vilkluse @ 02.08.2023 22:05nez, man ir bijuši apkārt krievvalodīgi cilvēki, bet latviski runājot visi teica "laineris". varbūt veci cilvēki, tādi minime un Elīnas vecumā, saka strelkas. jaunieši tā nesaka
Bambusiks @ 03.08.2023 20:06Ja ne pati lasa, tad 100% kāds atstāsta.nu pārāk daudz sakritības.
Aprunā laineri , laineri vairs nelieto( nu kādu mirkli)
Vīrs nav vest ārpus Imantas, hops un aizvests
Meitenes rakstīja, liec telefonu nost un baudi laiku ar vīru, un hops jau cik ilgi nav IG.
Mc.Queen @ 03.08.2023 20:21Ja cilvēks pāršēro katru dzeltenās preses rakstiņu par sevi, ir skaidrs, ka lasa šeit par sevi un priecājās, ka tiek pieminēta, nav aizmirsta.
Vismaz šeit par viņu vēl runā, jo šoviņu sakarā dzeltenajā presē sen nekas nav bijis par šo spožo debesu zvaigzni.
Tāpēc arī šeit ir Jeļenas tabors, kas regulāri viņu aizstāv, lai tikai diskusija neaizietu dabīgā nāvē un Karadžana netiktu aizmirsta. Pašas aizstāves šo diskusiju uztur, ar putām uz lūpām aizstāvēdamas luxury lifestyle feikotāju. ?
maire @ 03.08.2023 20:28
Kas to būtu teicis. Smiekls nāk! Kad šī tēma sāk grimt, tu esi viena no tām, kura nespēj atturēties neieskribelējot līdzi Hiacintes zobgalībām. Paskaiti sevis atstātos komentārus šeit un Ietekmeļu tēmā attiecībā par Karadžanu. Nekad nevari noturēties ar putām uz lūpām kaut ko riebīgu neuzrakstīt.
u.62cd5b2a78696 @ 03.08.2023 20:45
Atpi*ies, nelaime! Tikko ienācu forumā, jau veselos 2 komentāros pieminēta ?♀️?
maire @ 03.08.2023 20:48
To pašu varētu pateikt arī tev un citām attiecībā pret Karadžanas nolikšanu. Atpi*aties nelaimes, jums neviens pistoli pie deniņiem netur un neliek blenzt viņas kontā! ☺
draudziņ, staigā pa citiem forumiem, ja tev te nepatīk😁maire @ 03.08.2023 20:48
To pašu varētu pateikt arī tev un citām attiecībā pret Karadžanas nolikšanu. Atpi*aties nelaimes, jums neviens pistoli pie deniņiem netur un neliek blenzt viņas kontā! ☺
Mc.Queen @ 03.08.2023 20:23Maire, es vismaz redzu, ka mīnusi ir 3. Būs vēl kāda heitere. :D
Mc.Queen @ 03.08.2023 20:48maire, nu tiešām nav ko darīt kā skaitīt cik komentārus par ko esmu ierakstījusi. Man šajā diskusijā 9 komentāri, Tev 8 (speciāli paskatījos). Ko nu? :D
Tev Karadžana maksā par to ka tā kā jēriņš viņu te aizstāvi? Droši vien….ja pēc tam neatliek naudiņa pat sabiedriskajam transportam.
ZeltaZobs @ 03.08.2023 21:00
Es reti šeit ienāku, bet esmu pamanījusi, ka Jeļenas aizstāvēm dikti patīk mest aci heiteru profilos un analizēt cik komentāru tad katra ir ierakstījusi šeit vai citur.
Un Kiviču diskusijā ir aizrāvušās pusmūža sievietes, kuras ir aizmirsušas, ka realitātes šovs ir beidzies pirms 2 gadiem un tā viņas tur bārā viena otrai mēģina iestāstīt, ka uzvedas normāli.
TuunEs @ 03.08.2023 22:02
wtf :D
ir ok apspriest interesantus notikumus, apdirst cilvēkus, kuri publiski zīmējas ar savu stulbumu, bet stalkot un bez apstājas kādu nodirst par katru sīkumu, nav normāli.
MiniMe33 @ 03.08.2023 22:26Skaidrs ka Jełenas aizstàvèm te ir cits level pavisam. Liekas Jełenai tàdas fanes vismaz kà Beyonce. Zin cikos Jełena nopiržàs un kàpèc Śvekets dàvina vienu pukji… zin cikos kad kurš storijs ielikts, kada mape kadas bildes jamekle… hmm, lai par ko es nefanotu , nevienu profilu neparzinu, tikai savu un sava vira :D
Domaju vienkarsi visam pofig ka Jelena te nemas no desmit profiliem, un ignore acimredzamo faktu, jo vnk smiekligi pakaitinaat, jo jebkadam komentam par Jelenas profilu bus preti desmit paskaidrojumi un uzdirsieni no lielajam faneem. Cerams tas fanes uz dz d ir ieaicinatas, un vares mums siki smalki izstastit ko kad un kapec Jelenais kurs uzdavinaja, cik maksaja, kur pirka, ko eeda ko dzeera un cikos gulet aizgaja :D
Tuana @ 03.08.2023 22:31
Jap, tieši to pašu nodomāju - wtf. Un:
Lūk, tieši Kiviči konkrēti ietilpst tajā “cilvēki, kuri publiski zīmējas ar savu stulbumu” kategorijā. Viņi to dara vienkārši katru dienu.
Un 30 - tas laikam pusmūža sākums. Nu, atkarībā, cik katrs sataisījies dzīvot, protams.