kaķispiedirsagultā @ 10.05.2023 21:55
es neesmu kaķdirsiesns. Iemācies lasīt!
GhostGG @ 10.05.2023 22:02
Mhm cool story bro :D Ja jau tu biji galvanais iemesls kāpēc viņš kļuva par miljonārtu, tad jau tev pašai nebūs problēmas kļūt par miljonāri un pirkt ko vien sirds kāro. ?
Lula @ 10.05.2023 22:07
Lasu un skaidri un gaiši rakstīts - Kaķdirsiens!
Lula @ 10.05.2023 21:52
Laikam pirmoreiz piekrītu kaķdirsienam :D :D
Bet nu tas tikai tādās attiecībās, kur abi tiešām nav līdzvērtīgi partneri.
kaķispiedirsagultā @ 10.05.2023 22:16
Rakstīts Kaķis piedirsa gultā. Bilde ilustrācijai arī ir.
Lula @ 10.05.2023 21:31
Saprotami, ka vajag uz lietām paskatīties arī no citām pusēm, bet nu tu ļooooti tagad laid visu caur savu skatapunktu.
Bet stāsts ir par to, ka citreiz labāk ir daži tūkstoši savi nekā daži miljoni citam, jo tos tu vari notriekt pēc sirds ieskatiem un vismaz nebūs škrebe skatīties kā visādi derdzīg resni cūkveidīga paskata dirsā līdēji bez sāls norij, nodzer un noballē naudu, pie kuras, lai tavs izredzētais tiktu tu esi uzupurējusies, naktis negulējusi, nervus sabojājusi, pati no daudz kā attiekusies, arī finansiāli.
Piedevām, kur nauda- tur draugu kalns kas grib par velti uzdzīvot un dabūt dārga dāvasnas, investīcijas biznesam utt.
Kur nauda, tur nabagi attāli radinieki, kam visiem vajag palīdzēt, apmaksāt un iekārtot.
Kur liela nauda- tā pēkš''ni vairs nekķūst par ģimenes naudu ko Jūs divatā tērējat sev un saviem bērniem, bet vir visādi dīkdieņi radinieki un vēl trakāki draugi kas cer ne tikai par velti uzdzīvot, bet izspiest dārgas dāvanas. Kamēr sieva, kas būtu pelnījusi pili un dimantu rotas tiek apdalīta ar vienkāršu ''uzturēšanu''.
Tā teikt, katrs grib savu daļu nokamt, pēc iespējas lielāku. Un duraki, tā atri vien paliek atkal nabagi
lietotaaja @ 10.05.2023 22:27
Jā, caur savu prizmu, jo šobrīd ir ļoti daudz dāmas, kas iesaka šķirties un šausminās par viņas vīrieti, kas noteikti tikai un vienīgi iedrošinās viņu sliktāk izturēties pret vīru. Vajag kaut kādu balansu, nu tad mans viedoklis ir otrs grāvis. ?
Es nesaku, ka autores vīrs ir uz 100% pelnījis izcilu attieksmi no viņas, vīrietis noteikti arī savā pusē ir aizgājis par tālu un izturas slikti, bet kādam ir jānorij lepnums un jāsāk pirmajam strādāt pie attiecībām.
bauhaus @ 11.05.2023 12:46Cik es skatos apkārt - visi vairāk vai mazāk piecieš savu laulāto partneri. Neviena no manām draudzenēm nav laimīga savā laulībā. Vienas vīrs koķetē ar kolēģēm un viņai no stresa jau zils gar acīm, otra ar savu vīru nevar parunāt par garīgām/emocionālām lietām, jo viņš tajā plānā ir nulle, trešā piecieš to, ka vīrs tikai ar stumšanu un detalizētem norādījumiem kaut ko dara, ceturtajai vīrs nav pieskāries jau divus gadus, piektajai vīrs ir tāds pats despots kā tev - jaunībā ar draudiem un pazemojumiem viņu noturēja no aiziešanas, tagad jau bērni un ko tur vairs; nākamā laikam vienīgā ir laimīga, jo visu negāciju uzgrūž savam vīram - publiski pazemojot, regulāri norādot uz viņa "tizlumu". Es pati ilgus gadus biju nelaimīga ar kādu un vajadzēja baigās iekšas lai aizietu. Tagad viss laiks ir sev, sevis izzināšanai, sevis mīlēšanai. Varbūt kādreiz uzdrošināšos sevi atkal piesiet, bet pagaidām šis solo laiks ir bijis skaistākais manā mūžā. Apkārtējie gan nemitīgi aizrāda - ka viens nevar dzīvot. Man gan aizdomas, ka tā ir sava veida skaudība - visiem kaut kas jāpiecieš, bet man ir brīvība. Lai tev veicas. Es zinu cik tas ir grūti.
Lula @ 11.05.2023 13:39
Diezgan bēdīga jums draugu kompānija.
Nopietni, izklausās traki, kā visām ir tā iegrozījusies dzīve?
bauhaus @ 11.05.2023 14:01
Nav tas trakākais. Ir vēl kur iet uz leju - uz alkoholisma, sitēju un babņiku līmeni.
Lula @ 11.05.2023 14:04
protams, protams. Bet likās kreizī, ka draudzeņu kompānijā gandrīz visām tādas problēmas
bauhaus @ 11.05.2023 14:13
Tā nav viena kompānija - dažādas sievietes, dažādu gada gājumu. Patiesībā tas nav tikai mans paziņu loks - laimīgi pāri ar ilgu gadu stāžu ir ļoti reta parādība. Vai esat tā vērīgāk ieskatījusies tuvāko cilvēku attieksmē vienam pret otru? Varbūt Jums paveicies un dzīvojat kādā Leiputrijā, es gan šaubos.
Mathilde @ 10.05.2023 17:39Nav taču uzreiz jāiet prom un jāšķirās. Sāc lēnām- veido uzkrājumus, ieguldi max sevī, kļūsti egoistiskāka- biežāk pasaki nē, vairāk velti laiku sev, brīvo laiku sev…
Nav teikts, ka jūsu attiecības neizmainīsies, varbūt Tu paskatīsies uz visu citādāk..
Varbūt izšķirsies, varbūt… dari tikai to, kas Tev nāk par labu.
bauhaus @ 11.05.2023 14:13
Tā nav viena kompānija - dažādas sievietes, dažādu gada gājumu. Patiesībā tas nav tikai mans paziņu loks - laimīgi pāri ar ilgu gadu stāžu ir ļoti reta parādība. Vai esat tā vērīgāk ieskatījusies tuvāko cilvēku attieksmē vienam pret otru? Varbūt Jums paveicies un dzīvojat kādā Leiputrijā, es gan šaubos.
bauhaus @ 11.05.2023 12:46Cik es skatos apkārt - visi vairāk vai mazāk piecieš savu laulāto partneri. Neviena no manām draudzenēm nav laimīga savā laulībā. Vienas vīrs koķetē ar kolēģēm un viņai no stresa jau zils gar acīm, otra ar savu vīru nevar parunāt par garīgām/emocionālām lietām, jo viņš tajā plānā ir nulle, trešā piecieš to, ka vīrs tikai ar stumšanu un detalizētem norādījumiem kaut ko dara, ceturtajai vīrs nav pieskāries jau divus gadus, piektajai vīrs ir tāds pats despots kā tev - jaunībā ar draudiem un pazemojumiem viņu noturēja no aiziešanas, tagad jau bērni un ko tur vairs; nākamā laikam vienīgā ir laimīga, jo visu negāciju uzgrūž savam vīram - publiski pazemojot, regulāri norādot uz viņa "tizlumu". Es pati ilgus gadus biju nelaimīga ar kādu un vajadzēja baigās iekšas lai aizietu. Tagad viss laiks ir sev, sevis izzināšanai, sevis mīlēšanai. Varbūt kādreiz uzdrošināšos sevi atkal piesiet, bet pagaidām šis solo laiks ir bijis skaistākais manā mūžā. Apkārtējie gan nemitīgi aizrāda - ka viens nevar dzīvot. Man gan aizdomas, ka tā ir sava veida skaudība - visiem kaut kas jāpiecieš, bet man ir brīvība. Lai tev veicas. Es zinu cik tas ir grūti.
Mušpapīrs @ 12.05.2023 02:24
Diemžēl tā ir. Ļoooti reti var sastapt kādu laimīgu pāri. Man sāk zust ticība mīlestībai un tamlīdzīgām lietām ?
Īsti nesaprotu (varbūt esmu par jaunu), kas beigu beigās satur cilvēkus kopā? Komforts? Tik liels nervu ieguldījums ir tā vērts?
Bērni? Nebūtu patīkamāk uzaugt ar laimīgiem vecākiem vienalga viņi ir kopā vai nē?