jā, sanāk, ka nāve iestājusies sitienu rezultātā. Abi bijuši piedzērušies, interesanti, kur tobrīd atradās pārejie bērni?Mangosaldejums @ 19.02.2024 14:24Tikko izlasīju TVNET par Justīni bija aprakstīts kā vecāki viņu principā nosituši. Tas ir kas neticams, ka vecāks ko tādu var izdarīt. Pamāte, bet miesīgs tēvs? Pilnìgi slikta dūša palika lasot...
Stiklaskatiens @ 19.02.2024 22:27Cik traģiski, ka stulbām sievietēm un vīriešiem var dzimt bērni.
Visi iesaistītie darba vecuma cilvēki. It kā nevarēti strādāt un boalgot aukli, ja paši netiek galā.
Un ko tagad darīs pārējie slepkavu bērni. Viens bina 6 mēnešus vecs.
JekaterinaKaterina @ 20.02.2024 09:26
Nu kādu aukli. Tu vienradžu pasaulē dzīvo? Degradēti alkāni, kas vairojas kā truši un izbrauc uz pabalstiem vai kaut kādas kapeikas nopelna. Aukli ne visas vidusmēra ģimenes spēj atļauties. Tu kaut kādā Marijas Antuanetes pasaulē esi - ja nav ,maizes, lai ēd kūkas ??? Dzer, dzīvo ūķī, kaujas, mētājas ar šķīvjiem, intelekts mazāk kā šimpanzēm. Aukle, ibio… Ja tur vēl būtu kāda veselā saprāta palieka tos degradentu smadzenēs, no tā bērna atteiktos, da kaut vai izmestu uz ielas, vismaz izdzīvotu. A vienkārši nosist, ar šķīvjiem pa galvu, tur nodzertas smadzenes un degradējušies līdz renstelei.
Un pārējiem sīkajiem gan jau bij pieteikts turēt mutes, ja negrib ar šķīvi pa galvu. Vai arī šie tā pieraduši pie baurošanas un kaušanās, ka vispār vairs nedzirdēja, ka to Justīni noklapē. Izcils piemērs, kā kaimiņi, skolotāji un kapppijas dzērājas no sociālajiem klusēja lupatiņā. Ies tur krāmētēs ar paglupiem iedzērājiem, interesantāk taču kaut kādus influencerus pa presi pavazāt, kuri sīko nolikuši gulēt ne īsti pareizā leņķī vai nepareiza auduma kombinzeonu uzģērbuši.
Naomi* @ 21.02.2024 08:04Man visā šajā nedod mieru viens jautājums- kur ir māte? Cik atceros, dzīvo ārzemes, bet visā šajā laikā, viņa nav paudusi savu viedokli, vai jebkā figurējusi šajā lietā. Izskatās, ka tas bērns vispār nevienam nav bijis vajadzīgs.
Euphrasia @ 21.02.2024 00:29
Piereģistrējos, lai ieliktu + šim komentāram.
Ikdienā regulāri lasu Twitter. Diezgan bieži pavīd diskusijas par un ap dzimstības jautājumu risināšanu. Nu, un tur, protams, kā jau tas bieži notiek, visspilgāk izpaužas vīrieši, kuri ar putām uz lūpām nosoda sievietes, kuras izvēlas neradīt bērnus. Dažs labs pat vaicā, kur iesniegt iesniegumu par to, lai viņa bērniem vecumdienās ar savu nodokļu naudu nebūtu jānodrošina pansionātos dzīvojošie vecīši. Jo, nu, protams, ka pansionātos dzīvo tikai tie, kuriem nav bērnu (sarkasms, protams). Bet šoreiz ne par to. Vienkārši aizdomājos par šo tēmu. Pasaule pavisam noteikti būtu daudz labāka, ja bērnus radītu tikai tie, kuri patiešām vēlas bērnus un kuri ir gatavi tos mīlēt, sargāt un izaudzināt par kārtīgiem cilvēkiem. Man ir sāpīgi noskatīties uz sagrautiem likteņiem, pamestiem, nemīlētiem bērniem vai, kā Justīnes gadījumā, bērniem, kuri tiek brutāli nogalināti. Uz šīs zemes ir pārāk daudz nemīlētu, nevienam nevajadzīgu bērnu un parāk daudz tā saucamo "vecāku", kuri ir savus bērnus vai nu pametuši vai vienkārši nogalinājuši. Nemaz nerunāsim par nenormālo alimentu nemaksātāju skaitu, kuriem ir vienkārši, atvainojos, po*uj. Domāju, ka tiem, kuri tik ļoti uztraucas par demogrāfijas jautājumiem, vajadzētu nopietnāk pievērsties šai tēmai un tikai tad pārmest sievietēm, kuras izvēlas neradīt bērnus. Bet, protams, ka es, kā sieviete, kurai nav bērnu, noteikti Latvijas nākotnei esmu lielāks drauds kā tie, kuri dzemdē pabalstu dēļ, pēc tam pamet savus bērnus vai, sliktākajā gadījumā, vispār nosit un aprok mežā. Nez, kāpēc par šo tēmu visi lielie Twitter demogrāfijas sludinātāji klusē.
Naomi* @ 21.02.2024 08:04Man visā šajā nedod mieru viens jautājums- kur ir māte? Cik atceros, dzīvo ārzemes, bet visā šajā laikā, viņa nav paudusi savu viedokli, vai jebkā figurējusi šajā lietā. Izskatās, ka tas bērns vispār nevienam nav bijis vajadzīgs.
Mercury6 @ 21.02.2024 10:12Es vispār nesaprotu, kā var pieaugušie DIVATĀ noslepkavot bērnu? Pie tam galvenās aprūpes personas? Es vēl varētu iztēloties, ka viens no abiem uz meiteni sakliedz, pagrūž, iesit, to varētu iedomāties alkoholiķu ģimenē. Bet ne jau divatā uz maiņām to bērnu tā sist, ka nosit. Nu arī septiņgadīgs bērns ir jāsit vairākkārt visticamāk, lai nosistu vai jāsper ar kājām, man tiešām arī paliek nelabi ko tādu iedomājoties. Kā var divatā pat alkohola afektā pieņemt lēmumu nosist savu bērnu. Vienam taču vajadzēja iezagties saprāta balsij, žēlumam vai kaut kam, lai otru apturētu, nevis pievienoties slepkavībā.
Mercury6 @ 21.02.2024 10:12Es vispār nesaprotu, kā var pieaugušie DIVATĀ noslepkavot bērnu? Pie tam galvenās aprūpes personas? Es vēl varētu iztēloties, ka viens no abiem uz meiteni sakliedz, pagrūž, iesit, to varētu iedomāties alkoholiķu ģimenē. Bet ne jau divatā uz maiņām to bērnu tā sist, ka nosit. Nu arī septiņgadīgs bērns ir jāsit vairākkārt visticamāk, lai nosistu vai jāsper ar kājām, man tiešām arī paliek nelabi ko tādu iedomājoties. Kā var divatā pat alkohola afektā pieņemt lēmumu nosist savu bērnu. Vienam taču vajadzēja iezagties saprāta balsij, žēlumam vai kaut kam, lai otru apturētu, nevis pievienoties slepkavībā.
Lorra @ 21.02.2024 10:21
Izskatās, ka tāds tādu bija atradis. Abi vienlīdz slimi .
Mashka Kakashka @ 28.01.2025 13:35https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/28.01.2025-par-septinus-gadus-vecas-justines-noslepkavosanu-tevam-piespriez-20-gadus-pamatei-17-gadus-cietuma.a585444/
kas ir tie cilvēki, kas uzņemas aizstāvēt slepkavas? Vājprāts. Kā tas advokāts naktīs guļ?Mashka Kakashka @ 28.01.2025 13:35https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/28.01.2025-par-septinus-gadus-vecas-justines-noslepkavosanu-tevam-piespriez-20-gadus-pamatei-17-gadus-cietuma.a585444/
brunettte @ 28.01.2025 14:05kas ir tie cilvēki, kas uzņemas aizstāvēt slepkavas? Vājprāts. Kā tas advokāts naktīs guļ?
brunettte @ 28.01.2025 14:05kas ir tie cilvēki, kas uzņemas aizstāvēt slepkavas? Vājprāts. Kā tas advokāts naktīs guļ?