Jārunā - ko citu darīt. Nav citas receptes, lai liktu cilvēkam kaut ko darīt, kā tikai to pateikt.
Pasaki - klausies, man šķiet, ka es pārāk daudz viena pati daru mājas darbus. Vai tu piekristu, teiksim, to un šito, pārņemt uz sevi? Mazgāt vairāk traukus, pasekot lai aiz sevis nepaliek nekārtība, kādreiz, ja pamani, ka veļasmašīna ir izmazgājusies, izkārt drēbes. Nu vienalga.
Uzreiz izdomā un piedāvā viņam kādas pāris teorētiski elementāras lietas. Ja viņam ir depresija vai kas tāds, neliec uzreiz visu māju berzt, bet sāc ar mazumiņu.
Man arī bija līdzīga situācija, visu laiku sajūta, ka visu daru es ( pati gan uzņēmos, plus esmu tīrības pedants, pati vainīga :D ) Un atlika tikai vienreiz ieminēties, ka drusku nogurusi no tā visa un vīrietis bez problēmām sāka sekot vairāk visam līdzi un vairs vispār nejūtos, ka kaut ko viena darītu. Kuram šodien vairāk enerģijas, tas izkarina drēbes. Kuram šodien smukākas acis, tas var paslinkot. Un tad reizi nedēļā, vai kā nu sanāk, taisam kopīgo tīrības dienu.