Sarkanie karogi attiecībās

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023
Kad atgriezos aktīvā randiņošanas periodā, kļuva aktuāls jautājums, kā izvairīties no cilvēkiem - kuri jau pa gabalu kliedz RED FLAG.❌Kas ir jūsu sarkanie karogi, lai neveidotu attiecības ar kādu konkrētu cilvēku?
14.06.2023 21:37 |

Reitings 4051
Reģ: 10.04.2023
sinddyy @ 14.06.2023 22:01
- Bez pieklājības manierēm
- Nevērīga izturēšanās pret vecākiem, dzīvniekiem, bērniem
- Ja pa gabalu ož pēc cigaretēm
- Mīl iedzert
- Kapeiku skaitītājs
- Nevīžīgs izskats -nav tīrīti, atdauzīti zobi, apģērbs smako, pārāk svīst

Par tiem vecākiem ir kā kuram. Es piemēram par saviem vecākiem nevaru pateikt pilnīgi nevienu labu lietu. Ne visi vecāki ir pelnījuši labu attieksmi no saviem bērniem un tas ir pilnībā saprotams dažādu apstākļu dēļ.
15.06.2023 11:02 |

10 gadi
Reitings 749
Reģ: 29.01.2009
ravencass30 @ 15.06.2023 10:26
Dažas te ir jocīgas pēc velna. Vīrietis pavada laiku ar saviem bērniem - red flag! Wtf? Kurā visumā tas, ka vīrietis ir labs tēvs ir red flag? Veģetārietis, nēsā brilles, konkrētas profesijas pārstāvis - kādā veidā tie ir red flag?

Piekrītu par rūpēm par bērniem, tie galīgi nav red flag, tieši pretēji.
Tai pat laikā veģetārietis nosacīti ne gluži red flag, bet drīzāk - labāk ne, lai mazāk neērtu situāciju abām pusēm. Nezinu, vai šādas diētas piekritēji ar lielu prieku skatās, kā otra puse restorānā liellopa tartaru ēd un mājās gatavo sev neveģetāros ēdienus. Visu cieņu, ja tiešām viens otram attiecībās netraucē, bet tas ir nosacīts apgrūtinājums abiem. Arī tālāk bērnu audzināšanā, tad būs kā mamma vai tētis - dot vai ne, un ja otrs iebilst? Vienkārši lieks čakars, kur vajadzīga mega ķīmija un liela tolerance, lai tas strādātu netrigerojot otru.
Līdzīgi arī par profesiju pārstāvjiem - es nevaru mierīgi gulēt naktī, ja otrs ir "kaut kur" un atnāks "kaut kad". Tas ir mans red flag, citiem tas nebūs red flag, bet ar DJ vai bārmeni tāpēc tieši es randiņot neiešu. Protams kā vēl pieminēti - jūrnieki, nu arī tur ir jābūt ne uz ģimeni pārāk orientētai personai, lai pietiktu otru pusi redzēt uz mēnesi pusgadā. Kādam der, kādam ne.
15.06.2023 11:06 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Pieminēšu vēl pāris diezgan specifiskus red flag, kuriem varbūt ne visas te piekritīs, bet man tie ir red flag. Iemesli kādēļ es ar to cilvēku vairs uz randiņu neietu un neko neuzsāktu.Varbūt liksies stulbi iemesli, bet man tas krīt uz nerviem un nevarētu izturēt :D
- nēsā pārāk īsus šortus (nu nespēju es vīrieti nopietni uztvert), un vēl skinny jeans, skaļu brendu (fake) t-krekli un plecu somiņas.
- ikdienas mašīna ar kuru nekur nedrīkst braukt. Manā pieredzē tieši pavecs, bet saķūnēts un sataisīts, bembis izdomātā zelta vērtībā. Kad biju jaunāka, mans tā laika draugs neaizbrauca pats uz savas mammas kāzām, jo tās bija laukos un tur bija jābrauc pa sliktu ceļu. Bet bez savas mašīnas nekur negribēja braukt. Make it make sense. Kāda jēga no mašīnas, ja ar viņu nevar braukt nekur. Un tie kas kliedz, raustās un lamājas pie katras bedres. No.
- ēd saulespuķu sēkliņas un spļaudās
- seko visiem iepriekšējiem tinder matchiem instagramā (ne tikai sarkans karogs, bet jau sarkans izpletnis)
- nemāk gatavot ēst.
- tādi, kuriem īsti neaug bārda (patchy, ar tukšumiem) bet kas tāpat viņu audzē. Nedod Dievs vēl sauc sevi par veci ar bārdu. omg.
- jūrnieki, mehāniķi, traktoristi. (tikai un vienīgi mana preference, man tas ir red flag, nebūtu ar šiem kopā) nekas pret pašiem cilvēkiem vai profesijām, bet ģimeni neveidotu un pat neko neuzsāktu.
- kāds kam ir kaķis (man ir alerģija un plus es nevaru ciest kaķus ar visu savu būtību un nevarētu izturēt) ja būtu privātmājā un ar kaķi, varbūt vēl okey, bet dzīvoklī kaķi es pakārtos. Vai nosmaktu. Jebkurā gadījumā viens no mums būtu pagalam.
- ja visi dvieļi viņam ir veci, netīri un neizmazgājami, nodriskāti un gandrīz cauri. Kas tu par cilvēku...
- nemazgā rokas pēc wc
15.06.2023 11:57 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
ravencass30 @ 15.06.2023 10:26
Dažas te ir jocīgas pēc velna. Vīrietis pavada laiku ar saviem bērniem - red flag! Wtf? Kurā visumā tas, ka vīrietis ir labs tēvs ir red flag? Veģetārietis, nēsā brilles, konkrētas profesijas pārstāvis - kādā veidā tie ir red flag?

Veģetārieši un vegāni man arī ir sarkanais karogs, jo agrāk vai vēlāk sāk sūdzēties, ka tu ēd gaļu, koplietošanas traukos liec gaļu, pannā cep gaļu, tikko ēdi gaļu, utt. utt. Problēmas kaut kur aiziet, problēmas aiziet ciemos un vispār ļoti daudz problēmu. Nav tā vērts manās acīs.
15.06.2023 12:13 |

Reitings 12728
Reģ: 05.07.2020
Neciena savus vecākus, kapeiku pi*ējs, tāds, kurš atņem dāvinātās dāvanas un daudz tīksminās par sevi,cik skaists.
15.06.2023 12:17 |

Reitings 126
Reģ: 10.03.2023
Nav self aware.
Var tā vienkārši nosaukt kādu citu lamuvārdā.
Domā, ka ir gudrāks, nekad nepiekāpsies, neuzklausa citu viedokļus.
Jau pirmajā randiņā lien bucoties.😖
15.06.2023 12:19 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
milkiwai @ 15.06.2023 12:19
Nav self aware.
Var tā vienkārši nosaukt kādu citu lamuvārdā.
Domā, ka ir gudrāks, nekad nepiekāpsies, neuzklausa citu viedokļus.
Jau pirmajā randiņā lien bucoties.?
Bučoties negribi? Tad jau nepatīk tas cilvēks ar ko esi aizgājusi uz randiņu. :(
Es uzskatu ka ideāls pirmais randiņš ir ar seksu.
15.06.2023 12:50 |

Reitings 1223
Reģ: 24.01.2022
Man ir viens pamatīgs RED FLAG, ko pie tam var ļoti ātri pamanīt.
Tas ir humora izjūtas trūkums. Pieredze rāda, ka tās trūkums ir tikai aisberga redzamā daļa un komplektā nāk vesela buķete ar tarakāniem.
A citādi - zobus var salabot, bet ja nav humora izjūtas, tur mainīt faktiski nevar neko un no manas puses ir goodbye!
15.06.2023 12:53 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
Daudzas te nevis sauc red flag, bet iezīmes kuras nepatīk izskatās vai raksturā. Tā ir personīga preference nevis red flag. Kā matu esamība uz galvas padara cilvēku par labāku partneri?
Arī par tiem veģetāriešiem... Drīzā Red flag ir kā tu nespēj pieņemt otrā diētas izvēles un saprast kāpēc otrs negrib vienā pannā ar gaļu cept dārzeņus.
15.06.2023 13:07 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
YaeMiko @ 15.06.2023 13:07
Daudzas te nevis sauc red flag, bet iezīmes kuras nepatīk izskatās vai raksturā. Tā ir personīga preference nevis red flag. Kā matu esamība uz galvas padara cilvēku par labāku partneri?
Arī par tiem veģetāriešiem... Drīzā Red flag ir kā tu nespēj pieņemt otrā diētas izvēles un saprast kāpēc otrs negrib vienā pannā ar gaļu cept dārzeņus.

jup, red flag reāli nozīmē - mūc, ļoti iespējams, ka attiecībās būs diezgan lielas problēmas.
15.06.2023 14:36 |

10 gadi
Reitings 749
YaeMiko @ 15.06.2023 13:07

To jau var pagriezt arī tā (par veģetāriešiem) :D jo pieņemt izvēli es varu, man vienalga ko kas ēd vai neēd, bet, ja man potenciāli nākotnē spīd čakarēties ar pannām un dzirdēt komentus par manām izvēlēm - turēšu no šādām neērtībām sevi tālāk. Un tiesa, tas nav vairāk kā red flag, bet gan iezīmes, kuras potenciālām attiecībām neizvēlēšos. Domāju arī ilgtermiņā veģetārietim būs saskanīgāk būt kopā ar tādas pašas diētas piekritēju.
15.06.2023 14:36 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
Tās kuras izmanto seksu lai manipulētu.
15.06.2023 14:49 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
-Ja dzīvo kopā ar savu māti. Izņēmums ir situācijas, kad tas ir tādēļ, ka viņai ir veselības problēmas. Bet tās ir retas situācijas. Parasti vnk čalis nav spējis no māmiķīša atdalīties.
Tas vienmēr lec ārā, kad paskatās ''Saimnieks meklē sievu'' - nezinu, kas ar šo sezonu, bet iepriekš katrs otrais tur vēl dzīvo ar māti. Un ne jau tāpēc, ka mātei veselības problēmas. Tas ir red flag man, jo ir skaidrs, ka viņam mājas saimniece jau ir un es netaisos būt attiecībās, kur vīrietis nav sakārtojis savu dzīvi patstāvīgi, kur primāri dzīvi vēl joprojām nosaka un par visu ir lietas kursā māte, kas 100% jauksies attiecībās (jo viņa tak zina labāk).
-Pārmērīga alko lietošana.
-Ja cilvēkam ir karojoši uzskati. Piemēram, karojošie vegāni, kas vispār neatzīst, ka citiem varētu būt citi uzskati. Ir tikai viņu patiesība un tie, kas domā citādi ir stulbeņi. Vnk ir skaidrs, ka ar tāda tipa cilvēku nebūs iespējams diskutēt, veidot kompromisu vai vnk dzīvot, jo cilvēks atzīst tikai savu viedokli un viss.
-Reliģija. Ja vīrietis ir izteikti reliģisks, mums nebūs pa ceļam, jo es neesmu reliģiska un viņa dēļ netaisos kļūt. Un reliģiskiem večiem vienmēr bonusā parasti ir arī specifiski uzskati par to, kā sievietes drīkst vai nedrīkst dzīvot, ko drīkst vai nedrīkst vilkt un kā vajag tik dzemdēt, dzemdēt, dzemdēt.
15.06.2023 15:03 |

10 gadi
Reitings 2016
kur primāri dzīvi vēl joprojām nosaka un par visu ir lietas kursā māte, kas 100% jauksies attiecībās (jo viņa tak zina labāk).

Man vienreiz bija vīrietis, kurš nosacīti dzīvoja mātes pavadībā - dzīvoja daudzdzīvokļu mājā, bet blakus dzīvokļos. Vienreiz mums bija randiņš un tā māte visu laiku viņam zvanīja, kur esot, ar ko, kad būšot mājās.. čalim bija neērti, bet teikt neko neteica.
15.06.2023 15:16 |

10 gadi
Reitings 2016
Aldis30 @ 15.06.2023 14:49
Tās kuras izmanto seksu lai manipulētu.

Ko nozīmē manipulēt ar seksu?
15.06.2023 15:17 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
Lula @ 15.06.2023 14:36

jup, red flag reāli nozīmē - mūc, ļoti iespējams, ka attiecībās būs diezgan lielas problēmas.

Jā piekrītu un tāpēc es nesaprotu kā plikpauriba var būt tāda problēma kā tas ir Red flag un no tā jāmūk. Parasti par Red flag vairāk uzskata tādas lietas kā atkarību, neiecietību saistībā ar kādu tēmu, nevis fking ārējo izskatu. Tas ir tas toksiskais cilvēka uzvedība, raksturā, kas attiecības padarīs sliktas, nevis tas ka otram ir brilles. Yes visām sievietēm jāizvairās no vīriešiem ar brillēm, tad liels red flag, jo automātiski viņš ir slikts cilvēks😅
15.06.2023 15:21 |

Reitings 1952
Reģ: 25.01.2023
Takā atsāku randinošanu ,kad man bija berns no pirmās laulibas,pievērsu uzmanību attieksmei pret berniem,saviem un citiem.Milzīgs redz flag bija no čala,kas visada zinā bija jauks,bet vienā reizē izteicas ,ka savai meitai par rupju vārdu iešava pa muti tā ka asins pa lupu teceja,lai tadus vārdus mutē vairs nenemtu.meitai esot bijusi 5 gadi tad.Man uzreiz iesledzas vesela bukete panikas un pasutiju labi talu to puisi uz neatgriešanos. Mani patevs klapeja par katru sīkumu zili melnu.un uz saviem bērniem to es nepielautu,kaut ari tagad uzskata ka siksna vai dauzisana ir palidzejusi izaugt par cilvekiem es tā neuzskatu ir citas metodes
15.06.2023 15:23 |

10 gadi
Reitings 4619
Man bija viens tāds īslaicīgs kadrs, visu laiku sūdzējās par ex, ka nekas viņai nav bijis labi, ka neko nevarējis pa prātam izdarīt. Pēc tam sapratu kāpēc. Tāds stumdāms grūstāms muļļa bija, neko arī nedarīja. Uz dzimšanas dienu atnāca bez dāvanas, labi, čorts, puķes varēja tak atnest. Tā arī pateicu, uzreiz dabūju pretī, ka esmu tāda pat kā visas, ka viņš tak visu dienu strādājis sabiedrības labā (mediķis), kamēr es ar savām egoistiskajām prasībām pēc uzmanības.
Otrs karogs - prasme ļoti viltīgi manipulēt. Tas pats kadrs. Gribēja, lai es katru vakaru ap plkst 20.00 uzrakstu, ka esmu mājās. Jo satraucas, viņš tak redzot kas dzīvē slikts notiek. No sākuma jau glaimoja, ka kāds tā satraucas, bet vēlāk, kad kaut kā pārāk neiespringu uz šo, sāka taisīt scēnas, ar mājieniem. Tad jau man tapa skaidrs, ka vienīgais, kas viņu interesēja, lai es sēžu mājās.
Vēl karogs ir agresīva braukšana, pirmkārt, riskanti, otrkārt, liecina par vāji slēptu agresīvu raksturu.
15.06.2023 15:26 |

Reitings 12040
Reģ: 05.03.2020
daudz kam piekrītu, varu papildināt ar saviem novērojumiem -
- ātri aizsvilstas, mētā priekšmetus, konfliktus risina kliedzot vai apvainojot otru
- skops (bet tikai ne uz sevi)
- runā vienu, bet dara citu (nevar uzticēties)
- kategoriskums un neelastība uzskatos (atzīst tikai savu viedokli par pareizu, neprot diskutēt, neprot nostādīt sevi otra cilvēka lomā, paskatīties uz situāciju no malas)
- attiecību sākumā steidzināšana ar lēmumu pieņemšanu un ultimātu uzstādīšana (liels, liels nē)
- vispār ultimātu uzstādīšana kā tāda, vai nu tu darīsi tā vai šitā, vai mēs šķiramies 😀
15.06.2023 15:48 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
mazaaduuda @ 15.06.2023 15:17

Ko nozīmē manipulēt ar seksu?
Nu kā: nedarīsi, kā es gribu, man vakarā "sāpēs galva"
15.06.2023 16:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits