vilkluse @ 03.08.2023 23:05
lūdzu, vācies uz cālī un publicē tur kādu pašas sarakstītu dzejoli, vai pastāsti kādu sapni par kivičiem redzēji šonakt.
realitāte ir tāda, ka vidējai ar kivičiem apsēstajāi durai ir ap 40. un kiviči kaut ko interesantu izdara max 1x 3 mēnešos. pārējo laiku tiek apspriests kā "Keitija ir sapratusi, kāds tēvs ir mēls un nekad vairs netiksies" bet nedēļu pēc tam ir māsas dzimšanas dienā, "Kiviču neviens nekur neaicinās", bet viņš uzstājās vairākās vietās pat vienas dienas ietvaros, "grupas biedriem kauns", bet grupas biedri nekur nepazūd.
īsāk - pašas kaut ko izfantazē un tad vārās savā sulā, vai piemin to vienu "luxury" hashtag pie instagram bildes pirms 3 gadiem. un NEBEIDZ STALKOT.
es zinu, ka ir grūti aptvert, ka "fck, es jau cik gadus pavelkos līdzi pilnīgi debīlām pašizdomātām teorijām" bet nu kaut kad tākā vajadzētu smadzenēm atjēgties, ka ir interesantākās lietas par Lienes kivičas vai Jeļenas storijiem, kas jāizķidā līdz pēdējam un jāizpēta katra attēlā redzamā detaļa, lai varētu kaut ko uzdirst
lūdzu, vācies uz cālī un publicē tur kādu pašas sarakstītu dzejoli, vai pastāsti kādu sapni par kivičiem redzēji šonakt
SantaBarbara @ 02.08.2023 21:35
Esmu šo jau teikusi,bet manuprāt dažas meitenes nodod rakstības stils un vārdu lietojums un tie saucamie key words
Otra lieta veidojot teikumu,salikt to ,tā kā pa taisno no rus-lat tulkotu,negribu teikt tieši kuri vardi/teikumi nodod,jo tadas stila klūdas ir arī Jelenai pašai,bet kas zin varbut sakritiba…
es jau aizrādu šad tad, bet neviens mani neklausa😁fifinators @ 03.08.2023 23:46Negribat uztaisīt statistiku - cik šajā diskusijā ir komentāri par Karadžanu un cik ir vienkārši plēšanās savā starpā? ?
vilkluse @ 03.08.2023 23:05
lūdzu, vācies uz cālī un publicē tur kādu pašas sarakstītu dzejoli, vai pastāsti kādu sapni par kivičiem redzēji šonakt.
realitāte ir tāda, ka vidējai ar kivičiem apsēstajāi durai ir ap 40. un kiviči kaut ko interesantu izdara max 1x 3 mēnešos. pārējo laiku tiek apspriests kā "Keitija ir sapratusi, kāds tēvs ir mēls un nekad vairs netiksies" bet nedēļu pēc tam ir māsas dzimšanas dienā, "Kiviču neviens nekur neaicinās", bet viņš uzstājās vairākās vietās pat vienas dienas ietvaros, "grupas biedriem kauns", bet grupas biedri nekur nepazūd.
īsāk - pašas kaut ko izfantazē un tad vārās savā sulā, vai piemin to vienu "luxury" hashtag pie instagram bildes pirms 3 gadiem. un NEBEIDZ STALKOT.
es zinu, ka ir grūti aptvert, ka "fck, es jau cik gadus pavelkos līdzi pilnīgi debīlām pašizdomātām teorijām" bet nu kaut kad tākā vajadzētu smadzenēm atjēgties, ka ir interesantākās lietas par Lienes kivičas vai Jeļenas storijiem, kas jāizķidā līdz pēdējam un jāizpēta katra attēlā redzamā detaļa, lai varētu kaut ko uzdirst
vilkluse @ 04.08.2023 07:50man pamatskolā klasē gāja viena nedaudz īpatnēja meitene. visi viņu nenormāli apcēla, apsaukāja, pazemoja. es it kā viņu neapcēlu (vismaz neatceros), bet es viņu nekad neaizstāvēju, lai gan būtu varējusi.
nesen viņa uztaisīja pašnāvību. un es bieži aizdomājos kā būtu bijis, un vai viņa vēl būtu šeit, ja kaut viens cilvēks būtu viņai palīdzējis. un tad es aizdomājos par to, ka mēs taču toreiz skolā visi bijām bērni, ka kāds pieaugušais varēja iejaukties. bet realitātē tādi pieaugušie, uz kuriem bērni paļaujās, sēž šitādos forumos un apmētā citus ar sūdiem.
un es pati iespējams esmu pretīga, jo man liekas OK uzrakstīt kādu komentāru par kubasovu stulbumu, pārkeres 25llp grāmatu, par suņu atdevējām un kaut kādām zanēm, kas melo, lai pārdotu savus kursikus.
bet grūti atrast pretīgākus cilvēkus kā tos, kas konsekventi ņirgājas par cilvēkiem, kuriem jau tā nav viegli. sorry, bet Liene nav vesela, arī Jeļena līdz galam nav. un es nezinu, cik ētiski ir tādus cilvēkus apcelt tā, lai viņiem paliktu vēl sliktāk.
redzams, ka pašas slimas. normāli cilvēki tā nedara. es nākammēnes sākšu iet uz terapiju. iesaku jums arī, jo paliek baisi par to, kādi izaugs jūs bērni
vilkluse @ 04.08.2023 09:09es jums visām preteklēm novēlu (un pilnmēness vēlējumi mēdzot piepildīties), lai jūs nevarat radīt bērnus, un, ja tomēr radāt, tad, lai viņus apceļ tā kā jūs apceļat citus. vai, tā kā lielai daļai jau par vēlu, tad mazbērnus - lai kāds viņus noved līdz pašnāvībai dēļ šķībiem zobiem vai pārāk lēta telefona modeļā. un pamēģiniet tik kādam sūdzēties, ka jūsējos apceļ. jo apcelt taču ir normāli.
reku tai blondajai jau ir trīs resni krokodīli. nebūtu anglijā, kur tā ir norma, viņus gan jau par cūkmeniem saukātu, jo līdzība diez gan liela.
un luxury čiksa pati tāds krokodīls, ka tur nav jāmin, kādi būs bērni, ja vispār būs. lielāku zirga ģīmi grūti atrast
vilkluse @ 04.08.2023 09:22a ko tad es tādu daru? viss normāli.
šobrīd taisu kolāžu ar cūkmenu un tiem resnajiem trollēniem side by side, lai varat paskatīties cik līdzīgi. kā var ielikt bildi kā bildi, nevis linku?
amoreamore @ 04.08.2023 09:25
Neko, vienkārši esi sieviete (laikam), kurai liekas normāli pilnīgi ne pa tēmu aizskart bērnus. Viss fine. Varbūt tieši Tev nevajadzētu vairoties?
Neko, vienkārši esi sieviete (laikam), kurai liekas normāli pilnīgi ne pa tēmu aizskart bērnus. Viss fine. Varbūt tieši Tev nevajadzētu vairoties?
vilkluse @ 04.08.2023 09:09es jums visām preteklēm novēlu (un pilnmēness vēlējumi mēdzot piepildīties), lai jūs nevarat radīt bērnus, un, ja tomēr radāt, tad, lai viņus apceļ tā kā jūs apceļat citus. vai, tā kā lielai daļai jau par vēlu, tad mazbērnus - lai kāds viņus noved līdz pašnāvībai dēļ šķībiem zobiem vai pārāk lēta telefona modeļā. un pamēģiniet tik kādam sūdzēties, ka jūsējos apceļ. jo apcelt taču ir normāli.
reku tai blondajai jau ir trīs resni krokodīli. nebūtu anglijā, kur tā ir norma, viņus gan jau par cūkmeniem saukātu, jo līdzība diez gan liela.
un luxury čiksa pati tāds krokodīls, ka tur nav jāmin, kādi būs bērni, ja vispār būs. lielāku zirga ģīmi grūti atrast
u.62cd5b2a78696 @ 04.08.2023 09:50
Tev nevajag terapiju, Tev vajag psiheni.
vilkluse @ 04.08.2023 10:06
omg, kurš nu būtu runājis. 10!!! gadi forumā un 11447 komentāri!!
dzīvē vispār nav neviena, ar ko parunāt, ja?