Justīnes pazušana

Reitings 1089
Reģ: 28.08.2021
Vai kādam ir kādas versijas, kur varētu būt Justīne? Man liekas, ka izmeklētāji nesaka visu.
11.05.2023 00:08 |

Patīk
Reitings 575
Reģ: 02.05.2020
Tikko izlasīju TVNET par Justīni bija aprakstīts kā vecāki viņu principā nosituši. Tas ir kas neticams, ka vecāks ko tādu var izdarīt. Pamāte, bet miesīgs tēvs? Pilnìgi slikta dūša palika lasot...
19.02.2024 14:24 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Mangosaldejums @ 19.02.2024 14:24
Tikko izlasīju TVNET par Justīni bija aprakstīts kā vecāki viņu principā nosituši. Tas ir kas neticams, ka vecāks ko tādu var izdarīt. Pamāte, bet miesīgs tēvs? Pilnìgi slikta dūša palika lasot...
jā, sanāk, ka nāve iestājusies sitienu rezultātā. Abi bijuši piedzērušies, interesanti, kur tobrīd atradās pārejie bērni?
19.02.2024 19:30 |

Reitings 486
Reģ: 23.09.2023
Cik traģiski, ka stulbām sievietēm un vīriešiem var dzimt bērni.
Visi iesaistītie darba vecuma cilvēki. It kā nevarēti strādāt un boalgot aukli, ja paši netiek galā.
Un ko tagad darīs pārējie slepkavu bērni. Viens bina 6 mēnešus vecs.
19.02.2024 22:27 |

Reitings 475
Reģ: 13.02.2024
Stiklaskatiens @ 19.02.2024 22:27
Cik traģiski, ka stulbām sievietēm un vīriešiem var dzimt bērni.
Visi iesaistītie darba vecuma cilvēki. It kā nevarēti strādāt un boalgot aukli, ja paši netiek galā.
Un ko tagad darīs pārējie slepkavu bērni. Viens bina 6 mēnešus vecs.

Nu kādu aukli. Tu vienradžu pasaulē dzīvo? Degradēti alkāni, kas vairojas kā truši un izbrauc uz pabalstiem vai kaut kādas kapeikas nopelna. Aukli ne visas vidusmēra ģimenes spēj atļauties. Tu kaut kādā Marijas Antuanetes pasaulē esi - ja nav ,maizes, lai ēd kūkas 🤣🤣🤣 Dzer, dzīvo ūķī, kaujas, mētājas ar šķīvjiem, intelekts mazāk kā šimpanzēm. Aukle, ibio… Ja tur vēl būtu kāda veselā saprāta palieka tos degradentu smadzenēs, no tā bērna atteiktos, da kaut vai izmestu uz ielas, vismaz izdzīvotu. A vienkārši nosist, ar šķīvjiem pa galvu, tur nodzertas smadzenes un degradējušies līdz renstelei.
Un pārējiem sīkajiem gan jau bij pieteikts turēt mutes, ja negrib ar šķīvi pa galvu. Vai arī šie tā pieraduši pie baurošanas un kaušanās, ka vispār vairs nedzirdēja, ka to Justīni noklapē. Izcils piemērs, kā kaimiņi, skolotāji un kapppijas dzērājas no sociālajiem klusēja lupatiņā. Ies tur krāmētēs ar paglupiem iedzērājiem, interesantāk taču kaut kādus influencerus pa presi pavazāt, kuri sīko nolikuši gulēt ne īsti pareizā leņķī vai nepareiza auduma kombinzeonu uzģērbuši.
20.02.2024 09:26 |

Reitings 59
Reģ: 20.02.2024
JekaterinaKaterina @ 20.02.2024 09:26

Nu kādu aukli. Tu vienradžu pasaulē dzīvo? Degradēti alkāni, kas vairojas kā truši un izbrauc uz pabalstiem vai kaut kādas kapeikas nopelna. Aukli ne visas vidusmēra ģimenes spēj atļauties. Tu kaut kādā Marijas Antuanetes pasaulē esi - ja nav ,maizes, lai ēd kūkas ??? Dzer, dzīvo ūķī, kaujas, mētājas ar šķīvjiem, intelekts mazāk kā šimpanzēm. Aukle, ibio… Ja tur vēl būtu kāda veselā saprāta palieka tos degradentu smadzenēs, no tā bērna atteiktos, da kaut vai izmestu uz ielas, vismaz izdzīvotu. A vienkārši nosist, ar šķīvjiem pa galvu, tur nodzertas smadzenes un degradējušies līdz renstelei.
Un pārējiem sīkajiem gan jau bij pieteikts turēt mutes, ja negrib ar šķīvi pa galvu. Vai arī šie tā pieraduši pie baurošanas un kaušanās, ka vispār vairs nedzirdēja, ka to Justīni noklapē. Izcils piemērs, kā kaimiņi, skolotāji un kapppijas dzērājas no sociālajiem klusēja lupatiņā. Ies tur krāmētēs ar paglupiem iedzērājiem, interesantāk taču kaut kādus influencerus pa presi pavazāt, kuri sīko nolikuši gulēt ne īsti pareizā leņķī vai nepareiza auduma kombinzeonu uzģērbuši.

Piereģistrējos, lai ieliktu + šim komentāram.
Ikdienā regulāri lasu Twitter. Diezgan bieži pavīd diskusijas par un ap dzimstības jautājumu risināšanu. Nu, un tur, protams, kā jau tas bieži notiek, visspilgāk izpaužas vīrieši, kuri ar putām uz lūpām nosoda sievietes, kuras izvēlas neradīt bērnus. Dažs labs pat vaicā, kur iesniegt iesniegumu par to, lai viņa bērniem vecumdienās ar savu nodokļu naudu nebūtu jānodrošina pansionātos dzīvojošie vecīši. Jo, nu, protams, ka pansionātos dzīvo tikai tie, kuriem nav bērnu (sarkasms, protams). Bet šoreiz ne par to. Vienkārši aizdomājos par šo tēmu. Pasaule pavisam noteikti būtu daudz labāka, ja bērnus radītu tikai tie, kuri patiešām vēlas bērnus un kuri ir gatavi tos mīlēt, sargāt un izaudzināt par kārtīgiem cilvēkiem. Man ir sāpīgi noskatīties uz sagrautiem likteņiem, pamestiem, nemīlētiem bērniem vai, kā Justīnes gadījumā, bērniem, kuri tiek brutāli nogalināti. Uz šīs zemes ir pārāk daudz nemīlētu, nevienam nevajadzīgu bērnu un parāk daudz tā saucamo "vecāku", kuri ir savus bērnus vai nu pametuši vai vienkārši nogalinājuši. Nemaz nerunāsim par nenormālo alimentu nemaksātāju skaitu, kuriem ir vienkārši, atvainojos, po*uj. Domāju, ka tiem, kuri tik ļoti uztraucas par demogrāfijas jautājumiem, vajadzētu nopietnāk pievērsties šai tēmai un tikai tad pārmest sievietēm, kuras izvēlas neradīt bērnus. Bet, protams, ka es, kā sieviete, kurai nav bērnu, noteikti Latvijas nākotnei esmu lielāks drauds kā tie, kuri dzemdē pabalstu dēļ, pēc tam pamet savus bērnus vai, sliktākajā gadījumā, vispār nosit un aprok mežā. Nez, kāpēc par šo tēmu visi lielie Twitter demogrāfijas sludinātāji klusē.
21.02.2024 00:29 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Man visā šajā nedod mieru viens jautājums- kur ir māte? Cik atceros, dzīvo ārzemes, bet visā šajā laikā, viņa nav paudusi savu viedokli, vai jebkā figurējusi šajā lietā. Izskatās, ka tas bērns vispār nevienam nav bijis vajadzīgs.
21.02.2024 08:04 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6677
Reģ: 13.11.2016
Naomi* @ 21.02.2024 08:04
Man visā šajā nedod mieru viens jautājums- kur ir māte? Cik atceros, dzīvo ārzemes, bet visā šajā laikā, viņa nav paudusi savu viedokli, vai jebkā figurējusi šajā lietā. Izskatās, ka tas bērns vispār nevienam nav bijis vajadzīgs.

Pārsvarā bērnu rada sociālā ziņā līdzīgi cilvēki...
21.02.2024 08:43 |

Reitings 1216
Reģ: 13.12.2023
Euphrasia @ 21.02.2024 00:29

Piereģistrējos, lai ieliktu + šim komentāram.
Ikdienā regulāri lasu Twitter. Diezgan bieži pavīd diskusijas par un ap dzimstības jautājumu risināšanu. Nu, un tur, protams, kā jau tas bieži notiek, visspilgāk izpaužas vīrieši, kuri ar putām uz lūpām nosoda sievietes, kuras izvēlas neradīt bērnus. Dažs labs pat vaicā, kur iesniegt iesniegumu par to, lai viņa bērniem vecumdienās ar savu nodokļu naudu nebūtu jānodrošina pansionātos dzīvojošie vecīši. Jo, nu, protams, ka pansionātos dzīvo tikai tie, kuriem nav bērnu (sarkasms, protams). Bet šoreiz ne par to. Vienkārši aizdomājos par šo tēmu. Pasaule pavisam noteikti būtu daudz labāka, ja bērnus radītu tikai tie, kuri patiešām vēlas bērnus un kuri ir gatavi tos mīlēt, sargāt un izaudzināt par kārtīgiem cilvēkiem. Man ir sāpīgi noskatīties uz sagrautiem likteņiem, pamestiem, nemīlētiem bērniem vai, kā Justīnes gadījumā, bērniem, kuri tiek brutāli nogalināti. Uz šīs zemes ir pārāk daudz nemīlētu, nevienam nevajadzīgu bērnu un parāk daudz tā saucamo "vecāku", kuri ir savus bērnus vai nu pametuši vai vienkārši nogalinājuši. Nemaz nerunāsim par nenormālo alimentu nemaksātāju skaitu, kuriem ir vienkārši, atvainojos, po*uj. Domāju, ka tiem, kuri tik ļoti uztraucas par demogrāfijas jautājumiem, vajadzētu nopietnāk pievērsties šai tēmai un tikai tad pārmest sievietēm, kuras izvēlas neradīt bērnus. Bet, protams, ka es, kā sieviete, kurai nav bērnu, noteikti Latvijas nākotnei esmu lielāks drauds kā tie, kuri dzemdē pabalstu dēļ, pēc tam pamet savus bērnus vai, sliktākajā gadījumā, vispār nosit un aprok mežā. Nez, kāpēc par šo tēmu visi lielie Twitter demogrāfijas sludinātāji klusē.

Off-topic.
Man tā šķiet, ka globāli vairāk ir satraukums par pāriem, kuri vnk negrib bērnus, atbildību, lieku darbu un tēriņus, negulētas naktis, lai gan mierīgi varētu to atļauties. Bet nu negrib, ko tu viņiem padarīsi, un var jau arī saprast. Neviens tā īsti nesaka, ka pabirām vajadzētu ātrāk vairoties, bet nevar jau arī teikt, lai nevairojas. Tas ir “neētiski”.
21.02.2024 09:20 |

Reitings 1216
Reģ: 13.12.2023
Naomi* @ 21.02.2024 08:04

Ko tu gribētu no viņas dzirdēt? Kāda vairs starpība. Tu nemaz nezini, vai būtu bijis citādāk, ja viņa nebūtu notinusies.
21.02.2024 09:28 |

Reitings 8745
Reģ: 16.02.2021
Es vispār nesaprotu, kā var pieaugušie DIVATĀ noslepkavot bērnu? Pie tam galvenās aprūpes personas? Es vēl varētu iztēloties, ka viens no abiem uz meiteni sakliedz, pagrūž, iesit, to varētu iedomāties alkoholiķu ģimenē. Bet ne jau divatā uz maiņām to bērnu tā sist, ka nosit. Nu arī septiņgadīgs bērns ir jāsit vairākkārt visticamāk, lai nosistu vai jāsper ar kājām, man tiešām arī paliek nelabi ko tādu iedomājoties. Kā var divatā pat alkohola afektā pieņemt lēmumu nosist savu bērnu. Vienam taču vajadzēja iezagties saprāta balsij, žēlumam vai kaut kam, lai otru apturētu, nevis pievienoties slepkavībā.
21.02.2024 10:12 |

Patīk
Reitings 2796
Reģ: 08.05.2022
Mercury6 @ 21.02.2024 10:12
Es vispār nesaprotu, kā var pieaugušie DIVATĀ noslepkavot bērnu? Pie tam galvenās aprūpes personas? Es vēl varētu iztēloties, ka viens no abiem uz meiteni sakliedz, pagrūž, iesit, to varētu iedomāties alkoholiķu ģimenē. Bet ne jau divatā uz maiņām to bērnu tā sist, ka nosit. Nu arī septiņgadīgs bērns ir jāsit vairākkārt visticamāk, lai nosistu vai jāsper ar kājām, man tiešām arī paliek nelabi ko tādu iedomājoties. Kā var divatā pat alkohola afektā pieņemt lēmumu nosist savu bērnu. Vienam taču vajadzēja iezagties saprāta balsij, žēlumam vai kaut kam, lai otru apturētu, nevis pievienoties slepkavībā.

Izskatās, ka tāds tādu bija atradis. Abi vienlīdz slimi .
21.02.2024 10:21 |

Reitings 475
Reģ: 13.02.2024
Mercury6 @ 21.02.2024 10:12

Kad atrada līķi, bija minētas daudzas “grieztas”, smagas brūces, advokāta samācīti abi pabiras klārēja, ka Justīne uzkritusi uz šķīvja. Ar šķīvjiem tad gan jau arī nosita. Noasiņoja visdrīzāk.
21.02.2024 12:37 |

Reitings 6668
Reģ: 01.04.2023
Lorra @ 21.02.2024 10:21

Izskatās, ka tāds tādu bija atradis. Abi vienlīdz slimi .

https://www.tvnet.lv/7800311/mes-iziesim-cauri-visam-kopa-aiztureta-vardarbigi-mirusas-justines-audzumamma-par-viru
Tā sieviete kaut kāds Lienes Kivičas vaibs. Protams, slimākā versijā.
21.02.2024 17:11 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Mashka Kakashka @ 28.01.2025 13:35
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/28.01.2025-par-septinus-gadus-vecas-justines-noslepkavosanu-tevam-piespriez-20-gadus-pamatei-17-gadus-cietuma.a585444/

Bērna dzīvība ir 20 gadus vērta.
28.01.2025 13:54 |

Reitings 2513
Reģ: 05.07.2024
Mashka Kakashka @ 28.01.2025 13:35
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/28.01.2025-par-septinus-gadus-vecas-justines-noslepkavosanu-tevam-piespriez-20-gadus-pamatei-17-gadus-cietuma.a585444/
kas ir tie cilvēki, kas uzņemas aizstāvēt slepkavas? Vājprāts. Kā tas advokāts naktīs guļ?
28.01.2025 14:05 |

Reitings 2951
Reģ: 15.09.2023
brunettte @ 28.01.2025 14:05
kas ir tie cilvēki, kas uzņemas aizstāvēt slepkavas? Vājprāts. Kā tas advokāts naktīs guļ?

Kā tas tēvs var mierīgi gulēt, sakot ko šādu "..es lūdzu pārkvalifikāciju uz citu pantu, jo lietā nav noskaidrots nāves cēlonis, līdz ar to man pašam nav zināms, kādu iemeslu dēļ meitiņa nomira. Es uzskatīju, ka tas ir vidēji smagi miesas bojājumi.."
Abi ar pamāti nogalina mazu un neaizsargātu bērnu, vēl atļaujas teikt, ka viņam nav zināms iemesls no kā meitiņa nomira.. Pretīgi! Kā zeme šādus cilvēkus nes.
28.01.2025 14:10 |

Reitings 3842
Reģ: 18.01.2025
Man vienīgajai vemt gribas no šitā.
Avots lsm.lv
Vladimira Reinikova advokāts Augusts Pujats uzskata, ka lietā netika pierādīts, ka meitene tika noslepkavota.
Viņa klients atzīst, ka nodarījis miesas bojājumus, bet ne to, ka nogalinājis. Arī ekspertīzēs nāves iemesls neesot noskaidrots.
"Es lūdzu pārkvalifikāciju uz citu pantu, jo lietā nav noskaidrots nāves cēlonis, līdz ar to man pašam nav zināms, kādu iemeslu dēļ meitiņa nomira."
28.01.2025 14:12 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6677
Reģ: 13.11.2016
brunettte @ 28.01.2025 14:05

Tāds darbs. Šaubos, vai tādiem kāds algoja advokātu, gan jau bija valsts apmaksātais. Tas pienākas saskaņā ar likumu un visiem augstākiem cilvēktiesību aktiem. Tas ir, kādam tas advokāta darbs ir jādara, arī šādā lietā.
28.01.2025 14:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits