Danuta @ 31.07.2023 19:25Par Jeļenas labajām gatavošanas prasmēm varējām pārliecināties, kad viņa miltus maisīja kopā ar olām. Superīgi pļockainas karbonādes sanāca, pie tam vēl jēlas. Visīstākā pavārīte. ?
Danuta @ 31.07.2023 19:25Par Jeļenas labajām gatavošanas prasmēm varējām pārliecināties, kad viņa miltus maisīja kopā ar olām. Superīgi pļockainas karbonādes sanāca, pie tam vēl jēlas. Visīstākā pavārīte. ?
SantaBarbara @ 31.07.2023 19:35
Vienu dienu rādija mafinus ar glazūru ,godīgi sakot nodomāju ,ka mazā Stefānija dekorējusi ar balto šokoladi un pērlēm,bet nē Jelena lepni uzsvēra,ka pati izdekorējusi…
sinddyy @ 31.07.2023 18:48
Viņa nedzīvo Jelgavā. Un tās nav glaunākās vietas, ko tu mini, ja tur ir bērnu stūrīši. ;))) Nesmīdi, gribi pati iztaisīties par tādu Hiacinti, tikai pašai ne grama zināšanu par restorānu klasēm. Pa īstam glaunākos restorānos nav nekādu bērnu stūrīšu, uz tādām vietām ar maziem bērniem nemaz nenāk, jo viss ēdināšanas pasākums aizņem ne mazāk par 2 stundām.
sinddyy @ 31.07.2023 18:56
Par sugar daddy adresē labāk BalamuteiSallijai, viņa mums ir specs kā pareizi aptīt ap pirkstu tādu, kas jau "smako pēc nāves". ?
Bet nopietni, Parīzē viņi gāja uz Laduree, vēl tur bija kaut kādas kafejnīcas. Nemaz jau nav tā, ka nekur nesper kāju. ;)
Ivy Blanks @ 31.07.2023 19:03
Šis vispār ir max stulbākas, ko esmu lasījusi, un kā vispār kaut ko tādu varēja ienākt prātā sasaistīt ? viņas iepirkumu grozs mūždien sastāv tikai no snekiem, ne reizi tur neredzēju vistu. Pa veikaliem viņa mūždien staigāja kā traka ? arī iepriekšējo pus gadu nevis tikai pēdējās 3 dienas, bet katrs jau redz tikai to, ko pats grib redzēt. Un kur pierādījums, ka negāja kopā ar vīru uz veicīti iepirkties? Man liekas, tas ir tikai normāli, un, cik novērots, man liekas, viņš tieši no tiem, kas neļautu sievietei nēsāt smagumus, un pats par visu parūpētos.
u.62cd5b2a78696 @ 31.07.2023 19:43
Jā, tie izskatījās kapitāli apkončīti. Cilvēks laikam nav dekorējis piparkūkas, ja šādi sanāk...
Standby @ 31.07.2023 20:08Marija Jansone gatavo labi! Ne jau Jeļena. Jeļena gatavo viduvēji, nekādu kulinārias brīnumus netaisa, viss uz ātro.
Tā viena rozā hrizantēma.. vai tiešām tā bija jāliela?
Ivy Blanks @ 31.07.2023 19:42
Nu šis arī ir max stulbi, ja tu redzēji tikai vienu recepti, kas tev nepatika, un tagad balstīt to uz visām viņas spējām. Es gan skatos katru dienu, ko viņa gatavo, un pārliecinos, ka man pat ir ko paņemt no tā visa. Vēlreiz atkārtošos, gatavo viņa labi un daudzveidīgi.
Standby @ 31.07.2023 20:08Marija Jansone gatavo labi! Ne jau Jeļena. Jeļena gatavo viduvēji, nekādu kulinārias brīnumus netaisa, viss uz ātro.
Tā viena rozā hrizantēma.. vai tiešām tā bija jāliela?
es sāku piekrist forumniecēm, ka nav viņa viņam vienīgā… attiecības nekādasSaturns @ 31.07.2023 21:16Es brīnos. Ir vasara, viņi varēja paņemt nomas auto, aizbraukt kaut uz kādu lielāku parku, mazo uz kādām atrakcijām...
Scandinavian @ 31.07.2023 19:48
Diez abi par zaķi brauktu sabiedriskajā?
Saturns @ 31.07.2023 21:16Es brīnos. Ir vasara, viņi varēja paņemt nomas auto, aizbraukt kaut uz kādu lielāku parku, mazo uz kādām atrakcijām...
bija, bija kaut kur storijs, ka ir pie Brīvības pieminekļa.Mc.Queen @ 31.07.2023 21:41Es tiešām nesaprotu, kāpēc tad, kad atbrauc turks, viņa viņam neko neparāda?
Eifeļtorņa dēļ katru reizi Parīzē jāpaliek hotelī centrā. Svēta lieta.
Bet Rīgā viņi vispār ir centrā bijuši?
Tikai viņas vienas guļamistabas dzīvoklis un piemājas bērnu laukums vai Imantas veloceliņš… Ševkets vispār zina, ka Rīga nav tikai Imanta? ?
Nu jā, uz centru ar sabiedrisko jābrauc…negribas jau turkam rādīt kā pa zaķi brauc.