SantaBarbara @ 11.09.2023 12:52Vīra kungs tāds diezgan slinks man nolasās,brīvdienās gul lidz pulkst 11.
Nu nezinu,man liekas tīnu vecumā,tā var gulēt pēc kādām ballitēm,vai pēc kadiem pasākumiem gribas ilgāk atpūsties,bet atbraucu pie sievas un meitas un līdz 11 krāc,man tas liekas slinkiem raksturīgi!
LV nav izklaižu? Njaaa bez komentāriem 😀Dalia @ 11.09.2023 13:03
Ko tad viņam citu darīt?
Tup mēnesi mazā dzīvoklītī, darba tak te nav uz kuru iet, izklaižu ko te Latvijā darīt nav, un cik tad bieži ies ārā? Viņam tak gan jau garlaicīgi līdz atsitienam.
Tad vismaz pusi dienas noguļ, tad aiziet pakaļ Stefānijai, varbūt kāda maza pastaiga, paēd un tad atpakaļ gulēt. Ko tad vēl viņam darīt te?
Kalnos @ 11.09.2023 13:26LV nav izklaižu? Njaaa bez komentāriem ?
Aa tad atvaino,es jau brinijos.Dalia @ 11.09.2023 13:34
Tas bija ironiski. Jo paskatoties storijus viņi nekur nav ne bijuši, ne neko darījuši. Itkā Latvijā nebūtu ko darīt. Viss ko viņš ir redzējis ir pastaiga ap māju un līdz jūrai.
Un es vispā nesaprotu, viņa visu laiku liek, lai viņai uzdod jautājumus, bet ko tur vēl var uzdod? Nenormāli garlaicīgs profils, bez jebkāda satura. Tak pilnīgi neko nedara un nerāda, kādus jautājumus tur var jautāt?
Tikai slavināt, cik viņi lieliska un skaist ģimenīte :DDalia @ 11.09.2023 13:34
Tas bija ironiski. Jo paskatoties storijus viņi nekur nav ne bijuši, ne neko darījuši. Itkā Latvijā nebūtu ko darīt. Viss ko viņš ir redzējis ir pastaiga ap māju un līdz jūrai.
Un es vispā nesaprotu, viņa visu laiku liek, lai viņai uzdod jautājumus, bet ko tur vēl var uzdod? Nenormāli garlaicīgs profils, bez jebkāda satura. Tak pilnīgi neko nedara un nerāda, kādus jautājumus tur var jautāt?
vai ne? Es tikko pat nobrīnījos, ka šī bārbija pat prot draudēt…😁 un tik ļauna.. ujjVissIrSlikti @ 12.09.2023 00:59Sajūta, ka čiepai vairāk nekas par rozā krāsu un kūku kalniem dzīvē neinteresē. Tālāk par savu namdurvju priekšu nav gatava kāju spert. Neinteresējot. Vīriņam noteikti radies priekšstats, ka Latvijā nekā vairāk par Maximu, Lidl, Brīvības pieminekli un Jomas ielu nav.
Kalnos @ 12.09.2023 08:46Es pajautaju vai plāno vīram parādīt LV 1 200 muižas ,vairāk ka 140 pilis,dabas takas ,Rundāli, Siguldu .
Viņa man atbildēja ka virs daudz skaistakas vietas redzējis ,ko nu tā nesmuka Latvija kura nav ko redzēt .
Es ar tūristiem no visas pasaules gadiem stradaju ,visi sajūsma par Jūrkalni,Liepaju,pilīm un visu citu .Te redz ari Francija viņi neko neskatijās jo neinterese nekas .