Jeļena Karadžana, kara_dzhana

Reitings 25
Reģ: 23.05.2023
Nolēmu beidzot izveidot atsveišķu diskusiju mūsu šovu zvaigznei, kura iemantojusi daudzas fanes un vēl vairāk heiteres.
Tieši šīs pašas “fanes”, noķer katru portālu ziņu un atbild uz katru negatīvo komentāru, burtiski identiskā rokrakstā, kā mūsu foruma lietotājas.
Tām, kas nezina, ka šāda, desmitiem kontu veidošana, nav nesens māsu Olsenu niķis, var šķist, ka notiek netaisnība un peaugušām sievietēm nav nekā labāka ko darīt, kā putām uz lūpām aizstāvēt vienu vienīgo, izredzēto sievieti.
Ietekmeļu diskusija ir pārtapusi par un ap personu, zem kuras bildēm ir 100/300 like un labi ja 5/10 komentāri- variet vien iedomāties, cik kaislīgiem jābūt faniem, lai uz saviem pleciem iznestu aizstāvību visur, kur vien var un ne pirmo gadu, bet kopš Jeļena iemācījās internetu.
Ja jūs esiet īstenas fanes, šī ir jūsu vieta izpausties. Ja heiterēm būs luste, nāks uz šejieni. Neviens rupji jūs neapstādina, jo pat ja ir vairāk nekā 4 meitenes, kas slēpjās zem 15 profiliem- parādiet ar reāliem profiliem, KUR jūs lielās fanes esiet? IG un FB zem postiem tik daudz like, kā man ar 700 sekotājiem.
Nekas pret viņu man nav, bet jābūt baigajam cirvim, lai šo fanošanos uztvertu nopietni.
23.05.2023 16:05 |

Reitings 290
Reģ: 31.10.2022
Piedāvāju nebarot jaunizceptās trollenes tēmu un vienkārši to ignorēt, lai tā HARDLUXURY ar Arahni plosās cik uziet. ❌ Tas ir jābūt cik garīgi neveselai, lai būtu tik sens un apmāts naids, lai domātu, ka aiz visiem profiliem un komentāriem stāv tikai Jeļena vai vēl trakāk viņas māsa?Neglīti tā apmelot, pat, ja tev nepatīk tā Karadžana! Nav jābūt Jeļenas diršlaizei, lai ievērotu, ka te pastāvīgi uzrodas kvēlākās fanes=heiteres, kurām tik ļoti vienalga, bet vienalga cenšas ielīst viņas Instā, pat ja šamā nobloķē. Un tad ar uzmestu lūpu te šaizojas, cik slimi ir bloķēt nesekotājus. Par šo visu uzpūsto heitu uz līdzenas vietas arī tie mīnusiņi no ļoti daudzām neitrālām lietotājām . 👎
24.05.2023 11:00 |

Patīk
Reitings 26051
Reģ: 27.01.2021
Par Jeļenu - neesmu baigā viņas fane, viņai ir savi putni, savādi uzskati, dīvainas darbības, bet kopumā viņa šķiet totāli nekaitīga sieviete, par meitiņu viņa ļoti rūpējas un pāri nevienam nedara, tāpēc arī lai jau viņa dzīvo savā burbulī, ļauj vīram kontrolēt savus profilus soctīklos, ēd saldumus un karbonādes un edito bildes, kā grib. Tādā ziņā es īsti nesaprotu, par ko viņu heitot. Nav nekāds Kivīšu pāris, kas dara pāri savam bērnam un ir vienkārši publisks apkaunojums, sačakarējot visu, kam pieskaras, vai Didra, kura savu bērnu nogrūž auklei, nemāk pamperu uzlikt un ar vīra kungu apkrāpj sabiedrību. Jeļena varbūt ir savāda, bet īsti neredzu, kā viņas darbības kaitētu apkārtējiem. Lai jau viņa dara, ko grib. Live and let live.
24.05.2023 12:30 |

Patīk
Reitings 26051
Reģ: 27.01.2021
wiwa @ 23.05.2023 21:39

Manuprāt, normāls jautājums, ja cilvēks ir aizslēdzis savu profilu ciet. Nesaprotu, kāda baigā atšķirība starp FB vai IG, cilvēkam ir tiesības nevēlēties apstiprināt citus draugos, sekotājos.
nu jā, es pati svešos cilvēkus neapstiprinu nevienā platformā, ja kāds baigi uzstājīgi aicina vēl un vēl, esmu rakstījusi un pavaicājusi - hei, vai esam pazīstami, svešos neapstiprinu. Bet nav man nekāds zvaigznes komplekss, ka būtu jāprasa pamatots iemesls, kāpēc grib man sekot :D
24.05.2023 12:34 |

Reitings 25586
Reģ: 18.08.2022
Kāds var paskaidrot kadelj tikai Jelenas aizstaves sauc visas par slimām un aicina apmeklēt nervu arstus?
Kad kaut ko negativu pasaka par Valdmani,dzeniti ,Andzu viedokli vienmēr dalās ,bet neviens nevienu nesūta pie nervu ārsta!
Brendija tiešām tuva ar Jelenu ,pat lídzīgā stilā raksta ,jo neesmu dzirdējusi ,ka cita influencere teiktu ,ka izvieto story “,tas laikam no Jelenas pielipis.
24.05.2023 12:58 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Brendija @ 24.05.2023 10:59
Omg, atkal jauna tēma par Karadžanu! Nesaprotu, priekš kam vajadzēja trešo tēmu taisīt, jau iepriekšējās divas tepat bija un neturējās ilgi. Veltīgi pūlējies Saule17.
Visas jūs te galīgā pretrunā nonākat. Visgarlaicīgākā ietekmele, bet jums visām ir ko pateikt ? Ietekmeļu diskusijā tēmas par Benčiku un Brāli, kurai pat 2k sekotāju nav, nopietni? Viņas ir tās lielās ietekmeles, kuras var tikai apspriest tajā diskusijā?? Tādā gadījumā tā diskusija drīz nomirs, jo, nu par kaut kādām nepazīstamām būtnēm man noteikti nav interesanti lasīt, un es to tēmu drīz vairs neapmeklēšu. Lai nu kā, bet Karadžanu noteikti varētu nosaukt par slavenāku par, piemēram, Vucēnu vai Dzenīti, neskatoties uz lielajiem sekotāju pulkiem, ņemot vērā ntos raidījumus vai rakstus.

Karadžana ir slavena ar savu ērmīgumu. Vucēna un Dzenīte ir normālas, klasiskas sievietes no kuru profiliem un dzīvesveida var ko paņemt sev.
24.05.2023 12:59 |

Reitings 3685
Reģ: 15.11.2022
Scandinavian @ 24.05.2023 12:59

Karadžana ir slavena ar savu ērmīgumu. Vucēna un Dzenīte ir normālas, klasiskas sievietes no kuru profiliem un dzīvesveida var ko paņemt sev.
Un uzreiz 4 dislike 🤦‍♀️
24.05.2023 13:40 |

10 gadi
Reitings 342
Reģ: 29.03.2010
Es šeit forumā gandrīz nevienam komentāram šo īkšķi 👎 neesmu redzējusi tik daudz, cik tas tiek saspiests pie kāda komenta, kas neglaimo Karadžanu, vai kā tas uzvārds šai.🤣🤣🤣
24.05.2023 14:01 |

Reitings 989
Reģ: 31.03.2023
Omg. Neviens (izņemot pāris indivīdus) nenodirš bērnu! Bet gan bezjēdzīgos vecākus, kuri par so bērnu nerūpējas. Te apspriež audzināšanas rezultātu. Un tas ir to vērts tik vien tādēļ, ka dažreiz tie idioti lasa un vismaz mēģina atrādit, ka kaut ko tomēr dara lietas laba. Ja tas palīdz tam nabaga bērnam kaut uz dienu, tas ir ta vērts.
24.05.2023 14:19 |

Reitings 989
Reģ: 31.03.2023
Tonya @ 24.05.2023 14:19
Omg. Neviens (izņemot pāris indivīdus) nenodirš bērnu! Bet gan bezjēdzīgos vecākus, kuri par so bērnu nerūpējas. Te apspriež audzināšanas rezultātu. Un tas ir to vērts tik vien tādēļ, ka dažreiz tie idioti lasa un vismaz mēģina atrādit, ka kaut ko tomēr dara lietas laba. Ja tas palīdz tam nabaga bērnam kaut uz dienu, tas ir ta vērts.

Ups ne tur 😀
24.05.2023 14:20 |

Reitings 555
Reģ: 07.04.2022
guccibabe @ 24.05.2023 14:01
Es šeit forumā gandrīz nevienam komentāram šo īkšķi ? neesmu redzējusi tik daudz, cik tas tiek saspiests pie kāda komenta, kas neglaimo Karadžanu, vai kā tas uzvārds šai.???

Jo tu pieveers uzmaniibu tikai tur, kur piemineeta Karadzana. Esmu daudz "nepatiik" redzeejusi pie komentaariem par Andzu, Beitiku, Niimani un veel dazhaam. Pat Kivicu teemaa salasaas padaudz pie komentiem,kur notiek atklaata nirgaashanaas par Miu. Un Didru teemaa to netruukst.
24.05.2023 14:38 |

10 gadi
Reitings 342
Reģ: 29.03.2010
sinddyy @ 24.05.2023 14:38

Jo tu pieveers uzmaniibu tikai tur, kur piemineeta Karadzana. Esmu daudz "nepatiik" redzeejusi pie komentaariem par Andzu, Beitiku, Niimani un veel dazhaam. Pat Kivicu teemaa salasaas padaudz pie komentiem,kur notiek atklaata nirgaashanaas par Miu. Un Didru teemaa to netruukst.

Laikam nepareizi saprati- Šeit nav tik daudz cilvēku kuriem viņa patiktu, kā tie dislike komentāriem. Un par Kivičiem es šeit nelasu- Pilnīgi pajāt par viņiem un ko viņi dara, attiecas.
24.05.2023 14:42 |

Reitings 555
guccibabe @ 24.05.2023 14:42

Laikam nepareizi saprati- Šeit nav tik daudz cilvēku kuriem viņa patiktu, kā tie dislike komentāriem. Un par Kivičiem es šeit nelasu- Pilnīgi pajāt par viņiem un ko viņi dara, attiecas.

Viss ir tikai balts vai melns? Spiest dislike driikst tikai tie, kam vina izteikti patiik? Man liekas te pietiekami daudz lietotaajas ieraksta savu viedokli, kursh nav tikai cukurains, bet vienkaarsi liek dislike jo nespeej saprast kaapeec jums taa grauzh tik garlaiciigs cilveeks. Rubii fishku?
24.05.2023 14:47 |

Reitings 3122
Reģ: 29.12.2022
sinddyy @ 24.05.2023 14:47

Viss ir tikai balts vai melns? Spiest dislike driikst tikai tie, kam vina izteikti patiik? Man liekas te pietiekami daudz lietotaajas ieraksta savu viedokli, kursh nav tikai cukurains, bet vienkaarsi liek dislike jo nespeej saprast kaapeec jums taa grauzh tik garlaiciigs cilveeks. Rubii fishku?
tieši tā, es spiežu dislike,jo nesaprotu to naidu,jo man viņa liekas tiiiiiik garlaicīga😅😅😅
24.05.2023 14:52 |

Reitings 25
Reģ: 23.05.2023
Kā jau teicu, manas antipātijas nav pat antipātijas, bet rezultāts pārspīlētai aizstāvībai. Teksts izklausijās pasīvi agresīvs tāpēc, ka man pat bija jāizveido savs profils, lai izveidotu tēmu, kurā kā bites pie medus, sasaukt visas, kas jūtās personīgi aizskartas pie katra mazākā komentāra par Karadžanu un tad sākās garie palagi, kuri ielien VISĀS tēmās. Karadžana izcila mamma Didras grupā, Karadžana izcila Kiviču grupā. Tas, ka ne visas iesaistās, nenozīmē, ka visas šeit viņu uzlūko kā gada māti vai sievieti. Fakti, ko minēju tēmas sākumā, ir iesēdušies man galvā tikai no foruma. Vai es viņu stalkoju? Nē. Vai esmu skatījusies viņas šovus? Nē. Vai skatos uz viņu un manī iekšēji ir naida? Galīgi nē. Es negribu viņu redzēt, jo man ir žēl skatīties uz cilvēku, kurš ir tik neveselīgs un pārfotošopēts, ka sajūta, ka tas ir kāds Krievijas vai Amerikas dīvainīšu šova dalībnieks. Dienas laikā 4 lapas ir izcils rādītājs, ka jums un, iespējams, ik pa laikam man, gribās par viņu runāt, bet tad es apzinos, ka te būs tik karstas fanes, kas pēkšņi, visa foruma vēsturē, būs izvēlējušās vienu izredzēto par ko krist un celties.
Un jā, es esmu gan Elīna, gan Hair kkas tur un visas, kas nav Karadžanas fanes. Ko man maina tas, kā jūs mani saucat? 😑
24.05.2023 15:28 |

Patīk
Reitings 2803
Reģ: 08.05.2022
gribuiemestkapeiku @ 24.05.2023 10:50
bet vispār cepuri tev nost, visi zin,kas tu esi, bet netaisi citus profilus, sēdi savā un turpini savu nostāju. ? es laikam tā nevarētu, man te patīk pagudroties,bet anonīmi???

Netaisa, jo nav vērts. Tā pat nākamo profilu arī atkodīsim. Cik viņai te profili bijuši? Atceros laikam 3 vismaz, vienmēr beigās sapratām, ka Elīna ir atpakaļ. 🤭😁
24.05.2023 15:30 |

Patīk
Reitings 2803
Reģ: 08.05.2022
Saule17 @ 24.05.2023 15:28
Kā jau teicu, manas antipātijas nav pat antipātijas, bet rezultāts pārspīlētai aizstāvībai. Teksts izklausijās pasīvi agresīvs tāpēc, ka man pat bija jāizveido savs profils, lai izveidotu tēmu, kurā kā bites pie medus, sasaukt visas, kas jūtās personīgi aizskartas pie katra mazākā komentāra par Karadžanu un tad sākās garie palagi, kuri ielien VISĀS tēmās. Karadžana izcila mamma Didras grupā, Karadžana izcila Kiviču grupā. Tas, ka ne visas iesaistās, nenozīmē, ka visas šeit viņu uzlūko kā gada māti vai sievieti. Fakti, ko minēju tēmas sākumā, ir iesēdušies man galvā tikai no foruma. Vai es viņu stalkoju? Nē. Vai esmu skatījusies viņas šovus? Nē. Vai skatos uz viņu un manī iekšēji ir naida? Galīgi nē. Es negribu viņu redzēt, jo man ir žēl skatīties uz cilvēku, kurš ir tik neveselīgs un pārfotošopēts, ka sajūta, ka tas ir kāds Krievijas vai Amerikas dīvainīšu šova dalībnieks. Dienas laikā 4 lapas ir izcils rādītājs, ka jums un, iespējams, ik pa laikam man, gribās par viņu runāt, bet tad es apzinos, ka te būs tik karstas fanes, kas pēkšņi, visa foruma vēsturē, būs izvēlējušās vienu izredzēto par ko krist un celties.
Un jā, es esmu gan Elīna, gan Hair kkas tur un visas, kas nav Karadžanas fanes. Ko man maina tas, kā jūs mani saucat? ?

Ooo ātri gan atpakaļ.
24.05.2023 15:33 |

Reitings 165
Reģ: 20.05.2023
Scandinavian @ 24.05.2023 12:59

Par Dzenīti man nav viedokļa, bet ko no Vucēnas paņemt? Kā sataisīt trīs bērnus un viņus neaudzināt? Kā pazemoties cita vīrieša priekšā, braucot ar jaundzimušo uz šī vīrieša valsti un lūdzoties, lai pieņem meitu? Kā melot (sākumā viss ar vīrieti labi, tad viss slikti, esot sitis, tad atkal viss labi, tad atkal šķiras, apvaino pie šķiršanās tikai vīrieti)? Kā uzspļaut jebkādām ētikas normām, piemēram, uzbāžoties ar saviem pulverīšiem jaunām meitenēm? Vai šis labākais - kā kara laikā sadarboties ar teroristisku valsti? Un tas noteikti ir mazākais no visa, jo tik aktīvi viņai nemaz nesekoju līdzi un kopš viņa paziņoja, ka netaisās pārtraukt sadarbību ar krieviem un ka ir par mieru, es atsekojos. Ja tevi interesē šādas vērtības, tad jā, protams, vari no viņas mācīties.
Dzenītes dzīves peripētijas galīgi nezinu, tīri profilu skatoties liekas normāls cilvēks ar jaukiem bērniem, bet droši vien ir kaut kas tāds, kas man nav zināms, jo nesekoju.
24.05.2023 15:49 |

Reitings 165
Reģ: 20.05.2023
Vēl tajos laikos, kad sekoju Vucēnai, viņa nevis veda dēlu pie ārsta, bet ārstēja viņa pēc izskata nopietnās ādas problēmas ar saviem biodroniem. Un teicās, kā arī meitai (kas pēc Neita) arī dod, profilaksei vai kā nu tur.
Ziniet, labāk lai Jeļena nepamatoti izsauc NMPD, nevis ārstē izsitumus ar LV nereģistrētiem pulveriem.
24.05.2023 15:54 |

Reitings 3685
Reģ: 15.11.2022
Lorra @ 24.05.2023 15:30

Netaisa, jo nav vērts. Tā pat nākamo profilu arī atkodīsim. Cik viņai te profili bijuši? Atceros laikam 3 vismaz, vienmēr beigās sapratām, ka Elīna ir atpakaļ. ??
zini, man nav kompleksu, lai neatklātos! Ne es noliedzu ne es akceptēju! Es varu arī atklāti pateikt, ka man besī tā Karadźana ne tik dikti izskata un uzvedības dēlj, bet gan, ka tiek KĀ PUDELES KORKIS BĀZTS VISOS CAURUMOS, kā jau diskusijas autore tikko minēja- burtiski tiek uzspiesta cilvēkiem! Un ko dod mans instagrama aizvērtais profils ar 80 sekotājiem? Ne es ietekmele, ne šovu zvaigzne! Parasts cilvēks! Un kura te vīrus salīdzina, ka Karadžanas aprunāt var Bla Bla Bla, nu sorry , es savu vīru kā 5 kapeiku Pa zinu portāliem , instagramu nevazāju un nepiedēvēju publiksas personas statusu! Tā kā mērīšanās kraniniem šajā gadījumā lieka būs.💋😀🤭
24.05.2023 16:05 |

Reitings 555
Saule17 @ 24.05.2023 15:28
Un jā, es esmu gan Elīna, gan Hair kkas tur un visas, kas nav Karadžanas fanes. Ko man maina tas, kā jūs mani saucat? ?

Kas tu taada esi, ka driikst rakstiit tikai to, kas tev pa praatam? 😁 Skrolee tad taalaak, tieshi taapat kaa to dara citi, kad raksta palagus par Jelinskas peripeetijaam. Bet tev nav vienalga, tu spalvas met pa gaisu, jo taa ir Karadzana, par kuru tu nezin kaapeec iedomaajies, ka vina itin nevienam nevar patikt ne kaa maate, ne kaa vienkaarsi pozitiivs cilveeks. Tev skauzh, ka kaada ieminas kaadaa teemaa, ka vina ir labaaka maate par Kirpichlieni vai Didru paari? Vai kas tev taa cepii?Visu to, ko tu sarakstiiji teemas pieteikumaa ir tieshi tavs spogulis nenobriedushai personiibai. Neviena pieaugusi sieviete, kurai ir vienalga, nenaaktu sheit veidot feiku, lai drukaatu taadus palagus, shiziigi piedeeveetu visu paaris cilveekiem un veel taisnotos, ka tev liidz sirds dzilumiem vienalga! Neredzu nekaadu baigo aizstaaviibu, lielaakaa dala lietotaajas ir pret mobingu ne pa kjeksi. Sanaak, tev arii neitraalie viedokli ir kaa dadzis acii, jo nav uzbruukoshs heits?😁
24.05.2023 16:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits