Man visu mūžu ir Tele2, bet nezinu vai apmierina, jo bieži mobilais internets neiet vai ir ļoti švaks pat pilsētas robežās, kur nu vēl ārpus tās. Domāju par Biti, jo cenas ziņā identiska maksa par tarifu plānu. Lmt nedaudz dārgāks, bet arī to izskatu. Kāda ir Jūsu pieredze, kuram operatoram ir labs, ātrs mobilais internets?
Man ir Lmt mobilais internets un nekad nav bijusi problēma ar viņu. Es gan neesmu viņu testējusi mežos vai dziļos dziļos laukos, bet neatceros pēdējo reizi, kad man internets būtu pazudis telefonā vai lēnāk darbojies.
Laukos ir lmt, tele2 un bite zonas tur nav vispār. Viņu mājaslapā ir karte 5G un 4G interneta tīkla pārklāju stiprumu. Var apskatīties lai saprastu kas tavā pilsētā vai laukos būs. Priekš Rīgas dzīves man pietiek ar tele2 5G internetu. Kad aizbraucu uz laukiem tad forši ka nav zonas un netraucē neviens tikai lmt wifi var pieslēgties.
Man vnm ir bijis LMT kā main operators, paralēli citās ierīcēs ir bijuši gan Tele2, gan Bite. LMT noteikti ir vislielākais pārklājums, ar to man ir bijis vismazāk spotu bez zonas vai interneta, ir testēts ellē ratā mežu masīvos, bet man ir divi spoti blakus lielām pilsētām 30 km rādiusā, kur vienā ķer tika Bite, otrā Tele 2🤷♀️
Bite pilnīgi noteikti nē, viņiem visšvakākais internets. Shēma ir tāda: - gribi lētāk un ne pārāk labi, tad Bite - gribi vislabāko, bet arī dārgāko, tad LMT - Tele2 optimālākais variants, ja vien nav baigā nepieciešamība pēc interneta mežā
Man ir Tele2. Interesanti,ka viena pilsēta šad tad bija problēmas,bet cita,uz kuru nesen parcelos,nav. Abas ir vienas no lielākajam Latvijas pilsētām un dzīvoju centra.
Man ir Lmt mobilais internets un nekad nav bijusi problēma ar viņu. Es gan neesmu viņu testējusi mežos vai dziļos dziļos laukos, bet neatceros pēdējo reizi, kad man internets būtu pazudis telefonā vai lēnāk darbojies.
Tas ir kamēr tu nebrauc ārpus LV. Klasiska LMT problēma, kas pierādījusies gadu laikā ne tikai man, bet arī kolēģiem, ka LMT bieži neveido savienojumus ar ārzemju operatoriem, reizēm saslēdzas ja mēģini manuālā režīmā, bet ne vienmēr tas strādā. Tele2 nav novērotas tādas problēmas. Galvenais iemesls kāpēc pārgāju no LMT. Otrkārt, neadekvāti dārgi mobilie dati un mazs pieejamais datu daudzums ārzemēs salīdzinot ar Tele2.
Man briest doma vispār līst nost no mobīlo datu atkarības, jo cenas iet kosmosā, bet paša labuma kā tāda pamaz. Pieņemsim mani var sazvanīt... Baigi vajag? Cik tad ir zvanīts? Kas tad tur internetā ir skatīts? Ja nu vajag - šur tur ir bezmaksas WiFi. Mājās tāds ir, darbā tāds ir....Varētu arī pietikt. Bez tam jāpērk telefonu ar e-sim. Tad var nopirkt datu paku globālajā tīrgū. Lētāk nebūs, bet nebūs arī abonēšana. Kad vajag aktivizē un lieto. Nopērc vēl... Bet ar laiku var būt būs arī lētāk. Kam tad mani jāsazvana? Darbam? Nu lai tad darbs arī maksā. Kādreiz bija viens telefons uz visu māju un tas jau bija daudz.
man bija tele2,zona darba nebija vispar,jo biezas sienas un maja bija tikai viena vieta virtuve,ka izkustejos,ja man kads zvanija,neko nedzirdeja taad pargaju uz lmt prieksapmaksas karti un zona ir laba