Karadžanas fenomens jeb "tumšās dvēseles" nedienas.

Patīk
Reitings 15916
Reģ: 12.07.2022
Forums, kas tapis, lai atpestītu "IetekMeļu topu" no Jeļenas apspriešanas 😁
20.06.2023 15:18 |

Reitings 313
Reģ: 17.07.2023
vilkluse @ 03.08.2023 23:05

lūdzu, vācies uz cālī un publicē tur kādu pašas sarakstītu dzejoli, vai pastāsti kādu sapni par kivičiem redzēji šonakt.
realitāte ir tāda, ka vidējai ar kivičiem apsēstajāi durai ir ap 40. un kiviči kaut ko interesantu izdara max 1x 3 mēnešos. pārējo laiku tiek apspriests kā "Keitija ir sapratusi, kāds tēvs ir mēls un nekad vairs netiksies" bet nedēļu pēc tam ir māsas dzimšanas dienā, "Kiviču neviens nekur neaicinās", bet viņš uzstājās vairākās vietās pat vienas dienas ietvaros, "grupas biedriem kauns", bet grupas biedri nekur nepazūd.
īsāk - pašas kaut ko izfantazē un tad vārās savā sulā, vai piemin to vienu "luxury" hashtag pie instagram bildes pirms 3 gadiem. un NEBEIDZ STALKOT.
es zinu, ka ir grūti aptvert, ka "fck, es jau cik gadus pavelkos līdzi pilnīgi debīlām pašizdomātām teorijām" bet nu kaut kad tākā vajadzētu smadzenēm atjēgties, ka ir interesantākās lietas par Lienes kivičas vai Jeļenas storijiem, kas jāizķidā līdz pēdējam un jāizpēta katra attēlā redzamā detaļa, lai varētu kaut ko uzdirst

Tu taču saproti, ka ar savu izvērsto komentāru un interesanto darbību statistiku apliecināji, ka pati esi tā dura ap 40.
03.08.2023 23:12 |

Reitings 5380
Reģ: 01.04.2023
lūdzu, vācies uz cālī un publicē tur kādu pašas sarakstītu dzejoli, vai pastāsti kādu sapni par kivičiem redzēji šonakt

Omg…. Ko??😵
03.08.2023 23:33 |

Patīk
Reitings 15916
Eh, Ļena, Ļena, būtu laicīgi ielikusi savas dzimenes svinības, būtu par ko runāt un nebūtu šitie delīrija murgi jālasa 😄
03.08.2023 23:35 |

Reitings 24637
Reģ: 18.08.2022
Un kamēr mēs te pavelkamies uz “debīlām pašizdomātām teorijām “meanwhile @vilkuse pavilkusies ,lai mus parliecinatu,ka visas mūsu teorijas ir nepareizas un mes esam middle age sievietes ,kuras savu laiku varetu lietderīgāk pavadít ,piem, fokusējoties uz interesantåkām lietām,kamēr pati ir jau ilgāku laiku iestrēgusi Jelenas diskusijā ,lai uzdirstu ar kārtigu jaudu savām opponentēm !
Tā tad Tevi pašu citējot ,tikai viens jautajums kad Tu pati sāksi izmantot laiku lietderīgāk ,jo ir taču daudz interesantākas lietas ikdienā ,pareizi?
03.08.2023 23:45 |

Reitings 1294
Reģ: 20.06.2023
Negribat uztaisīt statistiku - cik šajā diskusijā ir komentāri par Karadžanu un cik ir vienkārši plēšanās savā starpā? 😄
03.08.2023 23:46 |

Reitings 5380
Reģ: 01.04.2023
SantaBarbara @ 02.08.2023 21:35
Esmu šo jau teikusi,bet manuprāt dažas meitenes nodod rakstības stils un vārdu lietojums un tie saucamie key words
Otra lieta veidojot teikumu,salikt to ,tā kā pa taisno no rus-lat tulkotu,negribu teikt tieši kuri vardi/teikumi nodod,jo tadas stila klūdas ir arī Jelenai pašai,bet kas zin varbut sakritiba…

Beidzot kāds to pateica! Par teikumu veidošanu un īpašajām stila kļūdām, rus-lat utml.), ko pieļauj Jeļena un viņas māsa. Arī savā IG un profilos ar īstajiem ID. Biju to pamanījusi ļoti sen (šis portāls ir no 2003. gada laikam?) un daudzām no šīm “aizstāvēm” ir tieši tas pats rakstības stils. Un nē, es neesmu “stalkere” un “heitere” (šie 2 arī noteikti ir bezmaz katrā no komentiem), un tas nav nekas slikts (jo tūlīt kāda atkal sacepsies), vienkārši tas ir ļoooti acīmredzami un neiespējami mainīt.
03.08.2023 23:48 |

10 gadi
Reitings 308
Reģ: 29.03.2010
Šis foruma temats ir lai nodirstu to Karadžanu, bet pie katra komentāra ir daudz īkšķu uz leju.. Vai tiešam tā būtu viņa, kas liek katram komentāram unlike no n-tiem profiliem?🤣🤣🤣
Gan jau šim arī būs daudz- 👎🤣🤣🤣
03.08.2023 23:54 |

Reitings 6012
Reģ: 10.01.2023
fifinators @ 03.08.2023 23:46
Negribat uztaisīt statistiku - cik šajā diskusijā ir komentāri par Karadžanu un cik ir vienkārši plēšanās savā starpā? ?
es jau aizrādu šad tad, bet neviens mani neklausa😁
04.08.2023 00:08 |

Reitings 4880
Reģ: 27.03.2023
vilkluse @ 03.08.2023 23:05

lūdzu, vācies uz cālī un publicē tur kādu pašas sarakstītu dzejoli, vai pastāsti kādu sapni par kivičiem redzēji šonakt.
realitāte ir tāda, ka vidējai ar kivičiem apsēstajāi durai ir ap 40. un kiviči kaut ko interesantu izdara max 1x 3 mēnešos. pārējo laiku tiek apspriests kā "Keitija ir sapratusi, kāds tēvs ir mēls un nekad vairs netiksies" bet nedēļu pēc tam ir māsas dzimšanas dienā, "Kiviču neviens nekur neaicinās", bet viņš uzstājās vairākās vietās pat vienas dienas ietvaros, "grupas biedriem kauns", bet grupas biedri nekur nepazūd.
īsāk - pašas kaut ko izfantazē un tad vārās savā sulā, vai piemin to vienu "luxury" hashtag pie instagram bildes pirms 3 gadiem. un NEBEIDZ STALKOT.
es zinu, ka ir grūti aptvert, ka "fck, es jau cik gadus pavelkos līdzi pilnīgi debīlām pašizdomātām teorijām" bet nu kaut kad tākā vajadzētu smadzenēm atjēgties, ka ir interesantākās lietas par Lienes kivičas vai Jeļenas storijiem, kas jāizķidā līdz pēdējam un jāizpēta katra attēlā redzamā detaļa, lai varētu kaut ko uzdirst

Un Tu atkal esi Miss visgudrākā, jaunākā un pareizākā foruma lietotāja, kas ir atnākusi visām “pusmūža” sievietēm atvērt acis.
Zini, neesi pirmā un ne pēdējā ar šāda veida sarakstîtajiem palagiem no kuriem nav nekādas jēgas. Un tik detalizēti esi aprakstījusi par ko Kiviču grupā ir runājuši, ka uzreiz ir saprotams, ka pati tur sēdi.
Ja Tev kāda diskusija “nesaista”, tad nav ko pirst par tām, kas tur komentē, jo acīm redzams, ka ne ar ko labāka neesi.
04.08.2023 01:00 |

Reitings 112
Reģ: 15.05.2023
man pamatskolā klasē gāja viena nedaudz īpatnēja meitene. visi viņu nenormāli apcēla, apsaukāja, pazemoja. es it kā viņu neapcēlu (vismaz neatceros), bet es viņu nekad neaizstāvēju, lai gan būtu varējusi.
nesen viņa uztaisīja pašnāvību. un es bieži aizdomājos kā būtu bijis, un vai viņa vēl būtu šeit, ja kaut viens cilvēks būtu viņai palīdzējis. un tad es aizdomājos par to, ka mēs taču toreiz skolā visi bijām bērni, ka kāds pieaugušais varēja iejaukties. bet realitātē tādi pieaugušie, uz kuriem bērni paļaujās, sēž šitādos forumos un apmētā citus ar sūdiem.
un es pati iespējams esmu pretīga, jo man liekas OK uzrakstīt kādu komentāru par kubasovu stulbumu, pārkeres 25llp grāmatu, par suņu atdevējām un kaut kādām zanēm, kas melo, lai pārdotu savus kursikus.
bet grūti atrast pretīgākus cilvēkus kā tos, kas konsekventi ņirgājas par cilvēkiem, kuriem jau tā nav viegli. sorry, bet Liene nav vesela, arī Jeļena līdz galam nav. un es nezinu, cik ētiski ir tādus cilvēkus apcelt tā, lai viņiem paliktu vēl sliktāk.
redzams, ka pašas slimas. normāli cilvēki tā nedara. es nākammēnes sākšu iet uz terapiju. iesaku jums arī, jo paliek baisi par to, kādi izaugs jūs bērni
04.08.2023 07:50 |

Reitings 24637
vilkluse @ 04.08.2023 07:50
man pamatskolā klasē gāja viena nedaudz īpatnēja meitene. visi viņu nenormāli apcēla, apsaukāja, pazemoja. es it kā viņu neapcēlu (vismaz neatceros), bet es viņu nekad neaizstāvēju, lai gan būtu varējusi.
nesen viņa uztaisīja pašnāvību. un es bieži aizdomājos kā būtu bijis, un vai viņa vēl būtu šeit, ja kaut viens cilvēks būtu viņai palīdzējis. un tad es aizdomājos par to, ka mēs taču toreiz skolā visi bijām bērni, ka kāds pieaugušais varēja iejaukties. bet realitātē tādi pieaugušie, uz kuriem bērni paļaujās, sēž šitādos forumos un apmētā citus ar sūdiem.
un es pati iespējams esmu pretīga, jo man liekas OK uzrakstīt kādu komentāru par kubasovu stulbumu, pārkeres 25llp grāmatu, par suņu atdevējām un kaut kādām zanēm, kas melo, lai pārdotu savus kursikus.
bet grūti atrast pretīgākus cilvēkus kā tos, kas konsekventi ņirgājas par cilvēkiem, kuriem jau tā nav viegli. sorry, bet Liene nav vesela, arī Jeļena līdz galam nav. un es nezinu, cik ētiski ir tādus cilvēkus apcelt tā, lai viņiem paliktu vēl sliktāk.
redzams, ka pašas slimas. normāli cilvēki tā nedara. es nākammēnes sākšu iet uz terapiju. iesaku jums arī, jo paliek baisi par to, kādi izaugs jūs bērni

Jā,lūdzu aizej uz terapiju!
04.08.2023 08:54 |

Reitings 8354
Reģ: 13.04.2022
vilkluse @ 04.08.2023 09:09
es jums visām preteklēm novēlu (un pilnmēness vēlējumi mēdzot piepildīties), lai jūs nevarat radīt bērnus, un, ja tomēr radāt, tad, lai viņus apceļ tā kā jūs apceļat citus. vai, tā kā lielai daļai jau par vēlu, tad mazbērnus - lai kāds viņus noved līdz pašnāvībai dēļ šķībiem zobiem vai pārāk lēta telefona modeļā. un pamēģiniet tik kādam sūdzēties, ka jūsējos apceļ. jo apcelt taču ir normāli.
reku tai blondajai jau ir trīs resni krokodīli. nebūtu anglijā, kur tā ir norma, viņus gan jau par cūkmeniem saukātu, jo līdzība diez gan liela.
un luxury čiksa pati tāds krokodīls, ka tur nav jāmin, kādi būs bērni, ja vispār būs. lielāku zirga ģīmi grūti atrast

Nez ar ko Tu esi labāka mētājoties ar šādiem vārdiem? Pati runā par kkādām novešanām līdz pašnāvībai, bet svešas sievietes bērnus saukā par resniem krokodiliem. Svētā atradusies. :D
Skaties, ka pašai nenāk atpakaļ viss. Ja tik vāji nervi, moška nesēdi šeit?
04.08.2023 09:19 |

Reitings 112
a ko tad es tādu daru? viss normāli.
šobrīd taisu kolāžu ar cūkmenu un tiem resnajiem trollēniem side by side, lai varat paskatīties cik līdzīgi. kā var ielikt bildi kā bildi, nevis linku?
04.08.2023 09:22 |

Reitings 8354
Reģ: 13.04.2022
vilkluse @ 04.08.2023 09:22
a ko tad es tādu daru? viss normāli.
šobrīd taisu kolāžu ar cūkmenu un tiem resnajiem trollēniem side by side, lai varat paskatīties cik līdzīgi. kā var ielikt bildi kā bildi, nevis linku?

Neko, vienkārši esi sieviete (laikam), kurai liekas normāli pilnīgi ne pa tēmu aizskart bērnus. Viss fine. Varbūt tieši Tev nevajadzētu vairoties?
04.08.2023 09:25 |

Reitings 24637
amoreamore @ 04.08.2023 09:25

Neko, vienkārši esi sieviete (laikam), kurai liekas normāli pilnīgi ne pa tēmu aizskart bērnus. Viss fine. Varbūt tieši Tev nevajadzētu vairoties?

Nu tak pilnmēness,sen jau zināms fakts,ka “garā vājākiem” bieži tieši uz pilnmēnesi sāk braukt jumtinš ciet,rekur lielisks piemērs sāk draudēt ar pilnmēnesi un likt lāstus!
@vilkuse vienkarši diskusijai-varbūt tās tavas pamatskolas klasesbiedrenes mamma arī bija kaut ko reiz par kadu izteikusies un tada ,ka Tu uzlika lastu un tadelj Tavu klasesbiedreni velak apcela un noveda līdz pašnavibai ! Vai par šo esi aizdomajusies?
Ja ,jau reiz tagad vēli ,lai forumniecu bernus apcelj,varbūt agrak kads noveleja to pašu ari klasesbiedres mammai!
So be careful ar to ko novērojusi citiem!
Tevi taču neviens neapcel !
04.08.2023 09:38 |

Reitings 30479
Reģ: 06.11.2022

Da nav viņai nekādu bērnu, es varu saderēt. Kā Alisei Wild, kam arī traki "uztrauca" forumnieču bērni. Tukša muldēšana.
04.08.2023 09:45 |

Patīk
Reitings 15916
vilkluse @ 04.08.2023 09:09
es jums visām preteklēm novēlu (un pilnmēness vēlējumi mēdzot piepildīties), lai jūs nevarat radīt bērnus, un, ja tomēr radāt, tad, lai viņus apceļ tā kā jūs apceļat citus. vai, tā kā lielai daļai jau par vēlu, tad mazbērnus - lai kāds viņus noved līdz pašnāvībai dēļ šķībiem zobiem vai pārāk lēta telefona modeļā. un pamēģiniet tik kādam sūdzēties, ka jūsējos apceļ. jo apcelt taču ir normāli.
reku tai blondajai jau ir trīs resni krokodīli. nebūtu anglijā, kur tā ir norma, viņus gan jau par cūkmeniem saukātu, jo līdzība diez gan liela.
un luxury čiksa pati tāds krokodīls, ka tur nav jāmin, kādi būs bērni, ja vispār būs. lielāku zirga ģīmi grūti atrast

Tev nevajag terapiju, Tev vajag psiheni.
04.08.2023 09:50 |

Reitings 112

tev nav tūlīt jādzemdē gadījumā? taču 9 grūtniecības mēnesis jau. ceru, ka līdz laikam, kad piedzims, atradīšu tevi internetā, lai varu atrast bildes un apskatīt, vai tavā dzīvē viss ir perfekti. nevajadzētu būt grūti atrast 96/97.gadā dzimušu sievieti, kura ļoti jauna apprecējās Turcijā, ir ar lieko svaru un dzelteniem zobiem, un surprise surprise, kurai nav draugu.
04.08.2023 10:04 |

Reitings 112
u.62cd5b2a78696 @ 04.08.2023 09:50

Tev nevajag terapiju, Tev vajag psiheni.

omg, kurš nu būtu runājis. 10!!! gadi forumā un 11447 komentāri!!
dzīvē vispār nav neviena, ar ko parunāt, ja?
04.08.2023 10:06 |

Patīk
Reitings 15916
vilkluse @ 04.08.2023 10:06

omg, kurš nu būtu runājis. 10!!! gadi forumā un 11447 komentāri!!
dzīvē vispār nav neviena, ar ko parunāt, ja?

Pie oftalmologa arī aizej pie reizes 🤣 Komentāru skaitu var redzēt pavisam citā vietā. Portālā esmu mazliet vairāk nekā gadu. Un, tā kā ļoti reti rakstu palagus, pilnīgi normāls cipars.
Jūs visas pokemones ar to savu "atradīšu tevi" utt. reāli sākat palikt smieklīgas. Viena lieta ir reizi/divas dienā apskatīt konkrētā cilvēka storijus un par tiem parunāt. Pavisam cita- rakt laukā pilnīgi nepazīstamus cilvēkus, lai apsmietu.
Viuuuu-viuuuuu (psihenes sirēna).
04.08.2023 10:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits