Kur ir normālie vīrieši?

Reitings 312
Reģ: 24.04.2020
Sveikas!
Pēdējā laikā man ir sācis interesēt jautājums, par to, kur ir sastopami "normālie" vīrieši? Tie, kas, manuprāt, kvalificējas kā normāli, protams, izriet arī no manām vērtībām un īpašībām. Tas, ko es vēlētos redzēt vīrietī:
-intelekts - tā kā es pati esmu izglītota un uz sevis attīstību vērsta, pirmkārt, jau vēlētos vīrietī redzēt to pašu, lai vispār mums būtu par ko runāt un dzīvē būtu, tā teikt, "uz viena viļņa". Tas ne vienmēr nozīmē konkrētu izglītības līmeni, bet skaidrs, ka tādi, kuriem nav vismaz vidējās izglītības jau uzreiz atkrīt;
-izskats un fiziskais spēks - pati ļoti rūpējos par savu izskatu, veselību un fizisko stāvokli, tādēļ sagaidu vīrietī to pašu, jo tas arī norāda uz apņēmību, piemēram, regulāru sporta nodarbību apmeklēšana. Nu neinteresē mani, piedodiet, skalu vāveres vai dad bods. Un, protams, vēlamā gadījumā sagaidītu, ka vīrietis ir par mani fiziski spējīgāks un labs treniņu kompanjons, bet uz tā rēķina netaisos pazemināt savu fizisko varēšanu; :)
- atalgojums - protams, šis nav noteicošais faktors, bet vīrietim ir jāmāk pelnīt nauda vismaz virs minimālās alagas valstī. Protams, es nevēlētos dzīvot uz cita cilvēka naudas, jo pati ļoti labi pelnu, bet, manuprāt, ja vīrietis ar izglītību pelna minimālo algu, kaut kas nav kārtībā;
-tāds, kurš nebēg no saistībām un var uzņemties atbildību - domāju, ka šeit komentārus nevajag;
-protams, bez kaitīgiem ieradumiem, jo pati ne smēķēju, ne lietoju alkoholu nenormālos daudzumos, ne ko citu.
Turpinājums komentārā...
05.06.2023 10:45 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Gan Aldis gan Ghost te sāk runāt pat TopG un pat top vīriešiem. Mēs šeit nerunājam par bagātiem vīriešiem ar Bugatti. Tā ir pilnīgi cita kategorija! Te neiet runa par Andrew Tate tipa vīriešiem ar lieliem biznesiem un čaļiem hustleriem ar Rolexiem uz rokām.

Kad es pieminu "top vīrieti" es nekad nerunāju par Andrew Tate tipa vīriešiem, bet gan par mūsu platuma grādiem, kas skaitītos top Latvijā.
05.06.2023 16:26 |

Reitings 5329
Reģ: 27.03.2023
Un kas ir teicis, ka šāds vīrietis 10/10 arī ar degunu nestumda mākoņus.? Varbūt viņš pats pirmajās piecās minūtēs atradīs autorē to, kas viņam nepatīk.
Pēc manām domām vislabākais variants ir, kad abiem ir “ķīmija” un jūtas un ir gatavi kopā kalnus gāztus, nevis meklēt kad jau ir pilnais komplekts.
05.06.2023 16:27 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Tas ko autore ir aprakstījusi un par ko es runāju nav nekāds bagātais biznesmenis un deputāts, vai new money hustleris stock mārketā vai kaut kas tāds. Tie ir tādi, kuriem interesē spīdēt ar savu piķi un pie sāniem ņemt čiepiņas.
Ir runa par vienkārši labi audzinātu vīrieti, kuram ģimene ir pirmajā vietā. Vīrieti, kas rūpējas par savu izskatu un veselību. Tādu, kurš ir izglītots un atvērts pasaulei. Tas kurš apzinās sievietes vērtību un domā par nākotni. Ar ambīcijām un idejām un līdzīgi domājošiem cilvēkiem sev apkārt.
05.06.2023 16:30 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
GhostGG @ 05.06.2023 16:26

Kad es pieminu "top vīrieti" es nekad nerunāju par Andrew Tate tipa vīriešiem, bet gan par mūsu platuma grādiem, kas skaitītos top Latvijā.
Es arī par LV mērogu, autores aprakstītais jau ir Top G savă ziņă, jeb vīrietis bez trūkumiem.
05.06.2023 16:32 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
Un kā jau teicu - tad labāk dzīvoju viena, nekā ar vīrieti, kurš neatbilst manām prasībām

Problema atrsisināta. 👍🏼😅
05.06.2023 16:32 |

Reitings 1952
Reģ: 25.01.2023
Malibu Steisija @ 05.06.2023 16:30
Tas ko autore ir aprakstījusi un par ko es runāju nav nekāds bagātais biznesmenis un deputāts, vai new money hustleris stock mārketā vai kaut kas tāds. Tie ir tādi, kuriem interesē spīdēt ar savu piķi un pie sāniem ņemt čiepiņas.
Ir runa par vienkārši labi audzinātu vīrieti, kuram ģimene ir pirmajā vietā. Vīrieti, kas rūpējas par savu izskatu un veselību. Tādu, kurš ir izglītots un atvērts pasaulei. Tas kurš apzinās sievietes vērtību un domā par nākotni. Ar ambīcijām un idejām un līdzīgi domājošiem cilvēkiem sev apkārt.
nu tādu nav maz,tad es īsti nesaprotu ,kur problēma,Tā kā tu aprakstiji ,tas izklausās saptotamāk.Laikam lasam 2 dažādas valodas,jo autores aprakstītais man neiet kopā ar tavu skaidrojumu
05.06.2023 16:39 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Mīļā, viņi visi ir tālēs zilajās. 😀
05.06.2023 16:43 |

Reitings 1356
GhostGG @ 05.06.2023 16:26

Redzi, caur sievietes un caur vīrieša acīm tas ''top vīrietis'' ir divi dažādi cilvēki. Plus vēl citi kritēriji un katra paša perspektīva.
Bet nevajag uzreiz teikt, ka šie vīrieši neizvēlēsies sev parastu sievieti un meklēs sev kaut kādu ultra-sievieti.
Interesanti vispār ir tas kas ir pats pamats sievietei un vīrietim meklējot sev otro pusīti. Sievietes bieži vien uzsver, ka vēlas vīrieti kas sevi kopj un domā par higiēnu, savu izskatu, utt. Un man tas arī ir svarīgi. Man tas ir tādēļ, ka esmu bijusi uz randiņiem ar jauniem puišiem kas ir vecās, netīrās drēbēs, nemazgātiem zobiem un smirdīgām elpām. Vai kādreiz esat redzējuši nesakopušos meiteni, kas ietu uz randiņu? Es nē.
Sievietes ir tās, kas dzīvē pielāgojas vīrietim. Ja viņa redzēs, ka čalis ko viņa grib nocopēt, prasa vairāk pūles, pilnīgi nekādu problēmu.
05.06.2023 16:46 |

Reitings 1847
Bet nevajag uzreiz teikt, ka šie vīrieši neizvēlēsies sev parastu sievieti un meklēs sev kaut kādu ultra-sievieti.

Kur es kaut ko tādu esmu teicis? :D Tieši pretēji, es vienmēr esmu uzsvēris, ka tādi vīrieši tieši arī izvēlēsies parastu (protams izskatīgu), nekā boss bich babes un karjeristes un paskatoties apkārt, tas arī to apliecina. Nekad neesi aizdomājusies kāpēc tieši šīs grupas un kategorijas sievietēm (karjeristēm) ir vislielākās problēmas ar to vīriešu atrašanu? Tas tak nav nekas jauns, tā ir šinī forumā, tā ir cāli un tā ir ārzemju forumos :D
05.06.2023 16:52 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
Man šķiet, jūs jaucat kopā divas lietas. Ja ir tā, kā Steisija raksta - šādiem vīriešiem ir ekskluzīvas draugu grupas (kas manā pieredzē tā ir, tādā ziņā, ka ļoti uzmanīgi izvērtē, ar kādiem cilvēkiem uzturēt kontaktu) - tad šāds vīrietis nekā nelaidīs standartus zemāk, meklējot sievu, un derēs kura katra ''parasta sieviete''. Izskatā parasta - jā, raksturā vidējā statistiskā - nē.
05.06.2023 16:57 |

Reitings 1356
Kenty @ 05.06.2023 16:39
nu tādu nav maz,tad es īsti nesaprotu ,kur problēma,Tā kā tu aprakstiji ,tas izklausās saptotamāk.Laikam lasam 2 dažādas valodas,jo autores aprakstītais man neiet kopā ar tavu skaidrojumu

Autore aprakstīja daudz smalkāk. Bet lielākajai daļai šādu vīriešu ir šāds pamats kādu uzrakstīju es. Protams, ne visi iet katru dienu uz sporta zāli un uzreiz ir ar grieķu dieva figūru un ne visiem ir perfekti simetriskas sejas un visi uzreiz nepelna 5k uz rokas.
Bet: intelekts - fiziskais spēks un izskats - atalgojums - nebaidīšanās no saistībām un atbildības - bez kaitīgiem ieradumiem - tas ir tāds kokteilis, kas 70% vīriešu tinderos un uz ielām nav, tā nu ir taisnība. Klubā tādu nesastapsi. Un tādi vīrieši veidojas augot labās/normālās ģimenēs, mācoties tālāk par vidusskolu, ar spēcīgu/labu vīrieša figūru savā dzīvē no kā mācīties, ar veiksmīgiem cilvēkiem apkārt, ar ģimenes vērtībām un ar labiem draugiem, kam prātā nav tikai alkohols un tusiņi.
05.06.2023 17:00 |

Reitings 1733
Reģ: 19.05.2016
.Eksperte. @ 05.06.2023 16:43
Mīļā, viņi visi ir tālēs zilajās. ?
Kaut kur tālu prom no tādām sievietēm kā autore, kas apraksta savu potenciālo partneri kā lopu izstādē un pati izklausās pēc basic b*tch
05.06.2023 17:02 |

Reitings 1847
derēs kura katra ''parasta sieviete''. Izskatā parasta - jā, raksturā vidējā statistiskā - nē.

Šis, manuprāt, ir visprecīzākais apzīmējus kādu vien varēja iedot. Tā tiešām ir. Es vienmēr ļoti skaistu sievieti ar ne tādu raksturu, kādu es gribētu esmu salīdzinājis ar - iedomājies, ka pie tavām mājām tev stāv tava sapņu mašīna, viņa ir tik skaista un acis galīgi nevari no viņas novērts, BET viņai ir viena problēma - tu ar viņu braukt nevari. Tā mašīna ir pilnīgi useless :D Tieši tāpat ir ar sievietēm.
05.06.2023 17:02 |

Reitings 1356
GhostGG @ 05.06.2023 16:52

Kur es kaut ko tādu esmu teicis? :D Tieši pretēji, es vienmēr esmu uzsvēris, ka tādi vīrieši tieši arī izvēlēsies parastu (protams izskatīgu), nekā boss bich babes un karjeristes un paskatoties apkārt, tas arī to apliecina. Nekad neesi aizdomājusies kāpēc tieši šīs grupas un kategorijas sievietēm (karjeristēm) ir vislielākās problēmas ar to vīriešu atrašanu? Tas tak nav nekas jauns, tā ir šinī forumā, tā ir cāli un tā ir ārzemju forumos :D

Nu te tik tikko Aldis teica ka gribētu 25 gadīgu stirniņu blakus, ja būtu topG. Nebiju domājusi tieši tevi.
Bet es tev te piekrītu. Nevienam šādam ''top vīrietim'' karjeristes neinteresē. True. Arī mana nākotne ir vienkārši būt sievietei, nevis skriet kāpt pa karjeras kāpnēm un prasīt equality. Šādiem vīriešiem vajag sievieti pie sāniem. Sievišķīgu, nenogurušu no 9-5, skaistu iespēju robežās, rūpīgu, utt. Nevienam no maniem šādiem draugiem meitenes/sievas nestrādā lai nopelnītu sev iztiku un izsistos, bet gan dara darbu kas patīk. Jo vīrietis parūpējas par visu visu pamatu un sievietei atliek vienkārši būt un domāt par citām lietām.
Sievietēm kas ir karjeristes ir ĻOTI grūti atļaut tikai vīrietim būt tam, kas rūpējas par pamatvajadzībām un vēl visu citu bonusā.
05.06.2023 17:13 |

Reitings 1952
Reģ: 25.01.2023
Malibu Steisija @ 05.06.2023 17:00

Autore aprakstīja daudz smalkāk. Bet lielākajai daļai šādu vīriešu ir šāds pamats kādu uzrakstīju es. Protams, ne visi iet katru dienu uz sporta zāli un uzreiz ir ar grieķu dieva figūru un ne visiem ir perfekti simetriskas sejas un visi uzreiz nepelna 5k uz rokas.
Bet: intelekts - fiziskais spēks un izskats - atalgojums - nebaidīšanās no saistībām un atbildības - bez kaitīgiem ieradumiem - tas ir tāds kokteilis, kas 70% vīriešu tinderos un uz ielām nav, tā nu ir taisnība. Klubā tādu nesastapsi. Un tādi vīrieši veidojas augot labās/normālās ģimenēs, mācoties tālāk par vidusskolu, ar spēcīgu/labu vīrieša figūru savā dzīvē no kā mācīties, ar veiksmīgiem cilvēkiem apkārt, ar ģimenes vērtībām un ar labiem draugiem, kam prātā nav tikai alkohols un tusiņi.
Nu Trinderi u.t.t nav musdienās vairs tur ko meklēt.es pat muti nevērtu vaļā,bet autorei kautkāds sociālais burbulis ari taču iezīmējies ar tādam interesēm kādas ir viņai,vismaz cilvēki tā meēdz iepazīties caur draugiem, draugu draugiem 🤔nenokritīs no gaisa intresējošs vīrietis pilnigi pretējā sabiedrībā,no kurienes viņš tāds tur uzradīsies.
05.06.2023 17:20 |

Reitings 1312
Reģ: 18.08.2022
Flamigo @ 05.06.2023 10:45
Sveikas!
Pēdējā laikā man ir sācis interesēt jautājums, par to, kur ir sastopami "normālie" vīrieši? Tie, kas, manuprāt, kvalificējas kā normāli, protams, izriet arī no manām vērtībām un īpašībām. Tas, ko es vēlētos redzēt vīrietī:
-intelekts - tā kā es pati esmu izglītota un uz sevis attīstību vērsta, pirmkārt, jau vēlētos vīrietī redzēt to pašu, lai vispār mums būtu par ko runāt un dzīvē būtu, tā teikt, "uz viena viļņa". Tas ne vienmēr nozīmē konkrētu izglītības līmeni, bet skaidrs, ka tādi, kuriem nav vismaz vidējās izglītības jau uzreiz atkrīt;
-izskats un fiziskais spēks - pati ļoti rūpējos par savu izskatu, veselību un fizisko stāvokli, tādēļ sagaidu vīrietī to pašu, jo tas arī norāda uz apņēmību, piemēram, regulāru sporta nodarbību apmeklēšana. Nu neinteresē mani, piedodiet, skalu vāveres vai dad bods. Un, protams, vēlamā gadījumā sagaidītu, ka vīrietis ir par mani fiziski spējīgāks un labs treniņu kompanjons, bet uz tā rēķina netaisos pazemināt savu fizisko varēšanu; :)
- atalgojums - protams, šis nav noteicošais faktors, bet vīrietim ir jāmāk pelnīt nauda vismaz virs minimālās alagas valstī. Protams, es nevēlētos dzīvot uz cita cilvēka naudas, jo pati ļoti labi pelnu, bet, manuprāt, ja vīrietis ar izglītību pelna minimālo algu, kaut kas nav kārtībā;
-tāds, kurš nebēg no saistībām un var uzņemties atbildību - domāju, ka šeit komentārus nevajag;
-protams, bez kaitīgiem ieradumiem, jo pati ne smēķēju, ne lietoju alkoholu nenormālos daudzumos, ne ko citu.
Turpinājums komentārā...

Es, atkal, nesaprotu kā tādu var neatrast? Izlasīju tavu uzskaitījumu un šķita tāds diezgan basic vēlmes no otra cilvēka.
Ja vēl vari būt fleksibla kādā punktā (piemēram tomēr smēķē, vai pagaidām vēl nepelna tik daudz, bet mācās un attīstās utt), tad pavisam viegli, it sevišķi 20+ gados. Pēc 35 sākas grūtāk, bet arī nav neiespējami.
05.06.2023 17:26 |

Reitings 1356
Kenty @ 05.06.2023 17:20
Nu Trinderi u.t.t nav musdienās vairs tur ko meklēt.es pat muti nevērtu vaļā,bet autorei kautkāds sociālais burbulis ari taču iezīmējies ar tādam interesēm kādas ir viņai,vismaz cilvēki tā meēdz iepazīties caur draugiem, draugu draugiem ?nenokritīs no gaisa intresējošs vīrietis pilnigi pretējā sabiedrībā,no kurienes viņš tāds tur uzradīsies.

Taisnība gan. Ja ir vēlmes atrast cilvēku ar kopīgām interesēm, tad turpat tajās interesēs arī jāmeklē. Interesē dejas - jādodas uz nodarbībām. Interesē telpaugi - stāvi apjukusi depo dārza nodaļā (jokoju).
Daudz kopīgas intereses vispār ir grūti atrodama lieta. Viena interese var būt kopīga, bet ar laiku pāriem tās pārējās intereses veselīgi samiksējas un veidojas kopīgs burbulis. Man arī bija lietas par kurām neinteresējos un nemaz nedomāju pirms iepazinos ar savu draugu, tagad tie ir arī mani hobiji. Un viņš ir pārķēris arī lietas no manis.
Man tieši šķiet, ka ja viss sakrīt, ir garlaicīgi un tad sēžat runājot par vienu un to pašu visu laiku.
05.06.2023 17:39 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
Malibu Steisija @ 05.06.2023 17:13

Nu te tik tikko Aldis teica ka gribētu 25 gadīgu stirniņu blakus, ja būtu topG. Nebiju domājusi tieši tevi.
Bet es tev te piekrītu. Nevienam šādam ''top vīrietim'' karjeristes neinteresē. True. Arī mana nākotne ir vienkārši būt sievietei, nevis skriet kāpt pa karjeras kāpnēm un prasīt equality. Šādiem vīriešiem vajag sievieti pie sāniem. Sievišķīgu, nenogurušu no 9-5, skaistu iespēju robežās, rūpīgu, utt. Nevienam no maniem šādiem draugiem meitenes/sievas nestrādā lai nopelnītu sev iztiku un izsistos, bet gan dara darbu kas patīk. Jo vīrietis parūpējas par visu visu pamatu un sievietei atliek vienkārši būt un domāt par citām lietām.
Sievietēm kas ir karjeristes ir ĻOTI grūti atļaut tikai vīrietim būt tam, kas rūpējas par pamatvajadzībām un vēl visu citu bonusā.

Ir retāki gadījumi, kad šādi vīrieši ir tendēti uz power couple tipa attiecībām, jo vēlmes pēc bērniem nav vai tā ir pietiekami zema. Un tad vienkārši grib inteliģentu sievieti, ar kuru ir interesanti kopā, kurai pašai ir tāds draivs līdzīgā darba sfērā, dubulta nauda mājās, dubults prestižs utt. Bet tad sievietei to visu ir arī jāsasniedz, nevis kā te - alga zema, darbā pārslogota, vadība pazemo, trauksmes lēkmes. Kā gan šeit aprakstītais vīrietis tādu meiteni varētu uzskatīt par vienlīdzīgu ar sevi, kā viņa pieprasa? Tas nav iespējams.
05.06.2023 17:48 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Malibu Steisija @ 05.06.2023 16:30

Tas, ko tu apraksti izklausās kā vienkārši sakarīgs čalis, tādā gadījumā nezinu kāpēc autore tādus nav ne satikusi ne redzējusi un Tu saki, ka šie apgrozās tikai ekskluzīvā sabiedrībā. Tad jau mans draugu bariņš ir super exclusive 😀
05.06.2023 18:10 |

Reitings 1122
Reģ: 29.05.2023
Autore aprakstījusi parastu average vīrieti, tieši tā kā viņa raksta - normāls. Nekādu īpašo prasību tur nav, nesaprotu, ko te visi sacepušies. Un nedomāju, ka sievietei ir jābūt kaut kādai īpašajai, lai ar tādu būtu kopā. Nekādu augstprātību un ko tik vēl nē no autores puses es nenolasu.
05.06.2023 18:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits