jūs te tagad piespamojat visu. Es par Barbie Karadžanu te ienācu lasīt. 😁Ugunsmeita @ 21.07.2023 19:03Ir daudz meiteņu kuru identitāti “netīšām” kāds atklāj, bet te gan liekas ka ir tik “smags grāvis”!!! Parasti forumnieces uz šo visu “atklāšanu” ir visai labvēlīgas, bet te Elīna un Raita pamatīgi sabradātas.?
K A R M A! ❤️?
Kur ir tās mobingistes? Apdrisējas? Pašpārliecinātās? Ar dzīvi apmierinātās? ???
Abas gatavo “bit*h” rakstus, ka ir tik “bagātas” ka viss pofig, ar dzīvi “apmierinātas”, kārtējos melus utt? ??
MiniMe33 @ 21.07.2023 19:23Vai vienkarši man šodien nav garigais te kaut ko rakstit…
Citu dienu ?
Iespējams tiem, kas neseko jūsu īpašajām sarunām un tiešām neko nesaprot, no malas izskatās, ka psihopātes uzbrūk vārgākajām.kapibara @ 22.07.2023 08:01
Ko Tu dirs ar vienvārd sakot. ???
Anonīmā foruma nemitīgi publiskot citu lietotāju foto,un datus ir psihiski slima cilvēka rīcība.Tas nozīmē ka cilvēks nespēj,un nemāk adekvāti oponēt.Vārdotāja @ 22.07.2023 09:31Iespējams tiem, kas neseko jūsu īpašajām sarunām un tiešām neko nesaprot, no malas izskatās, ka psihopātes uzbrūk vārgākajām.
Un forumnieču fotogrāfiju publicēšanu es totāli nosodu! Reti stulba rīcība, kas daudz ko atklāj par personu, bet gan jau tai, kas to darīja- nebija izejas un citu variantu?
Un variet mīnusot, cik vēlaties, bet visam ir robežas.
Te uzzināt datus citām ja ļoti grib nav it nekādu problēmu .Pašas jūs visu stastat ,no kurnies ,ko darat,kāda matu krasa bērni un etc. Daža pat nesen pamanījās te un ceļojumi grupa fb uzdot vienu un to pasu jautājumu .Taču te ir anonīms forums un jāmāk adekvāti oponēt . Pie tam ,man personīgi pilnīgi vienaldzīgi kas, kura ir dzīvē .Tad jāiet uz fb vai draugiem.lv dažām runāties .vilkluse @ 22.07.2023 09:42tak viņas pašas te savas identitātes noplūdināja, jo baigi lepojās ar paveikto.
ja manu vārdu un uzvārdu iegooglējot meklētājā parādītos saite uz šo forumu, es no kauna zemē ielīstu un pētītu kā var nomainīt vārdu. bet šitās duras nu tik lepnas, tiiik lepnas, ka gadiem vajā un internetā apsaukā vēl vienu tādu pašu jukušo, ka pašas savas bildes te profilos liek un savu instagram nopludina.
tak aizejiet pie terapeita.
u.62cd5b2a78696 @ 22.07.2023 10:15Labāk ejam, sabalsojam, kur Ļenai dzimpuka torti sūtīt.
Kalnos @ 22.07.2023 10:08Tās kas te nemitīgi publisko citu datus ir reāli smieklīgas. Uzreiz saprotams ka trako no dusmām,bet nemāk ar faktiem adekvāti oponēt . Nu goda vārds smaidu izraisa .
Nekad neietu lasīt,rakstīt tur kur man būtu ja uzzina kauns .Sevi nevērtēju tik zemu. Nu uzzinas,nu un? Mazāk jādomā par citiem,ko tauta padomās. Jādara kā pašam gribas .Nu klaču sieviešu foruma sēdi,nu un?vilkluse @ 22.07.2023 09:42tak viņas pašas te savas identitātes noplūdināja, jo baigi lepojās ar paveikto.
ja manu vārdu un uzvārdu iegooglējot meklētājā parādītos saite uz šo forumu, es no kauna zemē ielīstu un pētītu kā var nomainīt vārdu. bet šitās duras nu tik lepnas, tiiik lepnas, ka gadiem vajā un internetā apsaukā vēl vienu tādu pašu jukušo, ka pašas savas bildes te profilos liek un savu instagram nopludina.
tak aizejiet pie terapeita.
Kalnos @ 22.07.2023 10:08Tās kas te nemitīgi publisko citu datus ir reāli smieklīgas. Uzreiz saprotams ka trako no dusmām,bet nemāk ar faktiem adekvāti oponēt . Nu goda vārds smaidu izraisa .
Vārdotāja @ 22.07.2023 09:31Iespējams tiem, kas neseko jūsu īpašajām sarunām un tiešām neko nesaprot, no malas izskatās, ka psihopātes uzbrūk vārgākajām.
Un forumnieču fotogrāfiju publicēšanu es totāli nosodu! Reti stulba rīcība, kas daudz ko atklāj par personu, bet gan jau tai, kas to darīja- nebija izejas un citu variantu?
Un variet mīnusot, cik vēlaties, bet visam ir robežas.