pradacandy @ 11.05.2023 21:52Man atkal palika interesanti,kādēļ ir ārstes,kuras vispār nesaka neko par šo poti,tieši grūtniecības laikā un ir tādas,kuras ļoti rekomendē?
Bērniņam 2 mēnešu vecumā ir kompleksā pote,kura ir arī pret garo klepu.
pradacandy @ 11.05.2023 21:52Man atkal palika interesanti,kādēļ ir ārstes,kuras vispār nesaka neko par šo poti,tieši grūtniecības laikā un ir tādas,kuras ļoti rekomendē?
Paix @ 11.05.2023 17:52Tā kā nav atsevišķas potes tikai pret garo klepu, būs kombinētā difterijas+garais klepus, man to ieteica potēt Rdzn, jo viņiem esot kaut kāda vājāka (neatceros īsti, kā tas saucās, bet, ja parasti poti taisa ik pēc 10 gadiem, šo ik pēc 5 gadiem). Nekas traks, pasāpēs roka, ja esi jūtīgāka pret potēm kā tādām, tad varbūt būs neliela tempratūra, bet citām blaknēm nevajadzētu būt.
Renaate301 @ 11.05.2023 19:57Es tikko potejos pret B hepatītu un difteriju. Nekādu izmainītu sajutu nebija. Atšķirība no Covid potes ko slikti panesu un bija nepatīkamas blaknes kādas 2-3 dienas.