Kalnos @ 22.07.2023 10:30[https://failiem.lv/filebrowser#/D;/view/unavk7my8
Tā lūk jādara .
Raita ir sliktāka par mums. Forumu nevar salīdzināt ar to ko viņa darīja agrāk pret citām sievietēm. Un skatoties, kā viņa uzbrūk visu laiku Karadžai, saprotu, ka nemaz nav mainījusies, tikai fasādi uzfrišinājusi. Pašas ar Elīnu lepni meta te savus profilus, tikai abas nedomāja, ka viss izvertīsies ta kā tas izvērtās. Redz cik daudzas zin Raitas dabu.amoreamore @ 22.07.2023 10:05Es vispār pazaudēju saikni, kādēļ te sāka tik ļoti runāt par Raitu? Ko viņa ir izdarījusi sliktāku par mums pārejām? Nodirš svēto grālu Karadžanu? Nuuuu, mēs te daudzas neesam labākas citās diskusijās.
kapriza__ @ 22.07.2023 10:44Raita ir sliktāka par mums. Forumu nevar salīdzināt ar to ko viņa darīja agrāk pret citām sievietēm. Un skatoties, kā viņa uzbrūk visu laiku Karadžai, saprotu, ka nemaz nav mainījusies, tikai fasādi uzfrišinājusi. Pašas ar Elīnu lepni meta te savus profilus, tikai abas nedomāja, ka viss izvertīsies ta kā tas izvērtās. Redz cik daudzas zin Raitas dabu.
amoreamore @ 22.07.2023 11:05
A ko viņa darīja un kāpēc visi viņu zina? :D
maire @ 22.07.2023 11:08
Pašķir pāris lapas uz atpakaļu un izlasi, tieši tāpat kā tu ar azartu lasi ķengas par Karadžanu.
ok, ņemu savus vārdus atpakaļ! Ja pašas vēlas publicitāti, tad tā arī sanāk😁vilkluse @ 22.07.2023 09:42tak viņas pašas te savas identitātes noplūdināja, jo baigi lepojās ar paveikto.
ja manu vārdu un uzvārdu iegooglējot meklētājā parādītos saite uz šo forumu, es no kauna zemē ielīstu un pētītu kā var nomainīt vārdu. bet šitās duras nu tik lepnas, tiiik lepnas, ka gadiem vajā un internetā apsaukā vēl vienu tādu pašu jukušo, ka pašas savas bildes te profilos liek un savu instagram nopludina.
tak aizejiet pie terapeita.
ok, tad ir citādāk.Uvavy @ 22.07.2023 10:26
Ja neesi ievērojusi, Elīna savās profila bildēs liek savas personīgās bildes. Ja viņai negribētos savas bildes forumā, tad tā nedarītu. Kā arī iepriekš viņa nemitīgi spraucās ietekmeļu diskusijā ar savu IG. Savukārt Raita aicināja publicēt viņas IG, uz ko atsaucās viņas draudzene Elīna, nopublicēja Raitas profilu un Raita bija par to priecīga. Neviens nepublicē šeit to cilvēku profilus vai bildes, kuras pašas to nav publicējušas forumā.
u.62cd5b2a78696 @ 22.07.2023 10:15Labāk ejam, sabalsojam, kur Ļenai dzimpuka torti sūtīt.
cik ilgi domāji?Es te esmu neitrāla,man vienkārši intresrē cik ilgi tadu tekstu domājiMiniMe33 @ 22.07.2023 15:52Okej atdzīstos, man besī Jeļena jo Švekets sākumā gribēja mani precēt, bet diemžēl esmu precēta un nācās teikt lai uzgaida, mana sirds salūza milions gabalos kad ieraudziju , kā mans šarmantais Švekets jau gozējas blakus izskatīgajai bārbijai Jeļenai, diemžēl kopš tās dienas stalkoju Jeļenu un apskaužu katru viņas Šveketa dāvināto makrūnu.
Esmu šo akmeni no sirds novēlusi, lēnām esmu tikusi pāri šim faktam un apsolos vairs neko sliktu par Šveketa sievu neteikt. Diemžēl Švekets savu izvēli ir izdaijis un lai viņiem viss jauki.
Kenty @ 22.07.2023 16:32cik ilgi domāji?Es te esmu neitrāla,man vienkārši intresrē cik ilgi tadu tekstu domāji
MiniMe33 @ 22.07.2023 15:52Okej atdzīstos, man besī Jeļena jo Švekets sākumā gribēja mani precēt, bet diemžēl esmu precēta un nācās teikt lai uzgaida, mana sirds salūza milions gabalos kad ieraudziju , kā mans šarmantais Švekets jau gozējas blakus izskatīgajai bārbijai Jeļenai, diemžēl kopš tās dienas stalkoju Jeļenu un apskaužu katru viņas Šveketa dāvināto makrūnu.
Esmu šo akmeni no sirds novēlusi, lēnām esmu tikusi pāri šim faktam un apsolos vairs neko sliktu par Šveketa sievu neteikt. Diemžēl Švekets savu izvēli ir izdaijis un lai viņiem viss jauki.
Nu re, nekas nav mainījies -sapuvusi no iekšiņas.MiniMe33 @ 22.07.2023 15:52Okej atdzīstos, man besī Jeļena jo Švekets sākumā gribēja mani precēt, bet diemžēl esmu precēta un nācās teikt lai uzgaida, mana sirds salūza milions gabalos kad ieraudziju , kā mans šarmantais Švekets jau gozējas blakus izskatīgajai bārbijai Jeļenai, diemžēl kopš tās dienas stalkoju Jeļenu un apskaužu katru viņas Šveketa dāvināto makrūnu.
kapriza__ @ 22.07.2023 18:40Nu re, nekas nav mainījies -sapuvusi no iekšiņas.
SantaBarbara @ 22.07.2023 12:19
Vēl viena influencere díc sadarbibu!Varbut , lai “kukas gardas” uzcep vel vienu kúku,kas iespejams nebus pietiekoši baltā toní???un ratos vedot izjuks ?
Bambusiks @ 22.07.2023 20:57Kas Stefānijai šodien mugurā?
Bikses uzlocītas, krekliņš uzlocīts un atkal tas ciku cakas. Nu bāc, Jeļena ja lasi, nu ģērb bērnu normāli, drīz viņu sāks apsmiet un bērnam būs kompleksi.
SantaBarbara @ 22.07.2023 21:05
Izskatas ,ka Stefanijai sodien visas drebes 3 izmerus par lielu vienkarshi uzvilktas!
Bet nu Jelena teica ,ka meita parasti pati nes no skapja ,ko grib vilkt ! Pienemsim,ka berna velme .