Mani divi centi no pieredzes, arī dzīvoju ārpus LV un līdzīga situācija ir bijusi, bet viņš bija 19 gadus vecāks miljonārs ar īpašumiem pa pasauli, jahtu Marbejā un tā tālāk. Man bija 26, viņam - 45.
Satikāmies iepazīšanās portālā. Daudz sarunu, protams, viss šķiet rožaini un acis spīd. Līdz brīdim, kad viņš man parādīja savu brāli, ar ko abiem ir kopīgs bizness. Brālim draudzene - skaista, garkājaina blondīne ar silikona krūtīm un izteikti baltiem, nedabīgiem zobiem, mini kleitiņā un D&G saulesbrillēm. Ne pārāk intelekta aplaimota un smejas par visu, gan pa tēmu gan ne tēmu. Kā no filmas. Nekas nav pret to meiteni. Runa ir par to, ka uzreiz ieraudzīju to, ko no manis sagaidīs.. būt smukai un smieties par nesmieklīgiem jokiem, principā būt trofejai. Dzīve būtu nodrošināta, bet par kādu cenu... es no tā visa aizgāju, jo jahta dzīvei nav viss. Personīgi pāri 10 gadu starpībai neietu nearvienu. Nenoliegšu, materiālajai pusei, kad izvēlos vīrieti ir nozīme, bet ne tik ļoti, lai es zaudētu to, kas es esmu un būtu tikai skaista.
Piekritīšu te citam komentāram - izdari secinājumus kāpēc vìrietim ar šādu vecuma starpību esi vajadzīga.