Inna86 @ 16.06.2023 18:08Nekādā gadījumā nepiekrīti parakstīt abpusējo vienošanos, tevi vnk grib apkrāpt, jo tad kompensācija nepienākas.
Inna86 @ 16.06.2023 18:08Nekādā gadījumā nepiekrīti parakstīt abpusējo vienošanos, tevi vnk grib apkrāpt, jo tad kompensācija nepienākas.
Murka39 @ 16.06.2023 18:45
Bullshit, parakstot abpusējo vienošanos var vienoties daparjebko, piemēram, par kompensāciju 6 mēnešalgu apmērā.
pradacandy @ 16.06.2023 22:08Kolēģei tā bija,ka parakstīja abpusējo vienošanos un viss kārtībā bija arī kompensācija, bet viņai bija atsevišķa vienošanās.( abi dokumenti uzreiz) Ja pārtrauksi darbu bez abpusējas vienošanās, tad bezdarbnieku pabalstu saņemsi tikai pēc 3 mēnešiem ,bet ja būs abpusējā,tad pēc mēneša.
lexxie @ 17.06.2023 00:21Tikko bija tas pats pašai, tāpēc viennozīmīgi atsaki abpusējo, tikai, lai atlaiž ar likvidācijas punktu. Bezdarbniekus saņemsi izreiz kā pienākas, šis nav 2 mēnešu gaidīšanas gadījums.
Vispār pretīga rīcība no uzņēmuma puses tā čakarēt.
Olgas kundze @ 17.06.2023 10:37
Ar likvidācijas punktu izmaksāja atvaļinājumu , algu un kompensāciju attiecīgi cik ilgi esi strādājusi?
lexxie @ 17.06.2023 11:48
Jā, tieši tā. Un sanāca sazināties ar vsaa pabalsta jautājumā, jo lēmums atnāca sākotnēji ar 2 mēn atkāpes sākumu izmaksām. BET problēma bija grāmatvedes kļūdaini norādītā kodā, viņiem uzrādījās kā mans uzteikums. Visu ar visiem noprecizēju un grāmatvede 5min laikā atzīmēja pareizo - likvidācijas. Attiecīgi atkārtoti iesniedzu pārrēķinam un atnāca pareizs lèmums. Te gan mani neviens nečakarēja, vnk human error.
Tā kā nav uzņēmumam neviena mazākā iemesla piedāvāt abpusējo, ja vien abpusèji nevienojas par 2+ mēn kompensāciju izmaksu.
Vispār jautājums - vai Tev ir atsūtīts/iedots dokuments par atlaišanu? Mutiski nekas neskaitās. Pagaidām tiec nodarbināta un neklapē ar ausi. Ja saruna atkārtojas, atsaki vienošanos un saki, lai atlaiž ar likvidācijas pantu. Noteikti ar rakstisku rīkojumu un likuma kārtībā.
teica tikai, ka 1dien parakstīsim abpusējo vienošanos un 4dien man pēdējā diena un ka manu amata vietu slēgs, jo uzņēmumam slikti laiki, nav izdevīgi mani tur turēt.
Olgas kundze @ 17.06.2023 10:37
Ar likvidācijas punktu izmaksāja atvaļinājumu , algu un kompensāciju attiecīgi cik ilgi esi strādājusi?