Beverly Hilza @ 15.06.2023 21:46
Par 1 punktu un 7 punktu nepiekrītu! ??
Parējiem punktiem piekrītu! ??
IceCream @ 15.06.2023 21:59
Labi, šis pierāda, ka Tu neko nesaproti no hormoniem.
Tas pats arī attiecas uz stresa hormoniem - adrenalīnu un kortizolu.
Tur jābūt ārkārtīgi stipram gribasspēkam, lai pārrautu to apli, vienam ir diezgan grūti, tas ot izdarāms, ja ir labs un zinošs ārsts, kas saprot, ka organisms ir vienots vesels.
Savukārt, tad, kad izdodas to visu noregulēt, īpaši insulīna resistanci, pazūd tā apetīte. Tiklīdz sakārtojas kortizola/melatonīna līdzsvars, pazūd stresa ēšana.
Tāpat ir ar hormonālajām tabletēm. No viņām augot svars. Nē, neaug, aug no ēšanas. Ēst gribas tāpēc, ka hormonos ir iejaukšanās.
Bet tādi Ghosti zinoši par sievietes organismu. Mhmm.
chickendinner @ 15.06.2023 22:37
Stop. Kas tieši tajā ko es pateicu ir nepareizs? Izlasi vēlreiz manis rakstīto un pilnīgi viss tur arī ir taisnība. Tas ka hormonu izmaiņas nav attaisnojums tam ka tu tīri vienkārši apēd vairāk kaloriju nekā tavam ķermenim nepieciešams ir taisnība. Hormonu izmaiņas VAR ietekmēt nepieciešamo kaloriju daudzumu tavam ķermenim un VAR ietekmēt tavu apetītes līmeni. Tas ko tu raksti ietekmē visu manis augstāk minēto, bet tas joprojām nozīmē ka tu uzņem pārāk daudz kaloriju pat ar hormonālām izmaiņām. Piekrītu ka smagas hormonālās izmaiņas var īslaicīgi ietekmēt cilvēka svaru līdz cilvēks atrod to balansu starp nepieciešamo kaloriju daudzumu un to cik viņš apēd.
Kā arī uzziņai - adrenalīns neveicina svara uzņemšanu un tikai ļoti īslaicīgi var veicināt izmaiņu apetītē, kortizols gan var veicināt izmaiņu apetītē. Lielākā problēma hormonu izmaiņās ir tas ka tās ietekmē tavu apetītes līmeni.
ravencass30 @ 15.06.2023 10:26Dažas te ir jocīgas pēc velna. Vīrietis pavada laiku ar saviem bērniem - red flag! Wtf? Kurā visumā tas, ka vīrietis ir labs tēvs ir red flag? Veģetārietis, nēsā brilles, konkrētas profesijas pārstāvis - kādā veidā tie ir red flag?
Cilvēka smadzenes vienkārši vairs nereaģē uz sāta sajūtu, par ko arī atbild hormoni, tāpēc visu laiku gribas rīt.
YaeMiko @ 16.06.2023 08:27Damn... tik daudz nepareizu izteikumu par svaru, hormoniem, pcos, ēšanu un pieņemšanos svarā. Tā tik turpināt ?
YaeMiko @ 16.06.2023 08:27Damn... tik daudz nepareizu izteikumu par svaru, hormoniem, pcos, ēšanu un pieņemšanos svarā. Tā tik turpināt ?
Resni cilvēki nevienam nepatīk..Eksperte. @ 16.06.2023 09:37Jūs taču esat jocīgas, tik tiešām.
Varētu dzīvot normāli, nē, jābaksta ar pirkstu un jāpierāda, ka resns ir resns jo rij kā cūka.
ravencass30 @ 15.06.2023 10:26Dažas te ir jocīgas pēc velna. Vīrietis pavada laiku ar saviem bērniem - red flag! Wtf? Kurā visumā tas, ka vīrietis ir labs tēvs ir red flag? Veģetārietis, nēsā brilles, konkrētas profesijas pārstāvis - kādā veidā tie ir red flag?
Laimuciiits @ 16.06.2023 13:30Atvainojos, bet tie vīrieši un sievietes, kuri te raksta par vizuālo tēlu ir galīgi pamuļķi. Runa ir par attieksmi attiecībās. Kāds sakars attieksmei ir ar sievietes/vīrieša svaru, matu krāsu, redzi, zobiem, ēšanas paradumiem, apģērbu? Es agrāk biju apaļa, tagad esmu tieva, bet abos gadījumos mana attieksme attiecībās bija vienāda, tāpēc tiešām kāds sakars izskatam? Un vispār tas, kas nepatīk izskatā jums, kādam citam ir kas wooow un tas, kas patīk jums kādam citam ir fujj, tāpēc nevajag bāzt virsū savu viedokli par cita cilvēka izskatu. Atvainojos, bet jums pakaļu plēš tas, cik kāds ir apaļš vai tievs? Dzīvojat savu dzīvi. Problēma jau ir jūsos, nevis viņos, jo adekvāti, laimīgi cilvēki citus nenodirš.
Runa ir par attieksmi attiecībās. Kāds sakars attieksmei ir ar sievietes/vīrieša svaru, matu krāsu, redzi, zobiem, ēšanas paradumiem, apģērbu?
GhostGG @ 16.06.2023 14:06
Elementāri. Ļoti liels sakars.
Būt resnai / resnam - 99% gadījumos tas norāda uz slinkumu un atieksmi pret sevi. Līdz ar to tādas lietas varētu arī atspoguļotie attiecībās dažādos jautājumos.
Matu krāsa - zaļa, lillā, zila utt matu krāsa neko labu par cilvēku neliecina. Kādas motivācijas vadīts kāda grib krāsot matus tādā krāsā? Es tādus cilvēkus vnk nespēju uztvert nopietini. Man tas ir uzreiz parāda, ka galvā ir liels kukū.
Ēšanas paradumi - te jau minēja iemeslus kāpēc negribētu. Varu vēl pielikt klāt to, ka galvā tur arī kaut kas uz īso ir sagājis, ja cilvēks izvēlas būt vegāns. Cik esmu tādus cilvēkus sastapis, visiem kā viens neliekas, ka tur ir pilns rubulis. Veģitāriets vēl ok, ja iemesls ir, ka vnk negaršo gaļa.
Smieklīgi. Arī slaids cilvēks var būt slinks, nerūpēties par sevi. Arī cilvēks ar blondiem, brūniem matiem var būt dīvains. Arī cilvēki, kuri ēd gaļu var būt kukū.
GhostGG @ 16.06.2023 14:23
Jā, protams. BET, par tādiem cilvēkiem iespaids tāds sākotnēji nerodās. Tā kā tu sevi pārādi pasaulei, tā tevi arī uztvers. Patīk tev tas, vai nē.
GhostGG @ 16.06.2023 14:23
Jā, protams. BET, par tādiem cilvēkiem iespaids tāds sākotnēji nerodās. Tā kā tu sevi pārādi pasaulei, tā tevi arī uztvers. Patīk tev tas, vai nē.