BalamuteSalija @ 13.08.2023 18:33
Lai tā būtu , Jeļena ticēšu tev .
TinceD @ 14.08.2023 14:28
Silts ieteikums, sāc tad ar sevi! Savādāk jēgas nekādas, ka tu seko it kā hobijistiem, kuri paplašina redzesloku, bet nespēj pieņemt pat mazumiņu, ka katram ir tiesības ģērbties un dzīvot savu dzīvi kā grib, nesaskaņojot ne ar tevi, ne citiem. Tas ir tas pats kā apkraut kāmja būrīti ar grāmatām un dižoties, ka , re kāds man gudrs kāmis, lasa grāmatas. Tas nekas, ka neko nesaprot. Tas pats ar tevi.
Vārdotāja @ 23.08.2023 13:27Jaunkundze ielikusi selfijus- nu negribu nod***t, bet nu neglīti. Izskatās nogurusi no dzīves un tā acu līnija- nu nevajag tā krāsot.
Vārdotāja @ 23.08.2023 13:27Jaunkundze ielikusi selfijus- nu negribu nod***t, bet nu neglīti. Izskatās nogurusi no dzīves un tā acu līnija- nu nevajag tā krāsot.
HiacinteBurkaa @ 24.08.2023 13:50
Nu, audzināt bērnu vienai nav viegli. Sevišķi, ja visu laiku jāstaigā kājām/jāizmanto sabiedriskais/jāstibī Lidl kules. Tur veselīgi ēdošais nogurs, kur nu vēl 45 kg smaga smūtiju karaliene.
Es viņas vietā vismaz sūtītu produktus uz mājām.
HiacinteBurkaa @ 25.08.2023 19:36Tikmēr mūsu zvaigznīte atkal pāršēro savu kārtējo raksteli...
SantaBarbara @ 25.08.2023 19:43
Bet labs raksts,škiet ka žurnåliste jautājumus veidojot ir ieskatījusies forumā,jo uzdoti visi neērtie jautājumi,piem,par to kādēl nebrauc pie Ševketa vecākiem,vai nav grūti dzivot škirti un par daudzsievību un par Jelenas ēšanas problēmām.
HiacinteBurkaa @ 25.08.2023 19:59
Jautājumi ir labi, bet atbildes pilnīgs cukurs ? Un 39 kg!!! ?
HiacinteBurkaa @ 25.08.2023 19:36Tikmēr mūsu zvaigznīte atkal pāršēro savu kārtējo raksteli...
Vilciņš @ 24.08.2023 20:39Pirms pāris dienām tika ielikts storijs no Stefānijas dārziņa ka vina ēd sierinu… man vienīgajai likās ka Stefānija tajā bildē neizskatījās pēc Sevis kā viņu fotografe Karadzana? ?
Berns kā berns, bet Karadzana vinu fotosopee.?????
Ivy Blanks @ 25.08.2023 21:29
Raksts labs, patīkama pēcgarša palika. Ne tā kā pēc Didrihsones SBF sērijas, kur bija jāsarkst man viņas vietā.
Nu šis gan ir stulbs spriedums. Viņa visu laiku filmē to bērnu, un visi tāpat zina, kā tas bērns izskatās dzīvē. Un, ja gribētu, tad safotošopētu arī to bērnu dārza bildi, ne?
Tur drīzāk nospēlēja nevīžības faktors. Bērns izskatījās izpūris, nesaķemmēts un nosmērēts. Nav jau tā, kā visos Karadžanas perfektajos postos, jo audzinātājiem pa lielam ir vienalga, kā tas bērns izskatās. Bet, ja labi paskatās Karadžanas šīsdienas "perfektos" rīta story un salīdzina ar to nākamo bildi, tad bērns izskatās tieši tā pat.
nu tad, kad atrāda pirkumus- rati ir diez gan pilni…Scandinavian @ 24.08.2023 15:03
Tur jau nav tāds pārtikas patēriņš, lai būtu Lidl kules.
Vārdotāja @ 26.08.2023 09:17nu tad, kad atrāda pirkumus- rati ir diez gan pilni…
Valdet @ 26.08.2023 10:20Ak mans dievs, izlasīju interviju. Kas par naivumu un iedomāto pasauli kurā viņa dzīvo.
Attiecības ideālas ar vīra vecākiem - dā, jo tu nekad neesi viņus satikusi ? diez vai tā runātu, ja kaut vai mēnesi padzīvotu kopā ar viņiem.
Otrs - saka, ka negrib otro bērnu, bet vīram piepušķo un velk garumā ? viņai nav bail, ka vīrs iztulkos un izlasīs?
Tur daudzas atbildes liek nobrīnīties. Es pieļauju, ka viņa nekad nav dzīvojusi kopā ar vīrieti, tāpēc nezina, ko nozīmē īstas attiecības, kompromisi un ikdiena esot kopā. Es nesaku, ka nedrīkst nedzīvot kopā, katram savs, zinu, ka ir pāri kam tas strādā daudz labāk. Bet šajā gadījumā Karadžana tuftu lej, cik viss ideāli. Interesanti kāpēc neraujas sen jau prom uz Franciju dzīvot - pateikšu priekšā, jo bail piedzīvot rutīnu kopā ar savu vīru un piedzīvot reālo ikdienu.
sakuraszarins @ 26.08.2023 12:38Cik viņai tomēr ir garlaicīgs profils, brīžiem liekas, ka viņa vienu un to pašu bildi ieliek jau kādu 7.reizi. No vienas vietas/notikuma ir kā minimums 5.bildes. Kur ir padomi, dzīves stāsti, pārdomas? Vai visticamāk nav arī īsti, ko teikt līdz ar to parasti neko neraksta. ?
Ivy Blanks @ 13.08.2023 11:15
Vakar jau influenceru tēmā tika runāts par Paulu, ka viņai, izņemot smukas bildītes, nekādas pievienotās vērtības profilā nav. Pat aprakstu pie tām smukajām ceļojuma bildītēm arī nav. Neviens nav ideāls. Pat lielie influenceri ne.
Un, sitiet mani nost, bet 100% tā nav Jeļena, kas te visiem agresīvi atbild. Pacēlu diskusijas vēsturi, un daudzos komentāros smuki parādās tādi uzbraucošie komentāri pašai Jeļenai kā "cilvēks ar putniem", "kronīši galvā", un tml. Sevišķi, kur tiek aizstāvēts ģimenes gods, ka nedrīkst taču visu ģimeni tagad nolikt, ja viens cilvēks ģimenē izvēlas būt populārs. Nu 100% pati par sevi tā nerakstītu. Un viss tas lielākais hajs ir bijis lapas 7-8 atpakaļ, kas sakrīt ar viņas vīra atbraukšanu. Nu šaubos, ka viņa caurām dienām sēdētu anonīmā forumā lektos ar nolicējām, kamēr tas vīrs tur nabags sēž, ko viņš nabags padomātu tad vispār?
Drīzāk tas izklausās pēc kāda ļauna joka, varbūt pat mērķtiecīgi. Tagad visi domā, ka Jeļena ir tā ļaunā, ar putiem galvā, kas nāk te diendienā rāties ar nolicējiem, bet tas ļaundaris tagad sēž un smīkņā, ha ha, beidzot par viņu tagad domā negatīvi, ka nav tāda paij meitenīte :)