Dalia @ 23.05.2023 23:03Kas tā tāda ir? Ar ko ir īpaša? Kā vispār atrast IG?
es vispār domāju,ka runa iet par kādu Andri, nekad nelasīju kas un kā,bet redzot vārdu Andža domāju vēl kāds apspriežams Andris uzradies🤣Lula @ 23.05.2023 23:17
Es ar šo domāju, ietekmeļu diskusijā ik pa laikam redzu, bet nesaprotu. :D
gribuiemestkapeiku @ 23.05.2023 23:23es vispār domāju,ka runa iet par kādu Andri, nekad nelasīju kas un kā,bet redzot vārdu Andža domāju vēl kāds apspriežams Andris uzradies?
Dalia @ 23.05.2023 23:03Kas tā tāda ir? Ar ko ir īpaša? Kā vispār atrast IG?
Forelee @ 24.05.2023 01:54man personīgi šādi kadri galīgi pie vienas vietas. Lai es tērētu savu laiku skatoties viņu profilus? Ta pie velna, es labāk labu filmu skatos vai lasu sev interesējošas lietas, vai, klausos īstu slavenību mūziku, kaut to pašu Raimondu Paulu.
elfa* @ 24.05.2023 10:42Nezināju tādu. Paskatījos instā... nu, normāli viss izskatās. Par ko viņu apspriest? Neizskatās pēc skandālistes. Kopta. Bērni arī izskatās aprūpēti. Nav arī dzirdēts par viņu(kā piem. par Didru, kas ik pa laikam izceļas un portāli uzraksta rakstus)... Paskatoties uz Didru un viņas izdarībām, NL čiepiņām vai Kirpičiem - nu tur skaidrs, par ko apspriest. Katru dienu ''pērles'' parādās. A šai? Jeb es vnk esmu palaidusi kko garām...
palabojiet ja kļūdos, bet vai viņa arī nav no čiepa vai vismaz ex nl čiepa?elfa* @ 24.05.2023 10:42Nezināju tādu. Paskatījos instā... nu, normāli viss izskatās. Par ko viņu apspriest? Neizskatās pēc skandālistes. Kopta. Bērni arī izskatās aprūpēti. Nav arī dzirdēts par viņu(kā piem. par Didru, kas ik pa laikam izceļas un portāli uzraksta rakstus)... Paskatoties uz Didru un viņas izdarībām, NL čiepiņām vai Kirpičiem - nu tur skaidrs, par ko apspriest. Katru dienu ''pērles'' parādās. A šai? Jeb es vnk esmu palaidusi kko garām...
nav2biletes @ 25.05.2023 00:26palabojiet ja kļūdos, bet vai viņa arī nav no čiepa vai vismaz ex nl čiepa?
Skatos, ka Tev tik pat loti, cik manu pielikto matu iemesls uztrauc citu savstarpējās attiecības😀🤭. Sāc ar sevi, mazā cemmīte! Tu te peries par dāmām, kuras pat Nezin, kas esi un uz tādām kā Tu ir kā nošpljaties no 9. stāva, tāpēc sēdi mierīga un nebojā forumam mikrofloru 😀😀😀😘 skatos, ka te točna mani bijušie “alkānu “ vidusskolas pazinas laikam, ka salasijušies (daži) ar 100 profiliem, kuri nevar likties mierā jau 3 gadus, šausmasss🤭Enazenaz @ 23.05.2023 23:13Varbūt kāda var pastāstīt, kāpēc viņa joprojām dzīvo kopā ar bijuši vīru? Vai beigās tomēr nemaz neizšķīrās?