Ivy Blanks @ 20.07.2023 22:30Lasu tos komentārus, un nevaru iebraukt. Sakrājušies daudz jautājumi.
Pirmkārt, ironiski, ka tad, kad Karadžana uzvelk Pepco Bārbijdžemperīti, tad ir jāierēc, bet tad, kad tos pašus Pepco džemperīšus uzvelk Raabe vai Strēle, tad viss ir ok. Tad kā tur īsti ir, ir vai nav jāierēc par tiem Pepco džemperīšiem? Vai arī te jau sākas cilvēku šķirošana un diskriminācija, un viss ir atkarīgs no tā, kurš tieši uzvelk šo džemperīti?
Nākamais man nav skaidrs, kāpēc viņu dēvē par pašpasludināto bārbiju. Kurr viņa to sludināja? Vai arī jūs pašas pasludinājāt, un piedēvējat to viņai? Man izklausās pēc otrā varianta. Viss, ko es redzēju, ka viņa tikai uzvilka to džemperi. Uzreiz jāsludinās par Bārbiju? Tad jau Raabe un Strēle arī ir pašpasludinātās Bārbijas. Un tad jau visa pasaule arī.
Un nākamais, runājot par visu pasauli, labāk tad jau būtu klusējušas, ja nezinājāt par šo trendu iepriekš? Kā tikko K. izvietoja pirmos storijus ar "trendveidīgajiem" bārbijuzrakstiem, tad uzreiz jānodirš, ka tas tikai Pepco trends. Nezinot, ka tas vispār ir vispasaules trends...
Ā, un vēl. Tās Hiacintes publicētās Zaras baikas izskatās pavisam savādāk, nekā Pepco. Varbūt viņai gribējās tieši to samtaino pidžamdžemperi nevis sportisko baiku ar kapuci? Piekritīšu, ka tas samta izskatās mīlīgāks, un, ja man būtu jāizvēlas, es arī savu izvēli izdarītu Pepco labā. Nevis zīmola labā bet tajā, kas man vairāk patīk.
u.62cd5b2a78696 @ 20.07.2023 23:56
https://spoki.lv/foto-izlases/Latvijas-Barbija/689631
https://www.delfi.lv/izklaide/sovbizness/stils/ari-latvija-dzivo-barbijai-lidziga-meitene.d?id=43560009
https://www.delfi.lv/izklaide/slavenibas/citi/latvijas-barbija-jelena-turpina-dzities-pec-slavas.d?id=44201497
fioanaa @ 21.07.2023 00:09
Un ko tu ar to gribi pateikt? Viņa ko, pati par sevi tos debīlos raksteļus rakstīja, nodēvējot sevi par Bārbiju? Ja dzeltenie paši piedēvēja viņai šo titulu dēļ banāli rozās krāsas, tad nevajag tagad te atkal ne pa ķeksi zāģēt par pašpasludināto. Kārtējās dumības. Un vispār, ko tu tā viņai piesējies? Tjip Dvinskas bezgaumīgais bezstils ir labāks? Tad jau labāk par to zāģētu. ?
Noskatījos Bārbijas deju un sapratu, ka viņai sakodiens nav riktīgs- muti nevar kārtīgi aiztaisīt. Lūpas to vēl pastriprina.u.62cd5b2a78696 @ 20.06.2023 15:18Forums, kas tapis, lai atpestītu "IetekMeļu topu" no Jeļenas apspriešanas ?
Ivy Blanks @ 20.07.2023 23:35
+ man tieši liekas, ka vajag nodist tādus iekšēji sapuvušus cilvēkus, kas kaitē citiem, piemēram Didī un Kiviči ir pamatoti, Elīna hārdija arī pamatota, visus pēc kārtas nodirš, Raitai vajadzētu pa smadzenēm kārtīgi sadot, jo tieši viņas taisa lielāko mobingu. Un te dažas forumietes vēl. Nevis piekasīties tam, kā kurš izskatās. Hārdijai lūpas pretīgas, tad jā, var nodirst, jo pati tādas sataisījusi. Karadžanai lūpas šķības no dzimšanas, pati rakstīja, tad kāpēc jānodirš? Tas pats, ka šausmīgi nekorekti bija nodirst Skrīveri par viņas sejas asimetriju. Nodirst Karadžanu par to, ka nelieto filtrus, un āda sausa? Draudziņ mīļie, viņai vairs nav 18, bet par filtru nelietošanu var tikai paslavēt, nevis mobingot, ka "viņai vispār nevajadzētu taisīt storijus". Savam vecumam viņa pat izskatās ļoti labi un nevienu nenodirš publiski, nevienam nekaitē, tad kāpēc cilvēks jānodirš pilnībā ne par ko?
MiniMe33 @ 21.07.2023 10:39
Ak vai , zobus salika pati Jelena un noskrubēt tas lupas vajag , ne par skibumu es runaju. Kur gan esmu teikusi ka vinai filtri jaliek ? Mobings, ka tad mobings, vnk nepatikami skatities kad cilvekam pari lupam ta staipiga glotaina karta…
kapibara @ 21.07.2023 11:07
Bet neskaties. Wtf. ?
Tev ar varu tur acis vaļā kāds, kad ieraugi viņu? ?
Man viņa arī nepatīk, tāpēc nemaz neskatos.
Es neteiktu, ka viņa ir sapuvis čūskulēns. Kaut ko tādu baigi sliktu viņa te neraksta, viss normas robežās, nu sēž viņa forumos. Es arī sēžu, un Tu sēdi, un vēl daudzas, kas tie tāds
Highlife @ 21.07.2023 11:54
Āha. Uzule, kura savā Meitenes Anglijā grupā salika pretīgus rasistiskus izteikumus par melnādainiem vēl dzīvojot UK. Tā vietā, lai atvainotos, viņa izmeta visas dalībnieces, kuras uzdrošinājās iebilst pret (plus vēl izmeta arī visas meitenes no grupas, kurām ģimenes locekļi bija citas rases).
Sapuvis čūskulēns ir ļoti pareizs apraksts šim cilvēkam.
Uz LV pārvācās skaļi, bet atpakaļ uz UK gan klusi atbrauca.
Highlife @ 21.07.2023 11:54
Āha. Uzule, kura savā Meitenes Anglijā grupā salika pretīgus rasistiskus izteikumus par melnādainiem vēl dzīvojot UK. Tā vietā, lai atvainotos, viņa izmeta visas dalībnieces, kuras uzdrošinājās iebilst pret (plus vēl izmeta arī visas meitenes no grupas, kurām ģimenes locekļi bija citas rases).
Sapuvis čūskulēns ir ļoti pareizs apraksts šim cilvēkam.
Uz LV pārvācās skaļi, bet atpakaļ uz UK gan klusi atbrauca.
Ugunsmeita @ 21.07.2023 12:15Kas ir Raita? ?
Te par Elīnu vēl spēj izsekot “Kvēlākā Karadzanas fane, Nīdēja” bet kas pie velna ir kaut kāda Raita? ??? arī Karadznu ienīst? ? vai Raita ienīst Elīnu.??? vai Raita ir rasiste? Vina dzīvo Anglijà? Vina ir dzērāja? Par ko streso viņa? WHAT?! ???
Vispār šai Karadzanas diskusijai nav iespējams izsekot, tik daudz personāžu??
Ugunsmeita @ 21.07.2023 12:15Kas ir Raita? ?
Te par Elīnu vēl spēj izsekot “Kvēlākā Karadzanas fane, Nīdēja” bet kas pie velna ir kaut kāda Raita? ??? arī Karadznu ienīst? ? vai Raita ienīst Elīnu.??? vai Raita ir rasiste? Vina dzīvo Anglijà? Vina ir dzērāja? Par ko streso viņa? WHAT?! ???
Vispār šai Karadzanas diskusijai nav iespējams izsekot, tik daudz personāžu??
Es viņu spilgi atceros no draugiem.lv grupas Čūskas midzenis (pirms tam rakstīju, ka fb grupa, bet tas bija tik ļoti sen, kad vēl draugiem.lv bija topā). Tur arī gāja vaļā, tieši ta kā tu arī raksti- visas resnas, neglītas utt. Bet tur bija vēl trakāk, tur viņai bija sabiedrotās- Vita Brāle, ja nemaldos Milijone arī un viņas vīra topošā sieva, varbūt vel kada, bet šīs 3 bij vnk🤯. Tur netika žēlota neviena kurai viedoklis nesakrita ar šīm mobingotājām. Tur bija pirksti gaisā un sajutās tik varenas, ka bariņā varēja nodirst vajākās. Un galvenais, ka tā viņa brāļa topoša sieva bija, es pat teiktu, ka pat mūs hardluxury izskatās labāk (jā, jā, zinu cik neticami tas izklausās), bet nodirsa citas par neglītām, resnām. Un pareizi saki, lai kā ķūnētos, tāpat ta iekšiņa sapuvusi. Cik atceros, viņa pat ar to savu brāļa sievu sadirsās un kontaktu neuzturēja, 100% nevaru apgalvot, bet kaut ko tādu atceros. Laikam jau savus kompleksus par sevi un savu vīru izgāž uz citām sievietēm, jo vīrs viņai arī tāds meehh...Detectiv777 @ 21.07.2023 12:23
Raita ir traka vecene no facebook, kādreiz cītīgi visas par resnām un pumpainām nodirsa māmiņu forumā, pēc tam pārvilkās uz anglijas māmiņām un tur visas pa resnām nosaukāja, ja kādai nesakrita viedoklis ar miss visumu Uzuli tad momentāli tika nolikta no galvas līdz papēžiem, visideālākā māte kura gadiem parazitēja uz vīra kakla un ar to lepojās, nu jau krietnu laiku bija nozudusi no interneta, sakasijās ar savu padrugu Kristīni Miljoni , jo izrādijās ka abas ne tikai kopistiski nodirš visus par visu, bet aiz muguras apdirsa arī viena otru. Viena par otru iznesa netīro veļu internetā un Uzules depresija to neizturēja un izgaisa no visiem forumiem, vai arī tika nobloķēta par savu nemitīgo diršanu.
Pontojās ka vīrs šai visu pērk visu dod, bet kā nu ne, ja vīrs nodarbojās ar nelegālām mahinācijām, tad nu šis forums bija pēdējā vieta kur Uzules kundzei vajadzēja ienākt par kādu paņirgt.
Tas tā— lielos vilcienos.
Danuta @ 21.07.2023 13:11Jau rakstīju šādu komentāru, bet nez kā ir Karadžanai katru dienu skatīties uz Stefānijas seju un ieraudzīt savu veco seju. Noteikti uz Stefānijas 18.gadu dzimšanas dienu uzdāvinās pie Kremņeva dāvanu karti. Tāda karmiska situācija. ?
Danuta @ 21.07.2023 13:11Jau rakstīju šādu komentāru, bet nez kā ir Karadžanai katru dienu skatīties uz Stefānijas seju un ieraudzīt savu veco seju. Noteikti uz Stefānijas 18.gadu dzimšanas dienu uzdāvinās pie Kremņeva dāvanu karti. Tāda karmiska situācija. ?
sinddyy @ 21.07.2023 13:18
Izteikti stulbs viedoklis, Stefānijas seja nemaz nav tik līdzīga Jeļenas pašas sejai. Acis pavisam citas, kas jau daudz ko maina visā kopskatā. Un varētu padomāt, ka, ja Jeļenai nepatika pašai sava seja, tātad nepatīk arī Stefānijas un spiedīs labot? Wtf ar tevi.! Tas taču nav "man patīk, nepatīk", bet pašvērtējuma jautājums. Jeļena dabiski nemaz nebija nekāda krople, vienkārši nepaveicās, ka tika daudz skolā mobingota un ļoti kritās pašvērtējums. Tādas kā Jeļenas ir papilnam mums apkārt, kaut vai Vavilovas sejas tips ir līdzīgs, tikai deguns veiksmīgāks. Nerunājot par bēdīgi slaveno Hārdiju. ?