Scandinavian @ 12.09.2023 21:36
Vai ne! Tie paši spa. Daudz un labu mums viņu, ja reiz nepatīk pilis un muižas.
Arabesq @ 12.09.2023 23:00Jo turkiem tāds stils ? bet, jā, smieklīgi tie pogājamie krekli ikdienā izskatās.
Abi tādi biš interesanti. Podiņš ar vāciņu ?
Lorra @ 13.09.2023 08:05
Jā. Es esmu ceļojusi ārpus Latvijas un man tiešām Latvijas daba vairs tā neizrauj elpu, jo esmu redzējusi daudz iespaidīgākus skatus, bet tā pat taču var atrast Latvijā nodarbes kas interesēs. Kaut tie paši Spā, nu forši, paņēmat dienu sev kā pārim, izbaudiet kopā spā, būs daudz labāk nekā visu laiku sēdēt 4sienās un aiziet reizi apskatīties uz Mildu. Aizbraucot uz citu valsti es reāli nespētu mājās sēdēt, bet nu kā jau zinām, cilvēki ir dažādi.
Kalnos @ 12.09.2023 21:41LV ir 140 pilis kopā ar pilsdrupām, 1200 muižas .Daudz skaistu pilsētu. Simtiem dabas takas,purva takas, mini zoo. Baznīcu simtiem,daudzas izcilas. Burvīgi restorāni ,kafē un ceļmalu krogi.Starp Baltijas valstīm tieši Latvijā ir visgarākais jūras krasts. Katra vieta citādāks . Rigā ir daudz parku ,teātru,kino,opera, cirks. Jūgendstils junesko kultūras mantojums. Pasaulē vienīgā vieta esam kur tik daudz jūgendstila ēkas .Vecrīga.MUZEJI .vecrīgā to vien ir 15 it.
Kur vel pārējā Rīga. Te tikai daļu pastāstu
Kas ir tajā Turcijā bez viesnīcām un krieviem?
Vārdotāja @ 13.09.2023 09:02Sakiet, ko gribat, bet es saku, ka Ševketam Parīzē ir cita dāma….
Tā noteikti arī ir, jo bieži vien rodas iespaids, ka dāma grib uzlēkt augstāk par savu pakaļu, izrādīt, ka ir bagāta, glamūrīgas dzīves īpašniece, bet realitātē ir tikai Pepco/AliExpress līmenis/SantaBarbara @ 13.09.2023 08:57
Nav pikjis=nav Spa, sēž majas un skatās
Torentos filmas uz datoru,jo Tv jau viniem arī nav .
Vai drīzāk dzimtenē sieva .Vārdotāja @ 13.09.2023 09:02Sakiet, ko gribat, bet es saku, ka Ševketam Parīzē ir cita dāma….
SantaBarbara @ 13.09.2023 08:56
Vinš moška 24/7 gatavs biznesam,mazums kads pëkšns biznesa meetings??tadel vienmēr biroja apgērbā?
Kalnos @ 13.09.2023 10:48Vai drīzāk dzimtenē sieva .
VissIrSlikti @ 13.09.2023 17:18Starp citu, vai kādreiz kundze ir stāstījusi, par ko strādā viņas vīrs? Vai arī uzsvars ir uz vārdu “Francija” un vairāk info nav?
VissIrSlikti @ 13.09.2023 17:18Starp citu, vai kādreiz kundze ir stāstījusi, par ko strādā viņas vīrs? Vai arī uzsvars ir uz vārdu “Francija” un vairāk info nav?
to jau mēs nezinām, vai viņš neaizšauj pa kādu brīdi uz Turciju, kamēr karandža domā,ka šis Francijā strādā 😀fioanaa @ 13.09.2023 13:51
Pie kuras nerādās jau cik gadus? ?
Attiecības ar vīra vecākiem taču ideālas! Noteikti tāpēc, ka satikti tikai reizi mūžā :D Līdzīgu taktiku piekopj ar vīru, uzņemot kā ciemiņu reizi mēnesī.Nav_vispar @ 15.09.2023 09:25Nu man ar tas liekas ļoti savādi, ka viņi nekad nebrauc uz Turciju pie Ševketa ģimenes. Viņi mazbērnu negrib redzēt? Sākumā aizbildinājās ar kovidu, tagad pat neko nesaka vairs. Kaut kas tur nav riktīgi.
Nav_vispar @ 15.09.2023 09:25Nu man ar tas liekas ļoti savādi, ka viņi nekad nebrauc uz Turciju pie Ševketa ģimenes. Viņi mazbērnu negrib redzēt? Sākumā aizbildinājās ar kovidu, tagad pat neko nesaka vairs. Kaut kas tur nav riktīgi.