Lula @ 25.05.2023 12:40Jums kādai ir bijis tā, ka pirms vairākiem gadiem uztaisītais tetovējums vairs nepatīk un sāk kaitināt? :D
Lula @ 25.05.2023 12:40Jums kādai ir bijis tā, ka pirms vairākiem gadiem uztaisītais tetovējums vairs nepatīk un sāk kaitināt? :D
Molle @ 25.05.2023 12:48
Tipisks jautājums no netetovētā tetovētajam?
Tetovējums nav kas tāds, kas apnīk. Tu ar to saaudz. Vai tev apnīk kādreiz sava roka, piemēram? Gan jau, ka tu par to neesi domājusi, jo esi ar to saaugusi. Tāpat ir ar tetovējumu. Tu ar to saaudz un vairs nevari iedomāties, ka tev tas kādreiz nebūtu bijis.
YaeMiko @ 25.05.2023 13:28
Ja es būtu uztaisījusi to ko gribēju 18 gados kaut kādu mandalu ar puķēm tad varbūt nožēlotu tagad, jo tas vairs nav mans stills. Bet mūsdienās ir tik daudz veidu kā izlabot tetovējumu. Ir tetovējuma noņemšana ar lāzeru, ir tik daudz talantīgu tattoo mākslinieku kuri var uztaisīt cover-up.
Mans pēdējais tetovējums ir nevis regret, bet gan tāds vairāk kā nepatīkams uzdevumus, jo tas ir krāsains un vai nu mans organisms nepieņem violeto tinti vai arī tetovētajs pārstrādāja ādu, un tāpēc viss dzīšanas process bija ilgus un jāiet uz korekciju būs.
Vēl man ļoti bieži ir prasījušas - A kas būs kad paliksi veca, tad neglīti būs utt. ?
Kā kas būs? Normāls ādas novecošanās process būs kur pa virsu tetovējums. Domāju ka daļa veco cilvēku krunkaino nokarājušos ādu slēpj vienalga ir tetovējums vai nav.?
Vienreiz viens džeks, redzot manu tetovējumu, pateica, ka tas ir standarts katrai otrajai - parastas puķes
Beverly Hilza @ 25.05.2023 15:15
Es daļēji piekristu džekam, jo man līdzīgi liekas, ka bieži vien, daudzām ir nošpikots, tas kas ir modē. Trūkst orģinalitātes, tādi tetovējumi man nepatīk. Tur pat nevajag jautāt zīmejuma, nozīmi, tāpat viss skaidrs.