Nav_vispar @ 06.09.2023 09:00Tulīt puse te mani noraks,bet kā jums
liekas- viņai ar vīru ir gultas dzīve? Sitiet mani nost,bet es nevaru iedomāties Jeļenu seksā,nu tā ka pilnīgi un galīgi nē ?Viņa ir tik pārpareiza un kārtīga.Es vispār nesaprotu ko tur var vīrietis saskatīt.
sakuraszarins @ 06.09.2023 16:05
Iedomājieties to kaulu kambari, ņemt priekšā. ???Es tiešām šaubos, ka tur ir baigā ņemšanas. Tam čurkam Jeļenu, galvenokārt, vajadzēja, lai varētu nokārtot tos dokumentus. Viņa starp citu neizskatās pēc kaut, kādas pareizās un kārtīgas. Varbūt, tā var likties sākumā, bet tā nav. Kā minimums viņa bija gatava piedalīties visādos sūda- šovos.
SantaBarbara @ 03.09.2023 00:14Vispār pēc tiem pėdējiem story biški aizdomåjos…
čalis skaitas pilntiesígs Lv iedzivotajs pienemu ar iespēju ari Lv stradat! Kads man var paskaidrot ,ja vinam ir shis te lv pieskirtais status,vai tas ari atver kaut kadas durvis uz Eu?
Piem,Uk pieskirto statusu atnēm,ja pavada parak daudz laika arpus UK.
Bet te kaut kā dīvaino pieškir statusu,bet čalis Lv pavada cik dienas gadā? Knapi menesi varbūt !
neerts manā izpratnē ir ,šņores,pogu pogas.bantites nav neērti 😛pradacandy @ 07.09.2023 13:53Nabaga Stefānija,visu laiku jāstaigā ar tām svētku laķenēm? izskatās maksimāli neērtas,bet nu neies jau dēļ IG ģērbt bērnu ērtās drēbēs un apavos.
guccibabe @ 07.09.2023 18:04
Nu gan UK salidzīnāji ar ES..?
tā kaa tiem kas Āfrikā pie bada …noidea @ 08.09.2023 01:55Karadzana nav stavokli gadijuma? Taja video, kur vina neveikli dejo, izskatas, ka vinai veders izgazies, uz taa fona, ka vina sver 10kg un ir kauli un ada. Nesaku, ka vinai ir liels veders, vienkarsi tas izliekums skiet aizdomigs.
Man viņa tur izskatās kā zem kokaīna 😁noidea @ 08.09.2023 01:55Karadzana nav stavokli gadijuma? Taja video, kur vina neveikli dejo, izskatas, ka vinai veders izgazies, uz taa fona, ka vina sver 10kg un ir kauli un ada. Nesaku, ka vinai ir liels veders, vienkarsi tas izliekums skiet aizdomigs.
noidea @ 08.09.2023 01:55Karadzana nav stavokli gadijuma? Taja video, kur vina neveikli dejo, izskatas, ka vinai veders izgazies, uz taa fona, ka vina sver 10kg un ir kauli un ada. Nesaku, ka vinai ir liels veders, vienkarsi tas izliekums skiet aizdomigs.
noidea @ 08.09.2023 01:55Karadzana nav stavokli gadijuma? Taja video, kur vina neveikli dejo, izskatas, ka vinai veders izgazies, uz taa fona, ka vina sver 10kg un ir kauli un ada. Nesaku, ka vinai ir liels veders, vienkarsi tas izliekums skiet aizdomigs.
Dzintriņa @ 08.09.2023 09:21Bet viņa smuki apģērbusies pēdējos story .
sakuraszarins @ 09.09.2023 01:55Toties mūsu Jeļena, sava istaba saliek: chanel, victoria's secret, tommy hilfiger maisiņus un obligāti uztaisa bildes, lai paradītu, cik šiki viņa dzīvo, mēs jau protams ticam. Gan jau, kaut kur pie miskastēm ir atradusi vai nospērusi no kāda.
Kāds luxurylifestyle??? Tur drīzāk, bomž stail. Ja, pat autobusā pa zaķi ir jābrauc.