nu bāc, viņai tiešām tur kaut kas ne tā. Apakšlūpa ir traģiska, patiesībā pieres āda ir nenormāli sausa.HiacinteBurkaa @ 19.07.2023 20:47Bez šķībajām strelkām ar visu rozā džemperi ir daudz labāk.
kā jau mineju, savilktas sausas lūpas, āda ap acīm kā kreppapīrs un tās ačeles tādas skumīgas.. Domaju gan, ka nekā laba , ja visu seju tikai pa 7k (ar visiem zobiem) sataisija..Vārdotāja @ 19.07.2023 23:46nu bāc, viņai tiešām tur kaut kas ne tā. Apakšlūpa ir traģiska, patiesībā pieres āda ir nenormāli sausa.
Storijus viņai labāk netaisīt. Un Bārbijdžemperi miskastē
viņa ir taisījusi seju ??? Nopietni?HARDLUXURY @ 20.07.2023 08:25kā jau mineju, savilktas sausas lūpas, āda ap acīm kā kreppapīrs un tās ačeles tādas skumīgas.. Domaju gan, ka nekā laba , ja visu seju tikai pa 7k (ar visiem zobiem) sataisija..
izradas, ka LV.. rezultatu redzot , jā, neticami, un nekvalitatīvi.Vārdotāja @ 20.07.2023 08:41viņa ir taisījusi seju ??? Nopietni?
Ta nejau Latvijā!!!
HARDLUXURY @ 20.07.2023 08:47izradas, ka LV.. rezultatu redzot , jā, neticami, un nekvalitatīvi.
Vārdotāja @ 20.07.2023 08:41viņa ir taisījusi seju ??? Nopietni?
Ta nejau Latvijā!!!
sakuraszarins @ 20.07.2023 01:31Kāda viņa ir tomēr Narcise, ka fotografē sevi pa 100. bildēm, katru dienu.
Vārdotāja @ 19.07.2023 10:15varbūt kādas latvietes ir baigi laimīgās ar turkiem, bet mani viņi atbaida.
tas viņu raksturs, mentalitāte…Beverly Hilza @ 20.07.2023 08:56
Kāpēc?
labrīt😀Bambusiks @ 20.07.2023 09:04Man liekas, ka viņiem kaut, kas nav ok, attiecībās. Bāzt vecas bildes, kā new post.
Kā uzmanības alkstoša.
Saka jau ka mīlestība mīl klusumu, bet te redzi,redzi man ir vīrs.
Nu galīgi nē! 😀es neizskatos pēc sakaltušas rozīnes , man nav neviena kruncina uz sejas, es rupejos par savu veselibu un visu pārējo! Vizuali OBJEKTIVS VIEDOKLIS IR TĀDS, ka izskatos vismaz reizes 10 labāk, sākot jau ar to , ka daudz veselīgāk, kā normāls vesels cilvēks , Nevis dilonja pacients 40 gados “Barbie” džemperi . Un nav man jāauro visai pasaulei, ka kāds ar mani satiekas, vai ir izvēlējies apprecēt, tas vien liecina, ka pirms šerketa vinai bija 0 uzmanība no vīriešu kārtas parstavjiem (tas ir tikai logiski, būtu divaini,ja būtu, bet dīvainu pietiek) . Domāju, ka vienakarši nav neviena tāda labi situēta veča ne 20 ne 50 gados, kuram patiktu tāda Jelena, tur tak logiski redzams, ka cilvekam nav viss labi.. Jus tagad labak ne man rakstat penteri, cik es “neglita” un mans viirs JURNIEKS , labak uzrakstiet Jelenai,lai beidzot sāk normāli ēst siltas pusdienas! :)kapibara @ 20.07.2023 08:50
Līdzīga Tev.
Bambusiks @ 20.07.2023 09:04Man liekas, ka viņiem kaut, kas nav ok, attiecībās. Bāzt vecas bildes, kā new post.
Kā uzmanības alkstoša.
patiesībā jau tas vīrs viņu nemaz nelutina- kkādi sūda makarūni ar tēju vienreiz mēnesī.Bambusiks @ 20.07.2023 09:04Man liekas, ka viņiem kaut, kas nav ok, attiecībās. Bāzt vecas bildes, kā new post.
Kā uzmanības alkstoša.
strelkas ir ar laineri vilktas līnijas uz acs augšeja plakstina!vilkluse @ 20.07.2023 10:34Sorry, Hardluxury, katru reizi, kad tu kaut ko uzraksti par Jeļenas izskatu, es paskatos uz to tavu 30.marta fb profila bildi (es uztaisīju screenshot, jo sen neko tik smieklīgu nebiju redzējusi), un saprotu, ka tev galīgi nevajadzētu nolikt citu izskatu. btw, tajā bildē ar visu tavu amazing face tune, var redzēt frown lines. varbūt redzi jāpārbauda, ja neredzi savas grumbas, jo es redzu.
un kas ir strelkas? jau kuro reizi redzu, ka izmanto šo vārdu, bet tā arī nesaprotu, kas tas ir
Bambusiks @ 20.07.2023 09:04Man liekas, ka viņiem kaut, kas nav ok, attiecībās. Bāzt vecas bildes, kā new post.
Kā uzmanības alkstoša.
JERSIKA @ 20.07.2023 10:13Jeļena: "Es savas strelkas taisu miljons gadus un man patīk, un vēl taisīšu turpmākos miljons gadus",
Bet arī Jeļena - jau otro dienu pēc kārtas bez tām šausmīgām strelkām!