man alko vispār negaršo. Esmu dzērusi tikai kompānijas pēc un lai iedod pa galvu reibulis. Bet tā, ka teiktu, uh cik garšīgs, tā gan nē. 🤣Renaate301 @ 08.06.2023 20:48Iedzeru apmēram 1 reizi nedēļā, vienu vīna glāzi līdz max 3 glāzēm ja ballīte. Vai tiešām man skaitās, ka ir problema? Nemēdzu piedzerties vai būt lielākā reibumā. Negaidu speciāli tāpēc nogali ? kādreiz gadās izlaist kādu nedēļu, bet reti un ne vasarā.
pilnībā piekrītu. Cilvēki vairs neprot atpūsties bez alkohola..Molly777 @ 08.06.2023 21:40Cilvēki ir ļoti notrulinājušies līdz tam, ka nemāk atpūsties bez alkohola. Vienalga - ballīte vai mierīga iečillošana. 5dienas vakarā pēc darba ieejot veikalā pie kases var redzēt kā teju katrs pērk alco. Esmu arī savā paziņu lokā ievērojusi, ka viss notiek alkohola pavadībā un agrāk tas nebija tik izteikti. Iedzeršana bija tad kad ej nogalē tusēt uz Vecrīgu vai mājas ballīte utml. Tagad gandrīz visur ir alco - ejot uz kino jāpaņem vinčiks, mājās skatoties Tv arī jābūt kādam aliņam, dodoties ciemos līdzi padzēriens. Nu pilnīgi kā neatņemama sastāvdaļa. Ok, šādās reizēs tā iedzeršana ir minimāla, bet tomēr - kāpēc vispār vajag?
Renaate301 @ 08.06.2023 20:48Iedzeru apmēram 1 reizi nedēļā, vienu vīna glāzi līdz max 3 glāzēm ja ballīte. Vai tiešām man skaitās, ka ir problema? Nemēdzu piedzerties vai būt lielākā reibumā. Negaidu speciāli tāpēc nogali ? kādreiz gadās izlaist kādu nedēļu, bet reti un ne vasarā.
TuunEs @ 09.06.2023 13:09Man šitais arī besī, kad uzspiež dzert un vispār atrasties dzērušu cilvēku kompānijā, kad pats esi skaidrā. Viņiem nez kāpēc liekas, ka uzreiz vajag komentēt un runāt ar nedzērušo cilvēku no tēmām, lai uz viņu nedusmojas, ka viņš tikai nedaudz iedzerot utt. Kaut arī man ir pilnīgi pie pakaļas.
Kronis visam bija, kad biju stāvoklī un man lēja glāzē un teica, ka ne nekas jau slikts nebūs, ja drusku iedzers. Vnk wtf, tāpēc agrāk ir sanācis ļoti daud konfliktēt.
Dzērušiem cilvēkiem ar nedzērušiem tiešām nevar būt kopīgu pasēdēšanu.
Tāpat arī attiecībās, kāda jēga viens otram bendēt atpūtu.? Ja viens no pāra izlemj tusēt un dzert es vnk neierastos un satiktos ar saviem draugiem. Nākošajā reizē atkal piedāvātu savu variantu kā var forši atpūsties bez alko.
Starp citu mans vīrs ir izbijušais tusētājs, alko neinteresē , ir nomainījies draugu loks, ir gādīgs tētis un vīrs.
Ar manu raksturu tur savādāk nemaz nevar būt un pats jau zināja ko precēja :D Un prieks dzirdēt, kad viņš ir pateicīgs un, ka bez manis viņš nebūtu tur kur ir tagad.
Tāpēc uz argumentu, ka ja viens dzer, tad otrs obligāti būs līdz atkarīgs vai pats dzers es noteikti varu nepiekrist. Šeit kuram stingrāks raksturs, tas arī vinnē.
Lola12345 @ 09.06.2023 13:13
Es baroju bērniņu un loģiski ka alko bija nē. Bet vienam indivīdam likā smieklīgi manai kolai pieliet ko stiprāku kamēr neskatijos. Kamēr baroju bērniņu alko nelietoju 1.5 gadus un visi smējās, ka es pārspīlēju, ka var iedzert nedaudz ? cilvēki tik ļoti nevar iztikt bez alko ka pat barojot bērnu jādzer, nemaz nerunājot par laiku stāvoklī.
Telepatia66 @ 08.06.2023 19:19Čau! Ja cilvēks dzer reizi nedēļā vai divās, tā varētu būt risināma problēma? Es pati piedzērusies esmu bijusi pirms pusgada un pēdējās tusēšanās reizēs ar draugiem par vienu mutīti tālāk neesmu gribējusi. Tāpēc domāju, kāpēc cilvēkiem jādzer? Kas tur tik labs? Brīžiem besī, ka tuvs cilvēks to dara, bet labi ka ne katru dienu?
Tagad alkoholisms skaitās, ja reizi nedēļā iedzer?
L.. @ 09.06.2023 15:43Tagad alkoholisms skaitās, ja reizi nedēļā iedzer? Tas tā nopietni? Tas tā, sasienot diskusijas nosaukumu ar pieteikto problēmu un pāris komentāriem.
Šitā pareizība mani nebeidz pārsteigt. Saprastu, ja katru dienu dzertu vai būtu izmisis, ja nevarētu pudeli dabūt... Bet reizi nedēļā = tev ir problēmas, esi alkoholiķis? Nopietni?