vilkluse @ 02.08.2023 22:05nez, man ir bijuši apkārt krievvalodīgi cilvēki, bet latviski runājot visi teica "laineris". varbūt veci cilvēki, tādi minime un Elīnas vecumā, saka strelkas. jaunieši tā nesaka
vilkluse @ 02.08.2023 22:05nez, man ir bijuši apkārt krievvalodīgi cilvēki, bet latviski runājot visi teica "laineris". varbūt veci cilvēki, tādi minime un Elīnas vecumā, saka strelkas. jaunieši tā nesaka
vilkluse @ 02.08.2023 21:58
man tieši otrādāk liekas, ka tos smagākos naidīgos komentārus raksta vieni un tie paši cilvēki, kas savā starpā saistīti, jo man liekas aizdomīgi, ka pēkšņi visi izmanto vārdu "strelkas", jo parasti to sauc par laineri. es to vārdu esmu dzirdējusi tikai Jeļenas kontekstā ?
un reāli Jeļenai vienīgajai no kaut kādiem random influencerim ir tik daudz hate un pat pašai sava diskusija. Ietekmeļu diskusijā ir kādi komentāri par konkrētām situācijām, notikumiem. nevienam citam tur netiek apspriests katrs story, izpētīts no kurienes maisiņi un kādā mašīnā brauc, jo nu tas ir slimi, tā stalkot.
Didrihsone ir vienk milzīgs klauns un neskaitās. Un Kiviču diskusijā ir aizrāvušās pusmūža sievietes, kuras ir aizmirsušas, ka realitātes šovs ir beidzies pirms 2 gadiem un tā viņas tur bārā viena otrai mēģina iestāstīt, ka uzvedas normāli.
long story short, ir ok apspriest interesantus notikumus, apdirst cilvēkus, kuri publiski zīmējas ar savu stulbumu, bet stalkot un bez apstājas kādu nodirst par katru sīkumu, nav normāli.
ja matos drīz sāks likt rinķus un lietos vārdu- bombīgi- tad toč😁SantaBarbara @ 02.08.2023 21:42Vēl viena lieta ,pēdējos paris mēnešus skatos Jelenu un man tāda sajūta,ka man vina kaut ko atgådina ,bet nevar saprast ko…
Un šodien es sapratu,ko man vina atgādina -Didru!
Agrāk Jelena runāja mierīgā/monotonā balsī,vienmēr bija ar glanci un estētiku un maz emocijam (ísti neizrādija)
Tagad ir atraktīva,smejas,dejo pie operas,cep karbonādes,dzied,rāda kulināros šedevrus,ir mainijusies balss intonācija -un man nezinu kādēl ,bet atsit didriki,vienīgi drēbes nepārdod,vēl kādai tā liekas?
Ivy Blanks @ 02.08.2023 23:11Es arī pamanīju, ka viņai saturs ir mainījies. Iespējams izgāja kaut kādus "influeneru kvalifikācijas kursus" vai darbs ar psihologu. Agrāk filmēja tikai Stefāniju vai saldumus, sevi gandrīz nekad nerādīja. Pēc tam vualā un parādījās bez kosmētikas un filtriem ar to, ka ir pieņēmusi sevi. Neatceros, kad tas bija bet tieši pēc tam sāka sevi filmēt un sākās vismaz kaut kāda daudzveidība. Kādam var patikt, kādam nepatikt, bet vismaz ir ko paskatīties.
SantaBarbara @ 02.08.2023 21:42Vēl viena lieta ,pēdējos paris mēnešus skatos Jelenu un man tāda sajūta,ka man vina kaut ko atgådina ,bet nevar saprast ko…
Un šodien es sapratu,ko man vina atgādina -Didru!
Agrāk Jelena runāja mierīgā/monotonā balsī,vienmēr bija ar glanci un estētiku un maz emocijam (ísti neizrādija)
Tagad ir atraktīva,smejas,dejo pie operas,cep karbonādes,dzied,rāda kulināros šedevrus,ir mainijusies balss intonācija -un man nezinu kādēl ,bet atsit didriki,vienīgi drēbes nepārdod,vēl kādai tā liekas?
Kenty @ 03.08.2023 11:37Vienā reizē kautkādos jautājumos anonimajos par Elinu tika uzdots jautājums,tikai neatceros kāds.Jelena teica ,ka par to cilveku neintresejas un viņām pilnigi dažādas vērtibas un daudzkur neatbalsta ricību.Kautka tamlidzigi bija atbilde.Ka tad viņa atdarinātu Didrihsoni.Varbut no kāda cita iedvesmojās,vai neapzināti meģina veikt korekcijas kontentā un sanāk lidzigi,influenceri ir ļoti daudz un daļa lidzigi viens otram
Ivy Blanks @ 03.08.2023 12:14
Jā, sekotājos var redzēt, ka neseko miss Didī. Vispār man izskatās, ka kamera ir par zemu, tāpēc cenšas ielīst kamerā. Vairākas reizes arī tālāk atiet. Kur vispār šīsdienas story ar dāvnām?
Ivy Blanks @ 03.08.2023 12:14
Jā, sekotājos var redzēt, ka neseko miss Didī. Vispār man izskatās, ka kamera ir par zemu, tāpēc cenšas ielīst kamerā. Vairākas reizes arī tālāk atiet. Kur vispār šīsdienas story ar dāvnām?
SantaBarbara @ 03.08.2023 12:59
Sanda Krasta arī “nesekoja “ Polinai,bet tur vispar bija saturs konkrets copy/paste!
Ok,protams varbūt sagadīšanās,ka līdzīgs saturs vai no kādas citas influenceres ,daudzas jau principā ir copy/paste.
Mc.Queen @ 03.08.2023 14:01Karadžana jau arī šeit nesēž un nelasa, bet kā tauta pieminēja, ka Ševkets nav katrreiz pie pieminekļa vests, uzreiz bija storijs ar visiem pierādījumiem. ?
Un brauciens ar taxi uz Vecrīgu!