izteikties par to, ar ko pati dalies publiski.
07.10.2023 21:29 |

Reitings 167
sinddyy @ 07.10.2023 21:29

Sāc tad ar sevi, nevis noniecinoši komentē un piebalso agresīvām mobingotājām. Tā arī rodas tās baumas. Un tie ir tavi vārdi, tad arī pildi to, ko pati raksti. Nevis met kažociņu uz otru pusi tad, kad sāk izteikties par to, ar ko pati dalies publiski.
šausmas. Mīļo cilvēk. Kur ir Tava problēma? Vienu es zinu-lasīt nemāki, kas kārtējo reizi pierādās. Es tak skaidri un gaiši pateicu, ka jā bija, bet ne jau tikko no tās kā to apgalvo. Vai tiešām ir grūti sākt lasīt tā kā ir un beigt fantazēt? Un tad nevajadzēs runāt par kkādiem kažociņiem. Tak pieaudzis cilvēks, es ceru, bet nu....
Negribas Tevi kaitināt, bet aizej padzer kādu tējiņu.
07.10.2023 21:40 |

Reitings 559
Mežakaķis @ 07.10.2023 21:40
šausmas. Mīļo cilvēk. Kur ir Tava problēma? Vienu es zinu-lasīt nemāki, kas kārtējo reizi pierādās. Es tak skaidri un gaiši pateicu, ka jā bija, bet ne jau tikko no tās kā to apgalvo. Vai tiešām ir grūti sākt lasīt tā kā ir un beigt fantazēt? Un tad nevajadzēs runāt par kkādiem kažociņiem. Tak pieaudzis cilvēks, es ceru, bet nu....
Negribas Tevi kaitināt, bet aizej padzer kādu tējiņu.

Cik amizanti, ka tevi tā izsita no sliedēm, ka pieminēju tavu depresiju. :) Nepatīkami? Tad padomā divreiz pirms rakstīt dumības par kebabniekiem. Katrs izvēlas publicēt to, ko grib un tik lielā mērā, cik grib.
07.10.2023 21:46 |

Reitings 167
sinddyy @ 07.10.2023 21:46

Cik amizanti, ka tevi tā izsita no sliedēm, ka pieminēju tavu depresiju. :) Nepatīkami? Tad padomā divreiz pirms rakstīt dumības par kebabniekiem. Katrs izvēlas publicēt to, ko grib un tik lielā mērā, cik grib.
🤦‍♀️🤣
07.10.2023 21:58 |

Reitings 7
Reģ: 07.10.2023
ahh cik nu var, jelgavas Elīna tik pontojas ar savām divām mašīnām kamēr nabaga Ļenka laiž pa zaķi ar visu šveketu, nu trakums ! nav brīnums ka Jeļenočkai tāda cemme uz Elīnu. Elīn , moš uzdāvini auģiku lai švekets savu sievu var izvizināt pa rīgas ielām, varbūt ieraudzīs ka tomēr Rīgā ir vairāk ko redzēt kā tikai Mildu un Lidlu 😁😁😁
07.10.2023 22:56 |

Reitings 7
Reģ: 07.10.2023
Gribēju vēl piebilst ka vakar aizrijos ar vīnu skatoties Jeļenas storijus "kā es kļuvu slavena " , un. bezmaz apmīzos no tā kā sevi daiļava ar olsenām salīdzināja. nu , nu pat ar visām plastiskajām līdz Olsenām kā līdz mēnesim un atpakaļ, traka apmātība , tu izskaties vienkārši pēc prastas krievu duņkas Jeļen, tavs vārds jau visu pasaka, kāda tur bārbijas vai Olsenas, lai švekets nogrābstās 😁😁
07.10.2023 22:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)